Super Jumbo in Baan Chang Elephant Park


Prijs vanaf
2,800 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30-16.30
BOEKING
Tourcode:0230
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30-16.30
Category: Olifant tour
Algemene waardering: 4.6 uit of 5 beoordelingen. 45 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een dag waarin u actief en intensief kennis maakt met een olifant en u de fijne kneepjes van het omgaan met de jumbo's zelf mag oefenen.

Rond 08.00 uur in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel in Chiang Mai door de Engelstalige gids. We rijden per open pick-up truck naar het Baan Chang olifantenpark. Het bijzondere van dit park is dat de eigenaar en de mahouts zeer liefdevol en diervriendelijk met de olifanten omgaan en er geen sprake is van olifanten die allerlei kunstjes uitvoeren en rondsjokken met een mand op hun rug, waar de toeristen inzitten.

Veel van de olifanten in het park zijn opvang olifanten die verwaarloosd en slecht behandeld werden voordat zij hier kwamen.

Bij aankomst in het kamp maakt u kennis met de olifanten en hun vaste verzorgers, de mahouts. Door de gids wordt u geleerd hoe u de olifanten moet benaderen en "aanspreken." Nu is het de beurt aan u om uw nieuwe vriend(in) te bestijgen en rijden we rond. Voedertijd is het altijd voor de jumbo's en vandaag voert u ze.

Inmiddels ook voedertijd voor ons geworden en geniet van de heerlijke Thaise lunch. Hierna mag u zich helemaal uitleven in uw rol als mahout en volgt er een tocht van ongeveer anderhalf uur, heuvel op, heuvel af. U bent de mahout nu en kan alle net verworven kennis toepassen! Als een van de hoogtepunten van de dag gaat u zelf met Jumbo de rivier in voor een verfrissend bad. Na al die belevenissen kunt u even relaxen met koffie, thee en water en neemt u afscheid van de mahouts en olifanten die u zo'n onvergetelijke dag hebben bezorgd.

De truck brengt u terug naar uw hotel.

Opmerkingen: wat moet je ...
1. Mee? Camera, extra kleren, handdoek, shampoo, zeep, toiletpapier, muggenspray & zonnebrandcrème
2. Aan? Losse luchtige kleren, bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!) en stevige schoenen of sandalen
3. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen
4. Verwacht? Avontuur
Deze Super Jumbo in Baan Chang Elephant Park is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, persoonlijke uitgaven, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) lokale Engelssprekende gids. Vervoer per open pickup truck.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Chiang Mai hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Super Jumbo in Baan Chang Elephant Park

Algemene waardering: 4.6 uit of 5 beoordelingen. 45 eerlijke recensies.
Name: rianne vinclair
Date: 18-May-17

Recensie: Heel erg leuk. Mooi park met respect door de dieren. Hele leuke begeleider die veel interessante zaken heeft verteld. Heerlijke lunch met fruit. Rit op de olifant gehad. Mooie fotoreportage achteraf.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Mirjam
Date: 01-Apr-17

Recensie: Een bezoek aan het Elephant Park (geboekt via Greenwood) is een echte must! Eerst naar de lokale markt om kilo's bananen en meloen in te slaan. Dan via een mooie route naar het park. Je gaat vervolgens de olifanten voeren, daarna zelf een uitgebreide lunch nuttigen, en tot slot de olifanten schoonschrobben in de rivier. Fantastisch!!!Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Katrien
Date: 29-Mar-17

Recensie: Zeer leuke ervaring. We hebben een fantastische dag gehad met de olifanten !Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Rob Hamer
Date: 11-Mar-17

Recensie: Aparte ervaring die olifanten. Ik had een wat eigenwijze olifant die steeds vooroverboog om met zijn slurf eten te zoeken.Na 15 minuten ben ik afgestapt omdat ik vreesde voorover te tuimelen en op de grond te vallen tijdens het ritje. Het voeren en poseren was natuurlijk wel leuk. En het is voor een goed doel. Zonder commercie kan dit niet in stand blijven gelet op de grote hoeveelheden die deze 50 olifanten per eten en poepen.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Milou
Date: 06-Mar-17

Recensie: Superleuke tour. Veel geleerd over olifanten. Lekker gegeten en we zijn allemaal erg onder de indruk van het park en hoe ze daar met de dieren omgaan. Respect voor de dieren staat absoluut centraal.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

LEES MEER RECENSIES

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
3250 Baht
Lisu Lodge avontuur

De Lisu bergstam komt oorspronkelijk uit het oosten van Tibet en is in de 19e eeuw terechtgekomen in India, Birma en Thailand. Van oorsprong bergbewoners leven zij in Thailand in h

Vanaf:
2800 Baht
Super Jumbo in Baan Chang Elephant Park

Een dag waarin u actief en intensief kennis maakt met een olifant en u de fijne kneepjes van het omgaan met de jumbo's zelf mag oefenen.

Vanaf:
3700 Baht
Tokkelen in Chiang Mai - Flight of the Gibbon

Met een uniek kabelsysteem wordt het mogelijk om het leven in het oerwoud mee te maken vanuit een perspectief dat voorheen alleen was voorbehouden aan gibbons en andere slingerapen