Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Olifanten verzorgen in het oerwoud Lowest price: ฿ 2,350.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,350.00
Duration: 1 day (08.00-16.00)
Kruip in de huid van de dikhuid. Een mooiere gelegenheid om een volle dag met olifanten te leven en alles over ze te weten te komen is er niet. U leert ze te voederen, verzorgen en gaat met ze baden.
De olifanten van het Save and Rescue Elephant Centre bij Chiang Mai worden uitstekend verzorgd. Ze hoeven geen trucjes te leren voor toeristen, worden niet gescheiden van hun baby olifanten, zitten niet vast aan grote kettingen maar leven in hun natuurlijke omgeving. U wordt onderdeel van hun wereld, niet andersom.

U wordt tussen 8 en half 9 opgehaald in uw hotel en naar het olifantencentrum gebracht. Voordat u gaat helpen de altijd hongerige olifanten te voederen (ze eten bijna 200 kilo voedsel per dag) krijgt u een inleiding over het centrum en over de leefwijze van de olifanten. Ook helpt u met het prepareren van de speciale vitamines die hulpbehoevende of zwangere olifanten krijgen.

Na de lunch worden de olifanten gebaden en ook daarbij gaat u helpen. Ze vinden het heerlijk om af te koelen en doen dat graag in een poel waar het modderig is. Olifanten gebruiken modder om zich tegen de zon en insectenbeten te beschermen. Na het baden gebruikt de olifant zijn slurf om stof over het lichaam te blazen. Dit droogt op en vormt een beschermde laag.
Zo rond half vier, vier uur wordt u teruggebracht naar uw hotel of guesthouse.

Voorwaarden
alle vermelde maaltijden
persoonlijke uitgaven
entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) lokale Engelssprekende gids
Vervoer per open pickup truck
overige maaltijden
fris en alcoholische drankjes
transfers van andere Chiang Mai hotels
persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies
Populaire Green Wood Travel tours