Homepage > Ayutthaya Tours > Ayutthaya Tours Details
Fietsen - Ayutthaya bij NACHT
Informatie
Fietsen door rustige straatjes in de zwoele avondbries en genieten van de vele historische monumenten die we onderweg tegenkomen, alles sprookjesachtig verlicht.

We beginnen onze tocht in de avondschemering rond 18.00 uur. Rustig peddelend op de comfortabele mountainbikes rijden we door achterafstraatjes waar u een goede indruk krijgt van het lokale leven. Onderweg stoppen we regelmatig om historische monumenten te bezichtigen. zoals de fotogenieke Wat Chai Wathanaramen, de Wat Phuthaisawan, dat ooit een koninklijk paleis was. De Saint Joseph kerk uit 1666 is de oudste overgebleven katholieke kerk in Thailand. Een ander voormalig koninklijk paleis dat we bezoeken is de Wat Phrasisanphet.

Onderweg drinken we regelmatig water en eten een snack. Via de Wat Rajaburana met zijn prachtige Khmer torens en de Wat Mahathat, waar chedi`s en Boeddhabeelden voor een mysterieuze sfeer zorgen, rijden we terug. Rond 21.00 uur zijn we weer bij ons startpunt. Een avond vol verrassingen en historische hoogtepunten is voorbij gevlogen.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 04/10/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: