Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Olifanten verzorgen & water raften (2 dagen / 1 nacht) Lowest price: ฿ 5,300.00          Add to planner
Tour details
฿ 5,300.00
Duration: 2 days / 1 night(s)
Altijd al een volleerde olifantenverzorger willen zijn, een mahout? Na deze twee dagen in dit bijzondere olifantencentrum bent u Jumbo kenner en een onvergetelijke ervaring rijker. Een mooiere gelegenheid om met olifanten te leven en alles over ze te weten te komen is er niet. U leert ze te voederen, gaat met ze baden. En als extra`s leert u hoe u vitamines kunt maken met kruiden en gaat u tot slot een middag wild water raften.

De olifanten van het Save and Rescue Elephant Centre bij Chiang Mai worden uitstekend verzorgd. Ze hoeven geen trucjes te leren voor toeristen, worden niet gescheiden van hun baby olifanten, zitten niet vast aan grote kettingen maar leven in hun natuurlijke omgeving. U wordt onderdeel van hun wereld, niet andersom.
Reisroute
DAG 1: Hongerige olifanten en een modderbad

U wordt tussen 8 en half 9 opgehaald in uw hotel en naar het olifantencentrum gebracht. Voordat u gaat helpen de altijd hongerige olifanten te voederen (ze eten bijna 200 kilo voedsel per dag) krijgt u een inleiding over het centrum en over de leefwijze van de olifanten. U helpt met het prepareren van het voedsel voor de dieren. Vitamineballen! Na het voederen hebt u al vrienden gemaakt met de jumbo's.

Na de lunch worden de olifanten gebaden en u gaat daarbij helpen. Ze vinden het heerlijk om af te koelen en doen dat graag in een poel waar het modderig is. Olifanten gebruiken modder om zich tegen de zon en insectenbeten te beschermen. Na het baden gebruikt de olifant zijn slurf om stof over het lichaam te blazen. Dit droogt op en vormt een beschermde laag.

U blijft op het kamp waar het diner zal worden geserveerd. Samen met de mahout en de staf van het kamp brengt u de avond door. U overnacht in een eenvoudige bamboe hut, omringd door de natuur.
 


Meals: lunch, diner

Transfer: minibus

Hotel: bamboe hut met ventilator
DAG 2: Olifanten verzorgen en raften op de rivier

Meteen na het ontbijt krijgen ook de olifanten te eten. U helpt wederom bij het voederen. Ook helpt u bij de verzorging van de dieren en het opruimen en schoonmaken van het olifantenverblijf.

Na (een douche en) de lunch is het tijd om nog even helemaal los te gaan op de rivier. Ter afkoeling en voor het vertier gaat u whitewater raften. Als u weer op adem bent gekomen en opgedroogd, gaan we terug naar het kamp om ons op te maken voor de rit terug naar Chiang Mai (neem voor de zekerheid droge kleren mee!).


Meals: ontbijt, lunch

Transfer: minibus

Hotel: -
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden, persoonlijke uitgaven, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) lokale Engelssprekende gids
Vervoer per open pickup truck
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Overige maaltijden
Persoonlijke uitgaven
Fris en alcoholische drankjes
Transfers per lokale open taxi en/of minibus van niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en guesthouses
Facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Wat moet u meenemen?
Wandelschoenen en/of slippers.
Kleren voor 2 dagen (luchtig en lang).
Muggenspray, zonnebrandcr??me, shampoo, zeep & camera.
Zwemkleding (badderen met de olifant) en handdoek.
Geld voor drankjes, versnaperingen en souvenirs.

De echte olifantenliefhebbers kunnen we ook cursussen van 10 en zelf 30 dagen bieden! Boek tijdig, want slechts een beperkt aantal plaatsen is beschikbaar. Voor meer informatie over deze langdurige trainingen neem CONTACT op met Green Wood Travel.
Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en iedereen met een goede fysieke conditie. Bij twijfel dient u uw arts te raadplegen!
Het programma-onderdeel raften kan als gevolg van de weersomstandigheden worden aangepast.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours