Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Lisu Lodge avontuur Laagste prijs: ฿ 4,650.00          Add to planner
Tour details
฿ 4,650.00
Duration: 1 day (07.30-17.00)
De Lisu bergstam komt oorspronkelijk uit het oosten van Tibet en is in de 19e eeuw terechtgekomen in India, Birma en Thailand. Van oorsprong bergbewoners leven zij in Thailand in het bergachtige noorden. Zij leven grotendeels nog volgens de eeuwenoude tradities van hun voorouders. Het Lisu Lodge project is een uniek project om hun levensstandaard te verbeteren door inkomsten uit toerisme.
Maar dan wel met behoud van hun eigen leefwijze, die de deelnemers van deze tour zelf van dicht bij kunnen meemaken. De prachtige omgeving gaat u verkennen per fiets en vlot. Een unieke ervaring!

Vroeg in de ochtend (ergens tussen 7 en 8 uur) wordt u opgehaald bij uw hotel en gaat het per minibus door het groene, heuvelachtige landschap naar het noordwesten waar we om ongeveer 9 uur bij de Lisu Lodge aankomen. Daar wordt u begroet met een welkomstdrankje en kunt u kennismaken met uw gastgevers.
Buiten staan de fietsen al klaar en rijden we in rustig tempo door de prachtige omgeving naar Araksa Tea Garden. Op deze theeplantage wordt u uitgelegd hoe thee wordt verbouwd en hoe er wordt geplukt. Uiteraard krijgt u ook een kopje verse thee. De fietstocht gaat verder naar de rivier (ongeveer anderhalf uur fietsen).
Dan wordt het echt spannend en zakt u per rubberboot de rivier af, over stroomversnellingen en langs de weelderig begroeide oevers. We gaan weer aan land want de Thaise picknick lunch geserveerd.

Hiervandaan gaat u per truck weer terug naar de Lisu Lodge, maar eerst stoppen we onderweg nog bij een dorpje van de Akha bergstam voor een bezoek aan de Shaman (spirituele genezer) die u alles kan vertellen over traditionele medicijnen.

Rond 16.00 uur zijn we bij de Lodge waarna u wordt teruggebracht naar uw hotel in Chang Mai of Pai.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden en entreegelden.
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving
.
Lokale Engelssprekende Thaise gidsen.
Helm en reddingsvest voor tijdens het raften.
Tijdens de tour gaat het vervoer per open truck.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven.
Transfers van/naar Chiang Mai en/of Pai hotels..
Facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Het white water raften in deze dagtour is niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar.
  • U dient een goede fysieke gezondheid te hebben.
  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
  • Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours