Green Wood Travel organiseert en verzorgt reizen-op-maat.


Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0) 2628 4384

Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 19-08-2017 - 06:12:44
  Naam: Perry
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Michel heeft wederom voor ons een prachtige reis in elkaar gezet. We zijn gestart in Bangkok en van daaruit zijn we met een prive chauffeur naar het Noorden gereisd, om vervolgens terug te vliegen en Chantaburi en Koh Chang aan te doen. Alles wat we hebben gedaan waren louter hoogtepunten. Hele mooie tours en prachtige accomodaties. Ik kan aan iedereen het tentenverblijf in Khao Yai en het Nan Seasons Boutique Resort in NAN aanbevelen. In onze ogen paradijsjes op aarde. Tijdens de reis hebben we ons nergens geen zorgen om hoeven te maken, omdat alles top geregeld was. We hebben ontzettend genoten en voor ons als gezin met drie kinderen (9,11 en 13 kaar) een onvergetelijke ervaring. Bedankt.
  Datum: 18-08-2017 - 04:21:59
  Naam: Frits Bijlsma
  E-mail: -
  Onderwerp: THAILAND
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Michel,

  De afgelopen drie weken hebben wij de door jou samengestelde rondreis door Thailand gemaakt. Wij kwamen terecht in een andere wereld en vonden het een geweldige ervaring. Het schema klopte bijna perfect en altijd en overal stonden de geplande chauffeurs stipt op tijd te wachten. De excursies / activiteiten waren stuk voor stuk ontzettend gaf en leuk. De dagtour met olifanten was een topper. Vooraf waren we bang voor dieronvriendelijke methoden maar dat bleek absoluut niet waar. Onze twee zonen van 17 en 20 hebben op Koh Tao een dag leren duiken en vonden dat samen met de olifanten de twee hoogtepunten van de vakantie.

  Enkele punten willen we graag apart benoemen:

  • Van 28 t/m 30 juli hadden we de beschikking over een chauffeur. In ons geval was dat Path die zijn vrouw/vriendin Noi had meegenomen. Geweldig lieve mensen die echt bijna te dienstbaar waren. Klanttevredenheid een 10!.
  • De jungletocht van 2 en 3 augustus. De heenreis op 2 augustus bleek echt behoorlijk zwaar. Vier uur lang op en af zonder noemenswaardige pauzes. Mede omdat de gids om 17.00 uur wilde aankomen om nog de olifanten te kunnen zien (in plaats van de volgende ochtend). Er waren mensen in de groep die het erg zwaar hadden. Het lijkt mij goed als jullie de deelnemers bij de boeking hier wel op attenderen. Overigens was de terugreis op een vlot fantastisch.

  Nogmaals dank voor jullie inzet en wij komen in de toekomst zeker weer terug.
  Datum: 15-08-2017 - 04:31:01
  Naam: Martijn
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Viavia bij Greenwood terecht gekomen voor onze rondreis. Wij hadden al een idee en zij hebben dat perfect gepland, incl tickets, binnen ons budget. Wij hebben Bangkok - Khao Sok - Koh Samui - Koh Phangan - Bangkok gedaan met onze kinderen van 11 en 13 en dat is ons perfect bevallen. Leuke mix van wat zien en ervaren en heerlijk aan het strand liggen. Bijna alles was perfect geregeld. Aandachtspuntje kan soms zijn dat het handig is om iets meer info te hebben over bijvoorbeeld rederij zodat je weet waar je je kunt melden. Misschien kun je het lokaal wel goedkoper regelen maar het comfort dat alles goed geregeld is en de taxi elke keer klaar staat is ook wat waard! Volgende keer nemen we Greenwood zeker weer in overweging!
  Datum: 11-08-2017 - 05:28:58
  Naam: Margriet en Ton Bax
  E-mail: -
  Onderwerp: rondreis Thailand en Cambodja
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We hebben bijna vier weken rondgereisd door Thailand en Cambodja. Greenwood Travel heeft voor ons alles geregeld; de hotels, het vervoer en de transfers, activiteiten onderweg etc. Het was allemaal tot in de puntjes geregeld. Petje af.
  Ook het contact vooraf was erg prettig en correct. Wij vonden de medewerkers Greenwood Travel goed bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk en bijzonder terzakekundig. Wij kunnen Greenwood Travel aanbevelen en zullen hun diensten zeker inschakelen als we in de toekomst weer een reis in deze regio maken.
  Datum: 09-08-2017 - 12:44:20
  Naam: Lynn De Ruyver
  E-mail: -
  Onderwerp: Droomreis om nog lang van na te genieten...
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Het was onze eerste keer dat we bij Greenwoodtravel geboekt hebben.
  Het is niet echt een reisbureau dat samen met jou een reis gaat uitstippelen en hun mening geeft.
  Het is eerder een reisbureau dat boekt wat jij vraagt...
  Ik had zelf reeds een route (Thailand/Cambodja) met excursies in mijn hoofd die we zeker wilden doen voordat ik naar hun site ging kijken. Daardoor was er behoorlijk wat mailing nodig om de reis die ik in mijn gedachten had vorm te geven...maar het is gelukt!
  Omdat de mailing (naar mijn gevoel) in het begin niet altijd even vlot verliep had ik voor vertrek toch wat twijfels maar eens ter plaatse was alles dik in orde.
  De vouchers lagen klaar, we werden in alle hotels verwacht, de transfers waren geregeld en er was een goede opvolging tijdens de reis. => service ter plaatse = uitstekend!
  We hebben Bangkok - Ayutthaya - Kanchanaburi - Khao Yai - Battambang - Siem Riep - Phnom Phen - Koh Kong - Koh Chang gedaan.
  Een onvergetelijke reis.
  Thailand is een prachtig vriendelijk land met heerlijk vegetarisch eten. We komen zeker nog terug!
  Tip: Zorg ervoor dat het duidelijk is wat wel en niet inclusief is.
  Ik zou in de toekomst nog voor Greenwoodtravel kiezen.
  Datum: 07-08-2017 - 16:57:44
  Naam: Renee
  E-mail: -
  Onderwerp: Aanrader!!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We hebben zelf de route, hotels en excursies uitgestippeld met behulp van de website van Greenwood Travel. Zij hebben vervolgens alles voor ons geboekt en ons de vouchers toegezonden. Alles was keurig verzorgd. De taxi's stonden er op tijd en de hotels wisten van onze komst. Aldoor goed mailcontact gehad. Aanrader!!
  Datum: 07-08-2017 - 02:14:16
  Naam: Smit
  E-mail: -
  Onderwerp: Ervaring
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Fantastisch geregeld. Ik had thuis samen met greenwoodtravel een reis samen gesteld. Alles was tot in de puntjes geregeld. Vouchers voor alles, ook voor vervoer, tijdschema was top en alles klopte. Erg ontspannen en fantastische reis daardoor gehad. Dank jullie wel.
  Datum: 04-08-2017 - 09:21:49
  Naam: Tamara Verstraete
  E-mail: -
  Onderwerp: Green Wood Travel Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Graag had ik iedereen van GreenWood Travel bedankt om mijn dochter en ik de reis van ons leven te bezorgen. Wij zijn van 2 juli tot 18 juli naar Thailand geweest, alles was tot in de puntjes verzorgt, tickets, transfers, tours met fantastische gidsen en super hotels. De reis van ons leven,dank hiervoor 👍 👍 👍 👍 👍

  Datum: 02-08-2017 - 11:28:50
  Naam: dafna
  E-mail: -
  Onderwerp: geen dierenleed
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onlangs bekeek ik de website van Green Wood en stuitte ik tot mijn grote verontwaardiging op het aanbod van olifantenritjes, shows met olifanten, slangen en krokodillen. Ik heb hier direct melding van gemaakt. Het resulteerde tot uiteindelijke verwijdering van dit aanbod op de website binnen een paar uur, met de mededeling dat dit al lang niet meer aangeboden werd maar wel nog op de website stond, per ongeluk! Ik ben erg blij te horen dat ook zij van "de olifant zijn afgestapt" ! Bedankt, namens de dieren!
  Datum: 01-08-2017 - 19:11:14
  Naam: Robin Jong
  E-mail: -
  Onderwerp: Perfect!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Via een kennis bij Green Wood terecht gekomen voor het plannen van een rondreis door Thailand(Bangkok, Koh Kood, Koh Chang, Bangkok)waarbij alles van te voren geregeld is> verblijf, vervoer, pickups etc. Net 2 dagen geleden teruggekomen en het was uitstekend! En ja, het was laagseizoen en het was regenseizoen en we hebben een deel van de tijd binnen doorgebracht, maar dat was van te voren bekend voor ons. Wij hadden mooie verblijven/ resorts(Prince Palace Hotel, Koh Kood Resort, Centara Tropical Resort en Villa Cha Cha), we hebben mooie dingen gezien en meegemaakt en ons prima vermaakt> de zee bij Koh Kood en Koh Chang is nog altijd warmer dan de regen die valt dus lekker zwemmen tijdens de moessons. Ook waren alle vouchers check via Green Wood voor het vervoer als wel de verblijven en de verblijven waren zoals van te voren gecommuniceerd en op onze voorkeuren qua kamerindeling en sfeer zoals wij verwacht hadden(Villa Cha Cha in Bangkok is helemaal geweldig). En alle chauffeurs waren op tijd bij de pickups. Alles top geregeld!!
  Datum: 27-07-2017 - 22:39:24
  Naam: Jacqueline Hoitink
  E-mail: -
  Onderwerp: buitengewoon goed!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onze ervaring met Green Wood Travel is buitengewoon goed. Zo'n 10 jaar geleden hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van Green Wood en zij waren ook de eerste waar we weer aan dachten toen we besloten om naar Thailand op vakantie te gaan. We hadden onze hele reis bij ze geregeld en alles liep op rolletjes. We hebben meer gezien dan dat we zonder deze organisatie gezien zouden hebben. Het geeft ook de onbezorgde vakantie die je zo graag wilt. Mochten we ooit een derde keer op reis gaan naar Thailand, dan komen we zeker terug bij Green Wood Travel.
  Datum: 19-07-2017 - 06:12:11
  Naam: Familie Agema
  E-mail: -
  Onderwerp: Top vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Weer terug in Nederland kunnen we terug kijken op een top vakantie. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wat hebben we ons goed vermaakt. De op maat gemaakte reis paste helemaal bij ons. Een van de hoogte punten was de trekking die we met een lokale gids vanuit Chang mai deden. Maar eigenlijk was het een aaneenschakeling van hoogte punten. Bedankt voor alles!
  Datum: 15-07-2017 - 08:33:23
  Naam: Maarten
  E-mail: -
  Onderwerp: Zit te trappelen
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste levensgenieters,

  Als frequente Thailand bezoeker zitten we toch elke keer weer te popelen van ongeduld 20juli17 mogen we weer, de positieve reakties maken het gevoel alleen maar sterker.
  Het is ons eerste keer met Gwt en moet zeggen dat we tot zover heel keurig zijn geholpen we hopen dat dit uiteraard ook voor de totale reis zal gelden hulde aan de Gwt crew.
  En nu is het wachten geblazen.......

  groetjes,
  Maarten
  Datum: 03-07-2017 - 08:42:08
  Naam: Familie Lemmens
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis door Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Hierbij willen wij(8 volwassen) jullie danken dat we de reis hebben kunnen omgooien.
  Vanwege het slechte weer en wateroverlast in Krabi,Koh Lanta en Phi Phi hebben we onze reis dankzij jullie omgezet naar het Noorden Chiang Mai.
  Gelukkig dat we in het hotel zaten waar jullie reisburo is gevestigd.
  Een aanrader Prince Palace.
  Overal dichtbij.
  Ook de fietstocht hebben we als bijzonder beleefd.
  Zeker een aanrader.
  Nogmaals bedankt.
  Datum: 25-06-2017 - 03:54:56
  Naam: Dresscher
  E-mail: -
  Onderwerp: Ervaring Green Wood
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Voor ons eerste bezoek aan Thailand werd ons Green Woord aanbevolen door vrienden. We zijn op eigen gelegenheid naar Bangkok gereisd en hebben een kamer besproken in het Prince Palace Hotel. Het kantoor van Green Wood is in dit hotel gevestigd dus konden wij de volgende dag op hun kantoor, onder het genot van een kopje koffie, een mooie maatwerk rondreis uitstippelen. Hierbij is de ervaring van Green Wood uiteraard van onschatbare waarde.

  Echt alles is super geregeld. Voor alle hotels en verplaatsingen (auto, boot en binnenlandse vlucht) krijg je een voucher. Die hoef je alleen maar te tonen en alles komt goed. Overal waar je aankomt staat een chauffeur met een bordje klaar om je op te vangen en af te zetten op de plaats van bestemming.

  Hierdoor hebben wij zorgeloos kunnen genieten van al het moois (en lekkers) dat Thailand te bieden heeft. Green Wood (Michel Takken) heel erg bedankt, wat ons betreft voor herhaling vatbaar.
  Datum: 18-06-2017 - 11:54:34
  Naam: Egbert Schelhaas
  E-mail: -
  Onderwerp: Prima verzorgde boeking
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onze reis in augustus 2016 naar Thailand en Cambodja was erg goed geregeld. Prima advies van Michel Takken die goed met onze wensen rekening had gehouden. Het Cambodja programma was ook uitstekend. [NB: Foto uploaden lukte helaas niet]
  Datum: 22-05-2017 - 08:01:25
  Naam: Henk Jan & Monique
  E-mail: -
  Onderwerp: Top service
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Zo leuk geholpen door Green Wood Travel bij het invullen van onze reisplannen voor Thailand!
  Datum: 17-05-2017 - 15:55:23
  Naam: Harald
  E-mail: -
  Onderwerp: Trip Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Als ik mijn ervaring met Greenwood moet omschrijven met enkele steekwoorden dan zijn het; kundig, snel, meedenkend en professioneel.
  Altijd werden mijn vele vragen snel en adequaat beantwoord en tijdens de trip was alles exact zoals besproken.
  Michael, jij en je collega's bedankt voor de top organisatie van een geweldige vakantie!
  Naschrift van Green Wood Travel

  Goeie morgen Harald,

  Eerst en vooral hartelijk dank voor uw mooie woorden, daarvoor doen we het. Zeer blij te horen dat jullie genoten hebben van jullie vakantie. Super bedankt voor de feedback!

  Zouden jullie misschien voor ons een goede recensie willen achterlaten op onze Facebook?
  https://www.facebook.com/GreenWoodTravelThailand/reviews

  Dank u wel en hopelijk tot ziens!

  Groetjes,
  Michael Bulthe
  www.greenwoodtravel.nl
  Datum: 09-05-2017 - 07:00:26
  Naam: Mike
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Bedankt voor de vriendelijke en gastvrije service.
  Tot de volgende keer...
  Datum: 08-05-2017 - 15:08:01
  Naam: p elfrink
  E-mail: -
  Onderwerp: niet echt tevreden
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  het viel ons een beetje tegen daarom heb ik maar niet zichtbaar online aan gevinkt omdatik jullie niet onderuit wil halen weet niet of dit bij idereen gebeurd is maar heb de hele winter online contact gehad waar niks mis mee was altijd goed geholpen daarom viel het ons tegen toen wij aan kwamen paar dagen voor wij aan kwamen had ik nog contact online met mickel takken zou stuk kaas mee nemen uit holland hij zei nog ik wacht op u 13 april wij komen aan kantoor gesloten vanwegen nieuwjaarfeest voor 2 dagen lag geen voucher klaar niks kregen 4 kamers inplaats van 3 kamers zoals afgesproken dus sliepen allemaal appart met de kinderen heb heel kantoor niet gezien niemand gezien geen mickel takken na drie weken door thailand gereist weer terug in het hotel prins palaz zouden wij nog 1 nacht door brengen zoals besproken komen aan kantoor dicht weer geen voucher klaar bij de bali wisten niks kregen mooie kamers dat wel hadden wij graag de eerste 2 nachten gekregen maar wij wisten helemaal niks wanneer we de volgende ochtend opgehaald zouden worden niks geen tijd niks dus smorgens moesten wij om half 9 al weg werd er verteld wij hadden nog recht op ontbijt geen tijd voor gehad want wij moesten snel weg anders zouden wij het vliegtuig naar nederland niet halen werd er gezegt wij gingen 12.30 de lucht in en moesten half 9 al weg het leek nou net of de reis klaar was allemaal er uit klaar was het als er nou dag er voor een voucher klaar lag met de gegevens hoelaat wij gehaald zouden worden hadden wij eerder op kunnen staan om nog even te ontbijten en gewoon rustig weg kunnen gaan ik vind niet zo netjes dat er als je aankomt en kantoor dicht is dat er dan niks klaar ligt voor de fam wij waren met 7 volwassene en 2 kleine kinderen terwijl ik paar dagen daarvoor nog contact heb met michel takken had hij wel even kunnen zeggen dat kantoor gesloten is als wij komen en de voucher bij de bali kunnen afgeven heen en terug zitte wel met kleine kinderen die ook niet konde ontbijten was allemaal heel gaotiche vlug vlug de taxi in en weg dit wou ik even kwijt
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Peter en familie,

  Bedankt voor het schrijven in ons gastenboek. Positief of niet we lezen graag hoe klanten de service van Green Wood Travel ervaren.

  Onderstaand programma hebben we in november 2016 geboekt en bevestigd. Jullie kwamen toe tijdens het Thaise Nieuwjaar en dan is Green Wood Travel gesloten. Via ons noodnummer zijn we natuurlijk 24/7 bereikbaar.
  Helaas hebben we jullie bij aankomst niet kunnen verwelkomen :-( en excuses als Michel Takken gezegd heeft dat hij aanwezig zou zijn. De kaas heeft het wel bijna alleen opgegeten! Nogmaals bedankt voor deze lekkernij.

  Jullie laatste overnachting was van 03 op 04 mei en Green Wood Travel was open op de gepubliceerde tijden.
  www.greenwoodtravel.nl/informatie/all/waar-zijn-wij-te-vinden
  Het ontbijtbuffet is van 06.00 tot 10.00 uur in het Prince Palace Hotel.

  De vertrektijd naar Bangkok airport stond op 08.30 uur daar het minimaal een uur rijden is en je moet drie uur voor vertrek aanwezig zijn.

  Thu 13-Apr-17 Amsterdam - Bangkok EVA AIRWAYS BR 076 / 21.40 - 13.40
  Fri 14-Apr-17 Transfer Suvarnabhumi Airport to Prince Palace Hotel
  Fri 14-Sun 16-Apr-17 Prince Palace Hotel 2 Twin room + Breakfast
  Fri 14-Sun 16-Apr-17 Prince Palace Hotel 2 Twin room + Breakfast
  CHILD POLICY No Extra Bed & 50% ABF 1 child(ren) age under 12 years
  sharing the same room with parents using the existing bedding,

  Sun 16-Apr to Wed 03-May-17 - OPEN PROGRAM -

  Wed 03-Thu 04-May-17 Prince Palace Hotel, 2 Twin + Breakfast,
  Wed 03-Thu 04-May-17 Prince Palace Hotel, 2 Twin + Breakfast,
  CHILD POLICY No Extra Bed & 50% ABF 1 child(ren) age under 12 years
  sharing the same room with parents using the existing bedding,

  Thu 04-May-17 (08:30) Transfers from Bangkok hotel to Suvanabhumi Airport
  Thu 04-May-17 Bangkok - Amsterdam EVA AIRWAYS BR 075 / 12.30 - 19.30

  Als er verder nog vragen, opmerkingen en/of suggesties zijn dan verneem ik deze graag van je.

  Met vriendelijke groet,

  Ernst-Otto Smit
  Green Wood Travel organiseert en verzorgt reizen-op-maat.
  [Log-in]
  Font size:   14 16 20
  Tel: 66 (0) 2628 4384
  NL 070 250 0062

  Go To Top