Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
De kogelvissen van Krabi Lowest price: ฿ 1,450.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,450.00
Duration: 09.00, 14.00
Krabi is meer dan de uitvalsbasis naar het tropische eiland Phi Phi. Het heeft zelf mooie stranden en ligt aan de rand van een natuurgebied met bossen vol apen en vogels. In de Straat van Malakka torenen de kalkstenen kliffen uit de zee.

Als u verblijft in de omgeving van Ao Nang, wordt u om 7.30 uur opgehaald door onze Engelssprekende gids. De dag begint met een bezigheid die ook voor veel Thai het begin vormt van de dag: een bezoek aan de markt. Misschien wel met een doerian of jackfruit onder uw arm gaat u op weg naar de boot.

Om 9 uur vertrekt deze over de Krabi rivier. Langs de oevers ziet u de mangrovebossen, apen, bloemen en planten en een groot arsenaal aan vogels. Uw gids stopt waarschijnlijk even om u de aapjes te laten voeren. Ze kennen hem dus ze weten dat er wat te halen valt, daarom komen ze altijd.

We leggen aan bij de Kanab Nam grot, die eeuwenoude tekeningen op de muur heeft. Ze vertellen de geschiedenis van Krabi. Een gat in de muur van de grot geeft mooi uitzicht op de rivier. In deze grot hielden tijdens de Tweede Wereldoorlog veel Japanse soldaten zich schuil.

De tocht gaat per boot verder naar een lokaal vissersdorp. Hier ziet u hoe de lokale vissers te werk gaan. Hier worden ook de opvallende puffer fish (kogelvis) gefokt. Zodra ze uit water worden gehaald, blazen ze ter bescherming hun lichaam als een ballon op.

Ook in het Koh Trang dorp leert u meer over hoe in dit deel van Thailand wordt geleefd. Vaak volgens lange tradities die van ouder op kind worden overgebracht. De ochtend wordt afgesloten met een lunch. Daarna wordt u rond 13.00 uur terug gebracht naar uw hotel.
Voorwaarden
alle vermelde maaltijden en drinkwater, omschreven transfers
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, onder begeleiding van een lokale Engelssprekende gids
Vervoer per airconditioned (mini)bus en open boot
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van andere niet aan Krabi Ao Nang Beach gelegen hotels en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
Neem mee: anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecr??me en zonnebril.

Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de tocht blijft te allen tijde gehandhaafd.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours