Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Tuk Tuk - Bangkok bij nacht
Informatie
`Bangkok city never sleeps`. Daar staat de stad bekend om maar heeft u dit al een keer in levende lijve meegemaakt?

In deze speciale Bangkok Tuk Tuk tour ziet u Bangkoks mooiste plekken in een bruisende avond. U bezoekt bekende tempels en markten maar ook plaatsen waar u nog nooit van gehoord heeft maar die meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken. Geniet van het avondleven in de drukke straten van Bangkok. Bedrijvige plekken zoals de bloemenmarkt, Wat Pho en Thonburi worden aangedaan.

Ook hoeft u geen zorgen te maken over het eten want dat is overal te krijgen in Thailand. Tijdens deze tour zult u weer versteld staan van de variatie aan Thaise gerechten (de meeste gerechten zijn inclusief) en heerlijke desserts. Ook voor de vegetarische deelnemers is er een grote keuzemogelijkheid.

En voor dat u het weet zoeft de avond (die rond half 7 begint) voorbij eindigt de tour rond 22.30 op de groente- en bloemenmarkt, vlakbij China Town. Een mooie locatie om verder te genieten van Bangkok`s nachtleven. Voor de mensen die graag terug willen naar hun hotel of een andere locatie in de stad zijn er altijd taxi`s te krijgen in de drukke straten.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 04/12/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: