Homepage > Koh chang Tours > Koh chang Tours Details
Olifanten in de jungle Laagste prijs: ฿ 1,450.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,450.00
Duration: 11.00
De olifanten van Ban Kwan Chang gaan niet voor uw dansen of andere kunstjes doen. Deze olifanten komen oorspronkelijk uit Noord-Thailand en worden hier opgevangen en in hun natuurlijke jungle omgeving verzorgd. De olifant komt niet naar u, u gaat naar de omgeving waar de olifanten van nature leven. Samen met de mahouts, de olifantenbegeleiders brengt u een aantal uren door in het ongerepte regenwoud van Koh Chang en leert u van alles over deze dieren.

Per taxi (inclusief) rijdt u van uw hotel naar Klong Son Valley aan de noordwest kant van het eiland. Een mooie tocht waarvan het laatste stuk echt diep het regenwoud ingaat. U krijgt een rondleiding door het kamp en maakt kennis met de olifanten met de mahouts. U maakt onder meer een wandeltocht door de jungle, langs smalle paadjes, door beekjes en de groene overweldigende natuur van het regenwoud. Er zitten hier veel vogels, kleurrijke vlinders en misschien ziet u hier of daar wel een aap. Tijdens voedertijd helpt u mee met het voeren van de olifanten, terwijl u zelf ook kunt genieten van een verse kokosnoot en fruit. U gaat met de olifanten het water van de rivier in en helpt ze schrobben en wassen.
Voorwaarden
alle vermelde entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf White Sand, Klong Prao, Kai Bae and Bailan Beach gelegen Koh Chang hotels)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) lokale Engelssprekende begeleider
Vervoer per auto, minibus en/of open pickup truck
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, niet vermelde transfers en facultatieve excursies
Opmerkingen:
olifanten zijn dol op GELE bananen neem ze mee. Je hebt meteen een grote vriend en kinderkorting is -45% voor kinderen van 5 - 7 jaar.

Handige zaken om niet te vergeten:
lange of korte broek. Kleding die nat en vies mag worden
handdoek
zonnehoed/pet
zonnebrandcr??me met hoge beschermingsfactor
zonnebril + veiligheidsbandje

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours