Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Khao Sok overland Lowest price: ฿ 2,750.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,750.00
Duration: 1 day (07.30-16.00)
Khao Sok over land is, we zeggen het eerlijk, een beetje misleidend. U gaat over land van Khao Lak naar Khao Sok, twee van de mooiste natuurgebieden van Thailand. Maar zodra u in Khao Sok bent aangekomen, gaat een deel van de dagtour over water. Per kano of per bamboevlot, dat hangt een beetje van de waterstand af.

Het avontuur is er niet minder om. Khao Sok maakt op elke bezoeker diepe indruk. Het enorme meer, gedecoreerd met woeste begroeide kalkstenen rotspieken en bergen, en de jungle met wilde olifanten, apen en neushoornvogels, zijn een traktatie voor het oog, maar ook voor hart en ziel. Dit wordt genieten.

Wat staat er op het programma? U wordt om half 8 opgehaald in uw resort in Khao Lak. Dan is het ongeveer een uur rijden naar Khao Sok. Daar gaat u de jungle en de rivier onderzoeken vanaf een kano of bamboevlot (bij normaal water is het per kano, bij laagwater per vlot). U bezoekt het iconische Khao Sok View Point en gaat naar een grottempel waar veel wilde makaken leven. En u gaat helpen bij het baden van de olifanten (en helpen hen te voederen). Er is tijd voor een kopje koffie en u krijgt lunch. Rond 16 uur gaat u terug naar Khao Lak.
Wat kan ik verwachten
Een dag vol ontdekkingen en prachtige natuur.
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden, entreegelden (Nationale Park) en omschreven transfers
Vervoer van en naar Khao Sok vanaf centraal gelegen Khao Lak hotels
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een lokale Engelssprekende gids
overige maaltijden, overige transfers, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, trein- of vliegtickets, bagage afhandeling en facultatieve excursies
Wij verplichten klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere Verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? worden afgesloten.
Opmerkingen:
Deze tour is geschikt voor jong en oud. U moet kunnen zwemmen.
Neem droge kleren mee en een handdoek. En comfortable schoenen waar u goed op kunt lopen.
Zorg ook voor bescherming tegen de zon: hoedje, zonnebril, etc.
Populaire Green Wood Travel tours