Homepage > Sri lanka Tours > Sri lanka Tours Details
Fascinerend Sri Lanka (12 dagen)
Informatie
Fascinerend Sri Lanka is een bezoek van 12 dagen aan een land en een bevolking van wie we nog weinig weten. Laat u verrassen en fascineren door de mensen, hun kleurrijke tradities, het verrassende eten, de levendige dorpjes, de tropische oerwouden en de theeplantages in het rijkgeschakeerde heuvellandschap. Deze rondreis voert naar de leeuwenrots van Sigiriya, de Tempel van de Heilige Tand en eindigt aan de Indische Oceaan, aan het strand van Negombo.

REISROUTE: WADDUWA - GALLE - TISSAMAHARAMA - YALA NATIONAL PARK - ELLA - LITTLE ADAMS PEAK - NUWARA ELIYA (LITTLE ENGLAND) - KANDY - PINNAWELA OLIFANTEN WEESHUIS - SIGIRIYA LION ROCK - POLLONARUWA ANCIENT CITY - NEGOMBO

NIEUWE TOUR ! Exclusieve Green Wood Travel privé reis PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !Er valt veel te beleven: De leeuwenrots steekt zo`n 200 meter boven de jungle en de wijde omgeving uit. Het platform op de top van de rots werd in de gloriedagen van Sigiriya helemaal volgebouwd met koninklijke gebouwen. U gaat naar Klein Engeland, waar u zich even in een Brits heuvellandschap waant, naar de rotstempel van Dambulla, naar Adam`s Peak en in Kandy naar de Tempel van de Heilige Tand. De tand van Boeddha in deze tempel is het belangrijkste religieuze relikwie van Sri Lanka.

Sri Lanka is een klein land, dat betekent dat u weliswaar reist, maar nooit hele dagen. Het zal u verrassen hoeveel afwisselende landschappen u op dit geringe eiland zult zien.

Sri Lanka en de Malediven vormen een prachtige combinatie. Eenmaal in Sri Lanka is het een `kleine` stap naar de droomeilanden van de Malediven.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 05/12/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: