Homepage > Chiangmai Tours > Chiangmai Tours Details
PRIVE - ATV Wild & Avontuurlijk Laagste prijs: ฿ 1,950.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,950.00
Duration: 1 day (08.00-17.00)
Doe je zelf een plezier met deze afwisselende privé trip waarin actie en avontuur (ATV vehicles!) perfect wordt gecombineerd met een ontmoeting met de kleurrijke Akha bevolking in het noorden van Thailand. Lokale markten, scheuren met een ATV, All Terrain Vehicle, zwemmen in een waterval, olifant verzorgen en per vlot over de bruisende Mae Tang rivier raften. En dat allemaal in 1 dag!

Om 8 uur `s ochtends gaan we op pad. Met een truck wordt je naar de landelijke noordkant van Chiang Mai gebracht. Je ziet vele rijstvelden, valleien en dorpjes. Na een uur bereiken we de Mae Malai markt. Bergstammen en buurtbewoners komen van heinde en ver naar deze exotische markt, waar vooral fruit, groenten en bloemen worden verhandeld. Hier kijken we een half uurtje rond voordat we in Mae Tang de Akha stam bezoeken. Er leven nog ongeveer twintigduizend Akha in de bergen in het Noorden van Thailand.

Hierna begint een heerlijke dag met avontuur. We klimmen weer in de truck en rijden we naar het beginpunt van onze wandeltocht (van ongeveer een uur) naar de watervallen. Uiteraard gaan we hier zwemmen en komen we even op adem. Wat doen we nog meer? We gaan zo`n drie kwartier scheuren met ATV, All Terrain Vehicles en we bezoeken een olifantenkamp waar we een half uur lang olifanten verzorgen.

Als we terug zijn wordt in het kamp lunch geserveerd. Op het menu staat Thailand`s nationale gerecht: pad thai. Nadat we even hebben uitgebuikt maken we ons op voor het volgende hoogtepunt: we gaan per raft de Mae Tang rivier op. Eerst maken we een wilde tocht van een minuut of veertig over het onstuimige water; daarna dobberen we nog een kwartiertje per bamboe raft over het rustige deel van de rivier. In de namiddag maken we ons op om terug naar Chiang Mai te gaan.

Het kan zijn dat vanwege de dagplanning de volgorde van de activiteiten verandert. Maar de watervallen, All Terrain Vehicles, olifanten en raften zitten er altijd in.
Wat kan ik verwachten
Knuffelen met olifanten en een onvergetelijk avontuur over de Thaise wilde wateren.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden.
Entreegelden.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels).
Excursie als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleidt door professionele Engelssprekende Thaise gidsen.
Vervoer per open pickup truck.
Overige maaltijden.
Persoonlijke uitgaven.
Fris en alcoholische drankjes.
Transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels.
Facultatieve excursies.
Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!).
  • Neem zwemspullen en een handdoek mee.
  • Laat waardevolle spullen achter, u gaat immers wild water raften.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Azië afsluiten.
    Populaire Green Wood Travel tours