Homepage > Koh samui Tours > Koh samui Tours Details
Zwemmen met varkens op Koh Matsum - snorkelplezier en avontuur
Informatie
Niet te vroeg vertrekken we vanuit je hotel, om met een typisch Thaise longtailboot in de richting van de `buureilanden` van Koh Samui, Koh Tan en Koh Matsum (Varkenseiland) te varen.

In de ochtend bezoeken we de omliggende koraalriffen van Koh Tan waar we gaan snorkelen (incl. snorkeluitrusting). Zie hoe fascinerend het onderwaterleven hier is. Een grote variatie aan vissen en koralen staan je hier te wachten. Na alle indrukken van Koh Tan varen we naar Koh Madsum waar je de gelegenheid krijgt om te zwemmen met varkens.

Pig Island is oorspronkelijk bekend als Koh Matsum, het is een klein stukje paradijs voor de kust van Koh Samui. Op het eiland woont Mr. Kitt, hij runt samen met zijn vrouw en gezin een kleine strandbar op het eiland. Een paar jaar geleden nam hij vier biggetjes mee. Het oorspronkelijke gezin is nu een gelukkig gezin van 12 varkens. In totaal drie generaties. Ze brengen hun tijd door met dutten in de schaduw onder grote kokospalmen, afkoelen in de oceaan en spelen met eilandbezoekers. Als de varkens onze gids horen roepen, komen ze aanrennen omdat ze weten dat we hun favoriete snacks, maïs en watermeloen meebrengen!

Gewoon een heerlijke dag op het water, het is genieten van zee - zon en strand en vriendelijke varkens.

We varen weer terug naar Koh Samui. Na aankomst op Thong Krut strand genieten we hier een lekkere Thaise lunch.
Geheel voldaan transfer terug naar je hotel op Koh Samui.

Voor organisatorische redenen gaan we soms eerst naar Koh Matsum (Varkens-eiland) en daarna naar Koh Tan om te snorkelen.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 05/12/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: