Homepage > Vangvieng Tours > Vangvieng Tours Details
Fietsen en tuben in Vang Vieng Laagste prijs: ฿ 1,584.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,584.00
Duration: 1 day (09.00-16.00)
Fietsen en tuben in Vang Vieng. Dit is een heel relaxt dagje waar je ook nog eens in een blauwe lagune gaat zwemmen en als je zin hebt naar een grot kunt klimmen. En dat allemaal met het spectaculaire kalksteengebergte van Vang Vieng als decor. De boog kan niet altijd gespannen zijn, en vandaag geldt dat zeker.

Vang Vieng is wereldberoemd omdat het waarschijnlijk het allermooiste natuurgebied heeft dat je in Laos zult aantreffen. Het heeft groene dalen, riviertjes die langs de heuvels meanderen en worden omringd door eeuwenoude kalksteenformaties. Na het ontbijt stap je op de fiets om rustig op weg te gaan naar de eerste stop van vandaag: een uitdagende blauwe lagune. Het is ongeveer een uurtje fietsen en er is alle tijd om goed om je heen te kunnen kijken. Hier fiets je immers niet elke dag!

Neem je zwembroek mee, want uiteraard wordt er even heerlijk gezwommen en opgefrist. Hier kan een korte klim (200 meter) naar de bronzen liggende Boeddha in de Tham Phoukham grot worden gemaakt. Nog voordat we gaan lunchen fietsen we langs een dorp waar Hmong bergstammen leven.

Het toch al niet hoge tempo van deze dag gaat omlaag als je je opmaakt om in alle rust in een grote rubber (auto)band de Nam Song rivier af te dobberen. Af en toe zal je van een paar omliggende barretjes een touw worden toegeworpen om je te verleiden een biertje of Lao Lao te kopen. Eenmaal terug in Vang Vieng kan de dag al niet meer stuk, maar een van die prachtige zonsondergangen zet er toch nog een kroontje op.
Wat kan ik verwachten
Tuben en fietsen door de prachtige omgeving van Vang Vieng Laos!
Voorwaarden
Routebeschrijving voor de opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) van uw Vang Vieng hotel naar het startpunt
We verzamelen in het kantoor voor een korte bijeenkomst
Onderweg zijn enkele verfrissingen, eenvoudige lunch en versnaperingen
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving, entreegelden en begeleid door 1x professionele lokale Engelssprekende gids
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Overige maaltijden en drankjes, transfers en facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven
Vervoer terug naar uw hotel gaat ook per opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee.
Opmerkingen:
De fietstocht duurt ongeveer 7 uur; de afstand bedraagt ongeveer 15 tot 20 kilometer.
Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.
Neem zwemspullen en een handdoek mee.
Laat waardevolle spullen achter, u gaat immers tuben en zwemmen.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Laos of Zuidoost-Azië afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours