Homepage > Sri lanka Tours > Sri lanka Tours Details
De Schatten van Sri Lanka (en het strand) (15 dagen)
Informatie
Sri Lanka verdient het om ontdekt te worden. Er valt veel te genieten. Er zijn smaragdgroene rijstvelden, bronskleurige stranden, levendige dorpjes, woestijngebieden, tropische oerwouden met wilde dieren en een heuvelland vol theeplantages. Deze 15 daagse reis combineert hoogtepunten met opvallende plekken die meestal niet op de toeristenagenda staan.

Zo komen weinig reizigers in de hoofdstad Colombo, weinig mensen aan het het strand van Koggala, toch een van de langste stranden van Sri Lanka. En ook Anuradhapura, het eerste koninkrijk van het eiland, wordt vaak overgeslagen. Maar niet op deze reis met de schatten van Sri Lanka.

REISROUTE: NEGOMBO - ANURADHAPURA ANCIENT CITY - SIGIRIYA LION ROCK - POLLONARUWA ANCIENT CITY - KANDY - DAMBULLA ROCK CAVE - PERADENIYA BOTANICAL GARDENS - NUWARA ELIYA (LITTLE ENGLAND) - TISSAMAHARAMA - YALA NATIONAL PARK - KOGGALA BEACH - COLOMBO

Uiteraard staan ook de locaties die u absoluut niet mag missen op het programma. Zoals de leeuwenrots van Sirigiya, die steekt zo`n 200 meter boven de jungle en de wijde omgeving uit. Het platform op de top van de rots werd in de gloriedagen van Sigiriya helemaal volgebouwd met koninklijke gebouwen. Dan: de rotstempel van Dambulla, ook wel bekend als de Gouden Tempel van Dambulla. Een geïsoleerde rotsmassa van 152 meter hoog en 1,5 kilometer (!) in doorsnede vormt het dak van een tempelcomplex. Maar ook: Klein Engeland, waar u zich even in een Brits heuvellandschap waant. En de Tempel van de Heilige Tand in Kandy. De tand van Boeddha in deze tempel is het belangrijkste religieuze relikwie van Sri Lanka. En dat is echt nog lang niet alles!
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 01/04/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: