Homepage > Khao sok Tours > Khao sok Tours Details
Khao Sok Kajakken en Apentempel (halve dag) Laagste prijs: ฿ 1,100.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,100.00
Duration: 08.30-10-30, 11.30-13.30, 14.30-16.30
Op je dooie gemak het indrukwekkende Khao Sok landschap ontdekken gaat het best in je eigen kano, rustig peddelend langs de kalkstenen pieken met de ogen op scherp om apen en kleurrijke vogels te zien. De gids, de tevens de kano bestuurt, wijst je op dingen die jezelf anders niet snel zou zien. Aan slangen die hoog in de bomen hangen bijvoorbeeld. De gids spreekt beperkt Engels, maar weet wel als geen ander waar je hier moet kijken. Deze kanotocht is ontwikkeld door lokale boeren die de kennis over hun leefgebied willen delen, in de hoop daarmee respect voor en behoud van dit unieke Khao Sok National park te bevorderen.

Na de kanotocht wordt nog Wat Tham Phanthurat bezocht, een tempel die nog helemaal niet af is en -wie weet- ook wel nooit afkomt. Voornaamste reden: het complex is in bezit genomen door apen, vandaar dat de tempel bekend staat als de Monkey Temple. De mensen die de tempel bezoeken komen dus niet om te bidden, maar vooral om aapjes te kijken en te voeren.
Wat kan ik verwachten
De trekking begint om 9 uur `s ochtends, 12 uur of 3 `s middags en duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Je wordt opgehaald in de (nabije) Khao Sok omgeving (en terug gebracht). Zorg zelf voor zonnebrand, een pet of hoed tegen de zon, droge kleding en een handdoek.
Voorwaarden
Omschreven transfers van en naar centraal gelegen Khao Sok hotels en guesthouses.
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een lokale gids.
Water.
Maaltijden, fris en alcoholische drankjes,.
Overige transfers naar niet centraal gelegen hotels.
Entree Nationaal Park.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
Bescherm jezelf goed tegen de zon. Neem zonnebrandolie mee, draag eventueel een t-shirt met lange mouwen, een pet of hoed etc. Verder: droge kleding, handdoek, eventueel een waterdichte tas of rugzak.
Populaire Green Wood Travel tours