Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Ayutthaya en Bang Pa-in
Informatie
Ontdek de voormalige hoofdstad van Siam op een dag tour in Ayutthaya, een van Thailand`s meest majestueuze hoogtepunten. Voor 417 jaar diende Ayutthaya als de hoofdstad van Thailand en werd bekend om zijn indrukwekkende paleizen en tempels.

Minder dan 100 kilometer ten noorden van Bangkok ligt Ayutthaya, waar 33 koningen achtereen regeerden, tot de Birmezen de stad in 1767 verwoestten. Veel Europese naties, en ook de Nederlandse VOC, hadden handelsposten in deze eens zo welvarende stad.

Met deze dagtocht bezoekt u een aantal van de mooiste tempels en ru??nes waaronder Wat Maha That, Wat Na Phra Mane, Wat Lokayasutharam, en Bang Pa-In, ook beter bekend als het voormalig koninklijke zomerverblijf van koning Rama V en koning Rama VI in de 19e en 20e eeuw, gelegen in een sprookjesachtig park. Hoewel gesticht in de Ayutthaya periode, koning Rama V heeft de meeste gebouwen laten bouwen. Het gerenoveerde Chinese paleis, Vehat Chamroon, behoort tot de mooiste gebouwen in Thailand. Tot op de heden wordt het paleis nog steeds gebruikt door de Thaise koninklijke familie.

Toen Ayutthaya voor de tweede keer werd viel, werden alle tempels, paleizen en het grootste deel van de stad verwoest. Maar de Wat Na Phra Mane tempel overleefde. Hier vindt u de meest complete kunstwerken uit de Ayutthaya periode. U krijgt ook de Wat Lokayasutharam te zien, waar een grote liggende Boeddha te bewonderen is.

Na een lange, maar leerzame dag in Ayutthaya te zijn geweest, wordt u weer naar uw hotel in Bangkok gebracht.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 04/12/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: