Homepage > Nakhon si thammarat Tours > Nakhon si thammarat Tours Details
Roze dolfijnen dierenwelzijn en milieu
Informatie
In het rustige plaatsje Khanom in de onontdekte provincie Nakhon Si Thammarat vertrekt deze opmerkelijke tour. Tijdens deze boottocht heeft u namelijk de kans om de zeer zeldzame roze dolfijn te spotten. En een gedeelte van de opbrengst gaat naar een duurzaam conserveringsproject van de zeebodem.

Rond 08.00 wordt u opgehaald voor een dag vol avontuur. Vanaf de Koh Rat pier stapt u op een lokale langstaart vissersboot en geniet u van de authentieke taferelen van de vissers die voorbij glijden. We arriveren bij een prachtig archipel met elf eilandjes die uit de zee oprijzen. Dit gebied wordt `Moo Koh Thalay Tai` genoemd oftewel de eilanden van de Zuidelijke zee.
Hierna koersen we naar Lak Sor baai en Tham eiland, bekend vanwege het grote aantal dolfijnen dat hier huisvest. Hier is de kans ook groot dat u het zeldzame roze exemplaar zult zien.

De volgende stop is het eilandje `Nui Nok`. Op dit kleine eilandje is meer dan 100 jaar geleden een zoetwaterbron gevonden. Terwijl u het water kunt proeven wordt u op de hoogte gebracht van de legende over deze bron. Ervaar de perfect gecreëerde harmonie in de natuur. En als roze dolfijnen nog niet genoeg zijn, wat dacht u van zwemmende wilde zwijnen en aapjes? Verbaasd jezelf door hun zwemvaardigheden van deze wilde dieren in hun eigen natuurlijke omgeving. Volg de instructies van de gids op terwijl u de apen en wilde zwijnen aan het spotten bent.

Lunchtijd op het strand van het vasteland aan de Golf van Thailand en er is altijd de mogelijkheid om te zwemmen. Tijdens de lunch kunt u genieten van vers fruit van het seizoen.

Na de lunch is het ontspannen in een natuurlijke Vis Spa in de stroom van de Cho waterval. De visjes knabbelen de dode huidcellen van uw voeten. Het kietelt vreselijk. Dan op avontuur naar de prachtigste grot van Khanom, genaamd de Khao Wang Tong. Bewonder de prachtige stalagmieten en stalactieten in elke hoek van de grot.

Met een voldaan gevoel keren we weer terug naar het hotel. Door deel te nemen aan deze tour draagt u bij aan het welzijn van het onderwaterleven in Nakhon Si Thammarat. Samen maken we het verschil voor de toekomst.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 04/12/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: