Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Combi Azië rondreis - Thailand & Cambodja 2 landen in 17 dagen
Informatie
Haal het beste uit Thailand en Cambodja. Deze reis voert u in 17 dagen door twee landen die veel delen maar ook zo verschillend zijn. In Thailand ziet u de veelzijdige wereldse hoofdstad Bangkok en geniet u van het natuurschoon en het strand op het `olifanteneiland` Koh Chang. Cambodja biedt het unieke historische tempelcomplex Angkor Wat, dat zijn weerga niet kent, en openbaart het leven op het platteland, zoals in Kampong Kleang bij het Tonle Sap meer, waar de vissers in soms wel tien meter hoge paalwoningen wonen of in Battambang waar de lokale bevolking zich met de bamboetrein vervoert, een soort klein vlot op wielen.

REISROUTE (zie kaart onderaan): BANGKOK (THAILAND) - PHNOM PENH (CAMBODJA) - SIEM REAP - ANGKOR WAT - BATTAMBANG - KOH CHANG (THAILAND) - BANGKOK

In beide landen treft u een bevolking die open staat voor bezoekers, waar de mensen graag een glimlach op het gezicht toveren. Uit beleefdheid, maar ook omdat vriendelijkheid in het DNA zit. Thailand wordt niet voor niks het land van de glimlach genoemd. De inwoners van Cambodja en Thailand delen nog iets anders: hun liefde voor een smakelijke maaltijd. Er wordt altijd gekookt, u kunt altijd en overal eten. De Thaise keuken heeft inmiddels een wereldwijde reputatie, maar de Cambodjanen doen er alles aan de Thai de loef af te steken. Waar u ook gaat, u vindt altijd wel een straattentje met een heerlijk gerecht.

Cambodja draagt nog het litteken van een oorlogsverleden, nog relatief recent. Vooral in Phnom Penh, maar ook in de buurt van Battambang, is dit nog nadrukkelijk zichtbaar. Het is opvallend dat ondanks het heftige verleden de Cambodjanen het lachen niet is vergaan. Het land herbergt een van de mooiste tempels in de wereld, maar voor veel reizigers is het uiteindelijk de vriendelijke bevolking die ze voor Cambodja doet vallen.

En hadden we al genoemd dat beide landen natuurlijk een heerlijk tropisch klimaat hebben......
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 05/12/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: