Homepage > Malaysia Tours > Malaysia Tours Details
Maleisie - Malakka & Kuala Lumpur (6 dagen)
Informatie
Malakka en Kuala Lumpur delen het mooie van Maleisië, geurige gerechten, vriendelijke mensen, dagen waarop bijna altijd de zon schijnt. Maar het is ook oud tegen nieuw, klein tegen groot en traditioneel tegen modern. In Malakka is de koloniale geschiedenis nadrukkelijk aanwezig, verlopen de dagen wat langzamer en wordt er meer waarde aan tradities gehecht.

Kuala Lumpur is groter, beweeglijker en moderner. Bij de indrukwekkende Petronas Twin Towers glimt Kuala Lumpur op haar best, de torens als statement voor vertrouwen in de toekomst. Gelukkig worden de historische kanten van de stad niet uit het oog verloren. De Nationale Moskee, bijvoorbeeld, die plaats heeft voor 15 duizend bezoekers, Lake Gardens en het oud Moorse treinstation.

In 6 dagen ziet u deels via tours en deels door er zelf op uit te trekken de twee belangrijkste plaatsen van dit uitnodigende land. Memoreer voor een vrije dag in Kuala Lumpur de Batu Caves. Een tempel grottencomplex dat hoog tegen het kalkstenen gebergte ligt. Klim naar de Kathedraal Grot met de hindoe altaren of ga naar de Ramayana Grot, met het 15 meter hoge beeld van Hanuman.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 5 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 25/05/2022

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: