Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Fietsen - Fatbike Non-Stop (2 uur) Lowest price: ฿ 1,250.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,250.00
Duration: 08.00-10.00
Genoeg stilgezeten? Spring op een elektrische fat bike en ontdek de heuvelachtige omgeving van Chiang Mai. Deze Electric Fat bike Non-Stop tour duurt twee uur en is geen klassieke sightseeing tour, dit is een fietstour, of beter gezegd, een fatbike tour! Je stopt niet voor foto`s, maar geniet al trappend van zowel het fietsen als de panorama`s om je heen. De tocht voert, onder leiding van een Engelssprekende gids, over verharde wegen, maar gaat ook onverharde paden niet uit de weg. Als het toevallig die nacht heeft geregend, moet je dus wat harder trappen (en kun je vies worden). Een mooie meevaller is dat deze fatbikes een batterij hebben die het trappen verlicht.
Fatbikes, eigenlijk Fat Tire Bikes, zie je nog niet veel in Thailand. Het zijn mountainbikes met grotere en dikkere banden dan de meeste andere fietsen. Dat maakt ze robuuster, steviger en zorgt ervoor dat fietsen nog leuker wordt. Oneffenheden op de weg of op een pad worden door de dikke banden opgevangen. De elektrische aandrijving maakt trappen gemakkelijker en geeft de fiets extra kracht (als je wilt, hoeft niet natuurlijk).

In twee uur fiets je ongeveer 25 tot 30 kilometer en heb je dus flink wat van de mooie omgeving van Chiang Mai gezien. Om op kracht te komen is een ontbijtje na de tocht inbegrepen. Ook vervoer van en naar centraal gelegen Chiang Mai accommodatie is inbegrepen. Je wordt voor de tour opgehaald door een lokale pickup en na de tour teruggebracht. Je kunt ook na het ontbijt je eigen plan trekken. Ga zwemmen in Grand Canyon of bezoek het dorp Baan Tawai waar traditionele potten en houtsnijwerk wordt gemaakt en verkocht (aanvullende activiteiten zijn niet in de tour inbegrepen).
Wat kan ik verwachten
NIEUW VOORDEEL!
Exclusieve Green Wood Travel fietstocht. Korting 150THB pp.
BOEK TIJDIG !
Voorwaarden
pick up met open taxi van centraal gelegen hotels in Chiang Mai
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving, onder begeleiding van een professionele lokale Engelssprekende gids
Fatbike (elektrisch), helm, handschoenen, water, eenvoudig ontbijt
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden en drankjes, transfers van en naar niet centraal gelegen accommodatie in Chiang Mai, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven.
Opmerkingen:
Deze tocht is niet geschikt voor (jonge) kinderen, vergt een goede conditie en fietservaring. Deelnemers moeten minimaal 1.50 meter lang zijn. Minimaal 2 deelnemers in een groep, maximaal 8. De tocht duurt ongeveer 2 uur; de afstand bedraagt ongeveer 25 tot 30 kilometer. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours