Homepage > Hanoi Tours > Hanoi Tours Details
PRIVE Klassiek Vietnam 12 dagen
Informatie
Deze Privé Klassiek Vietnam reis combineert in 12 dagen de steden Hanoi en Ho Chi Minh City (Saigon) met een paar heerlijke dagen aan Nha Trang, het bekendste strand van Vietnam. U gaat niet alleen lekker zonnen, zwemmen en snorkelen, maar maakt ook een boottocht door deze baai die beroemd is vanwege de kleurrijke koralen en bijzondere vissen.

REISROUTE (zie kaart onderaan): HANOI - HALONG BAY - NHA TRANG - HO CHI MINH CITY - TAY NINH - CU CHI TUNNELS

En of het allemaal niet genoeg is, ondergaat u het magistrale Halong Bay. Een gigantisch gebied met duizenden kalkstenen rotsformaties, miljoenen jaren oud. Aan boord van een prachtige jonk doorkruist u dit spectaculaire natuurgebied.

Hanoi en Ho Chi Minh City (tot 1976 heette het Saigon en zo wordt het vaak nog genoemd) zijn de grootste steden van het land. Hanoi is het politieke hart van het land, Saigon het economische en culturele middelpunt. Verschillend in sfeer, maar beiden prettig om een paar dagen te zijn. Het charmante van Saigon is dat het centrale deel van de stad zich gemakkelijk te voet laat ontdekken. Er zijn parken, aantrekkelijke restaurants en een gevarieerd nachtleven. Het oude deel van het waterrijke Hanoi is heerlijk per fiets te verkennen. Er kan overal worden gegeten of even worden uitgerust met zo`n heerlijk kopje Vietnamese koffie.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 05/12/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: