Homepage > Krabi Tours > Krabi Tours Details
De kogelvissen van Krabi
Informatie
Krabi is meer dan de uitvalsbasis naar het tropische eiland Phi Phi. Het heeft zelf mooie stranden en ligt aan de rand van een natuurgebied met bossen vol apen en vogels. In de Straat van Malakka torenen de kalkstenen kliffen uit de zee.

Als u verblijft in de omgeving van Ao Nang, wordt u om 7.30 uur opgehaald door onze Engelssprekende gids. De dag begint met een bezigheid die ook voor veel Thai het begin vormt van de dag: een bezoek aan de markt. Misschien wel met een doerian of jackfruit onder uw arm gaat u op weg naar de boot.

Om 9 uur vertrekt deze over de Krabi rivier. Langs de oevers ziet u de mangrovebossen, apen, bloemen en planten en een groot arsenaal aan vogels. Uw gids stopt waarschijnlijk even om u de aapjes te laten voeren. Ze kennen hem dus ze weten dat er wat te halen valt, daarom komen ze altijd.

We leggen aan bij de Kanab Nam grot, die eeuwenoude tekeningen op de muur heeft. Ze vertellen de geschiedenis van Krabi. Een gat in de muur van de grot geeft mooi uitzicht op de rivier. In deze grot hielden tijdens de Tweede Wereldoorlog veel Japanse soldaten zich schuil.

De tocht gaat per boot verder naar een lokaal vissersdorp. Hier ziet u hoe de lokale vissers te werk gaan. Hier worden ook de opvallende puffer fish (kogelvis) gefokt. Zodra ze uit water worden gehaald, blazen ze ter bescherming hun lichaam als een ballon op.

Ook in het Koh Trang dorp leert u meer over hoe in dit deel van Thailand wordt geleefd. Vaak volgens lange tradities die van ouder op kind worden overgebracht. De ochtend wordt afgesloten met een lunch. Daarna wordt u rond 13.00 uur terug gebracht naar uw hotel.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/12/2021

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: