Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
River Tubing (halve dag) Lowest price: ฿ 600.00          Add to planner
Tour details
฿ 600.00
Duration: 09.00
River Tubing is ongetwijfeld de meest frisse manier om iets van Khao Sok National Park te zien. Lekker ontspannen achterover hangend in je rubberen band, drijft de rivier je langs ansichtkaarten die echt zijn. In anderhalf uur zie je witte kalkstenen kliffen en boomtoppen die boven de jungle uitsteken. Met een beetje geluk zie je ook apen en bijzondere vogels. Je gids weet waar ze leven, dus die helpt je te zien wat er zich in de dichte jungle afspeelt. Vanaf de rivier heb je niet alleen een mooi uitzicht, je hoeft er weinig moeite voor te doen en het water zorgt voor natuurlijke afkoeling.

Er zijn minimaal twee mensen nodig om een tour te starten. Hoe laat die begint, hangt af van de voorkeur van de deelnemers. Je wordt opgehaald in de (nabije) Khao Sok omgeving (en terug gebracht). River Tubing kan alleen als er genoeg water is, uiteraard. Van december tot mei is daarop weinig kans, als je wilt tuben (en je hebt wat te kiezen) kies dan de periode tussen juni en november.

De Tube, een Engelssprekende gids en vervoer naar en van de vertrekplaats zijn inbegrepen. Zorg zelf voor zwemkleding, droge kleren, een handdoek en voor zonnebrand en een pet of hoed tegen de zon.
Voorwaarden
omschreven transfers van en naar central gelegen Khao Sok hotels, guesthouses
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een lokale Engelssprekende gids
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
maaltijden, overige transfers, entree Nationaal Park, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven.
Opmerkingen:
river tubing kan alleen als er genoeg water is. Van december tot mei is daarop weinig kans, als je wilt tuben (en je hebt wat te kiezen) kies dan de periode tussen juni en november.

Deze excursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen, met een gezonde fysieke conditie. Raadpleeg bij twijfel je arts.

Bescherm jezelf goed tegen de zon. Neem zonnebrandolie mee, draag eventueel een t-shirt met lange mouwen, een pet of hoed etc. Verder: droge kleding, handdoek, eventueel een waterdichte tas of rugzak.

Wij verplichten klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere Verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? worden afgesloten.
Populaire Green Wood Travel tours