Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 24-08-2016 - 10:20:33
  Naam: Caroline Grenon
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie Thailand augustus 2016
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Greenwood Travel,

  We zijn net terug van een 2-weekse rondreis door Thailand met ons gezin (kids 17 en 19 jaar). We willen jullie bedanken voor het regelen van de bij jullie geboekte vliegreis, hotels, chauffeur en excursies. Wij hebben een heerlijke tijd achter de rug, veel gezien en op een leuke manier kennisgemaakt met de Thaise cultuur en bevolking. Fietstocht de Colours of Bangkok was een aanrader. Nachttrein een belevenis. Transfers waren altijd op tijd.
  Onze complimenten voor Michel Takken voor de goede organisatie!

  Groet familie Grenon

  Datum: 22-08-2016 - 12:57:57
  Naam: Rene Pluijmakers
  E-mail: -
  Onderwerp: thailand 2016
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  wederom na een succesvolle vakantie in 2015, Greenwood ingeschakeld om alles te regelen. Net als verleden jaar klopte alles, de gidsen,chauffeurs,hotels allemaal goed geregeld. Het enige wat echt heel slecht was, was het supar royal beach hotel in nakon si tamarat! Wij hebben vanuit daar contact opgenomen om ons te redden van dit afgrijselijk hotel. Dit werd adhoc door Greenwood geregeld!! Top prestatie dankjewel.
  Maar nogmaals: HAAL DIT HOTEL UIT JULLIE KEUZES!!! dit is niet greenwood waardig (meer?)

  Als wij volgend jaar weer naar zuid oost azie gaan honderd procent zeker met greenwood!! Michel Takken Geweldig gerereld!!
  Datum: 21-08-2016 - 20:11:50
  Naam: Tannie van Horck
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ik heb de nodige (idiote) vragen gesteld aan Michael en iedere keer werden ze keurig beantwoord. Alles was keurig netjes geregeld door Greenwoodtravel. Of het nu een taxi of hotel was, het maakte niet uit, het was geregeld.
  Super bedankt en in de toekomst zal ik zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
  Datum: 20-08-2016 - 14:24:00
  Naam: Anton en Bianca
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand 2016
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Greenwood, voor de 2e jaar achter elkaar naar Thailand op vakantie gegaan en voor de 2e keer het door Greenwood laten regelen. Bij aankomst bij ons eerste hotel te Bangkok lagen alle vouchers klaar. Alles, chauffeurs, vervoer en hotels waren weer top geregeld door Greenwood. Toch even een negatief puntje: wij hebben Koh sok laten regelen, 1 dag in een boomhut ( palm view) en daarna elefant Hill Tour in Koh Sok op een vlot. De boomhut was dus niet een boomhut, enkel een hut op 4 palen, en in de schema bij Koh Sok stond oa beschreven dat wij een plaatselijk vissersdorp zouden gaan bezoeken, maar de lokale gidsen vertelden ons dat dit al een paar jaar uit het schema was gehaald, en daar gingen wij dus niet heen. De tocht door de jungle was zwaar en enigszins gevaarlijk, het was spiegel en spiegel glad. Zelf ben ik 5 keer zwaar onderuit gegaan en mijn vrouw was met haar rug op een rots gevallen. De helft van onze groep zijn voortijdig teruggekeerd, aangezien je je ernstig kon blesseren met het vallen op rotsen maar ook op stukken bamboe. De plaatselijke gids had deze tocht moeten cancellen en is dus ook niet aan Greenwood te verwijten. Wel het bezoek aan een plaatselijke vissersdorp uit het programma halen. Maar alles bij elkaar was het weer top geregeld. Dank en wellicht tot volgend jaar. Anton en Bianca
  Datum: 19-08-2016 - 19:57:19
  Naam: Sabine Bogaert
  E-mail: -
  Onderwerp: Zeer goed georganiseerd!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste medewerkers van GWT,

  Dank voor het uitstekend regelen en adviseren bij onze eerste Azië reis (Thailand).
  Alles was goed geregeld (vliegreis, transfers, trein, boot, binnenlandse vlucht). Een logistiek hoogstandje! 1 voucher ontbrak (bootreis) maar dat is door GWT en Elephant Hills (waar we toen verbleven, in de jungle met slecht internet) op zeer charmante manier opgelost.
  Bij het ophalen van de vouchers, werd mij verteld dat ik paar 100 euro te veel had betaald en dat dit weer netjes terug overgemaakt zou worden. Erg eerlijk is dat!
  Ik zal GWT zeker aanraden!
  Datum: 18-08-2016 - 20:28:05
  Naam: Perry
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben met ons gezin (2 volwassenen en 3 kinderen van 8, 10 en 12 jaar) een prachtige rondreis gemaakt in Thailand van 31 juli t/m 17 augustus 2016.
  We hebben alles inclusief de vlucht via Greenwood Travel geregeld. Alle accomodaties waren prima in orde (schoon en gunstige ligging), alle transfers waren stipt op tijd met keurig vervoer. De gidsen/begeleiders bij de jungletocht, river kwai excursie, tuk tuk toer en fietstocht waren kundig en maakte er een unieke ervaring van.
  Graag willen wij Greenwood Travel hartelijk bedanken voor deze onvergetelijke reis. Als wij weer een reis willen gaan maken in Azie zullen we zeker weer met Greenwood Travel contact opnemen.
  Datum: 17-08-2016 - 12:26:36
  Naam: Lidwine Erftemeijer
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Een waanzinnige vakantie gehad in Thailand dankzij de goede bemiddeling en goede adviezen van Greenwood. Bedankt onder andere Ernst Otto! We hebben gezamenlijk de gehele reis uitgestippeld naar onze wensen. Zij hebben vervolgens onze vliegtickets, treintickets, hotels en transfers geregeld. Alle tickets en reisbescheiden kregen we netjes in een mapje op onze eerste bestemming. Ook een fijn idee dat zij een aanspreekpunt zijn in Thailand die Nederlands spreken maar ook Thais spreken. Nogmaals dank!
  Datum: 17-08-2016 - 12:12:22
  Naam: leon drewes
  E-mail: -
  Onderwerp: ervaring
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  net terug van 3 weken rondreis door thailand met gezin met 2 kinderen (15+11).
  we hebben een erg leuke tijd gehad en een indrukwekkende ervaring beleefd. greenwoodtravel weet wat er te koop en te doen is in thailand. al met al blijft het wel gewoon een reisburo, maar dan een nederlandstalige ter plekke. had van ons iets meer inlevingsvermogen gemogen in het voortraject bij de boekingen om de reis nog meer "op maat" te maken. verder prima te doen.
  Datum: 16-08-2016 - 19:26:55
  Naam: Petra
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Op aanraden van vrienden onze reis door Thailand bij Greenwood geboekt. Belangrijkste motivatie was toch wel prijs in combinatie met de vele mogelijkheden. Uiteindelijk een prachtige veelzijdige rondreis gemaakt met aansluitend strandvakantie Koh Samui. Bij aankomst in Bangkok kregen we een uitgebreide toelichting en een mapje vol met alle vouchers voor alle tours, hotels, trein, vlucht etc. Werkelijk alles is vlekkeloos verlopen. Overal stond precies zoals afgesproken alles op tijd klaar, of het nou taxi bij de pier was of extra bed in hotelkamer. Echt heel goed geregeld. Als wij nog een keer naar Azië afreizen zullen we zeker weer met jullie contact opnemen! Hartelijk dank voor onze super vakantie :-)
  Datum: 13-08-2016 - 10:11:55
  Naam: Guy Van Sante
  E-mail: -
  Onderwerp: betreft onze vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste alles is vlot verlopen doch een paar minpuntjes.

  Het was telkens moeilijk om de taxichauffeur te vinden.
  hij stond meestal aan de verkeerde uitgang. Bij terugreis Phuket een kwartier te laat.
  In Phuket moest ik een waarborg betalen van 10000 bath bij het inchecken.
  Erger was dat mijn vriendin uit Cambodia een toeristenvergunning moest hebben voor Thailand omdat ze er langer was dan 14 dagen. Hierdoor heb ik een boete moeten betalen van 136 dollar wegens lager verblijf. Dit had men ons moeten zeggen.

  Vrgr

  Guy
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Guy en Neat,

  Bedankt voor jullie schrijven in ons gastenboek,

  Excuses dat onze chauffeurs niet altijd op de juiste plaats stonden en een keer te laat kwam. Dit is niet gebruikelijk en het geeft stress als je een vlucht moet halen en de chauffeur komt te laat. Opdracht aan onze chauffeur is dat ze 15 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig moeten zijn.

  Visa zaken zijn niet de verantwoordelijkheid van Green Wood Travel. Als klanten om advies vragen adviseren we in detail maar dit doen we niet ongevraagd.

  Wij wensen jullie, vrienden en kennissen weer spoedig als onze gast te kunnen begroeten tijdens een volgende tropische vakantie.

  Groeten uit Bangkok,

  Ernst-Otto Smit
  Datum: 11-08-2016 - 19:47:13
  Naam: anne marie
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Voor onze reis in thailand, vietnam en cambodja hebben wij een aantal dingen zelf ter plekke geregeld en een aantal hotels en transfers via greenwood travel geboekt. Het is een fijn idee om een lokaal bureau te hebben dat jouw taal spreekt, begrijpt wat je nodig hebt en direct kan helpen, zeker als je voor het eerst in het land bent. Hartelijk dank!
  Datum: 10-08-2016 - 14:10:09
  Naam: Machiel Bosma
  E-mail: -
  Onderwerp: Greenwood recensie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn net weer thuis na een prima vakantie in Thailand (ouders met 4 tieners). Een succes, mede dankzij Greenwood travel (Michel) die samen met ons een reis programma maakten en vervolgens alle hotels, tranfers, vluchten en opties (activiteiten) geregeld hebben. Vlekkeloos.

  Vind jij het ook zo lastig om een keuze te maken uit al die reis mogelijkheiden en reisbureaus? Wij hebben in Nederland een aantal reisbureaus bezocht en natuurlijk ook internet afgestruind. Niet alleen voor mooie reis suggesties maar vooral ook om dat voor een voordelige prijs te doen.

  Tot mijn verbazing was Greenwood zeker 20% goedkoper dan haar concurrenten (vergelijkbare reis en hotels). Addertje onder het gras? Okay, niet goedgekeurd door ANVR maar dat kan ondervangen worden door het grootste deel van de reis pas ter plaatse aan Greenwood te betalen. Bovendien bestaat Greenwood al erg lang en hebben ze goede recensies.

  De presentatie (website en offerte) mag dan wat minder zijn, de uiteindelijke kwaliteit van het uiteindelijke reis product is prima.

  Met vriendelijke groet,
  Machiel Bosma

  Datum: 10-08-2016 - 12:06:48
  Naam: Marieke Klein Breteler
  E-mail: -
  Onderwerp: THAILAND INFORMATION
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Ernst-Otto,

  Hartelijk dank voor dit bericht. Inmiddels zijn wij in Nederland terug en alles is verder goed gegaan.
  Ik had sowieso (ook zonder die teruggave van 300 baht ;-)) een bericht willen sturen dat de organisatie van Greenwoods geweldig was.
  Wij zijn erg tevreden over de service !

  Zou je onze complimenten aan Michel Takken willen overbrengen?

  Met vriendelijke groet,
  Marieke Klein Breteler
  Datum: 07-08-2016 - 12:05:45
  Naam: Ariane den Ouden
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand (met rolstoel)
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Net terug van drie weken vakantie met ons gezin in Thailand. Met rolstoel voor het eerst naar Azië. We hebben genoten! Michel Takken heeft ons fantastisch geadviseerd.
  Datum: 03-08-2016 - 10:01:18
  Naam: Yvonne van der Sluis
  E-mail: -
  Onderwerp: Geweldig gedaan
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  He Michel,

  Wij zijn inmiddels weer terug. Wat heb jij alles geweldig geregeld. Alles is goed gegaan. Prima hotels. Alle chauffeurs stonden er op tijd. Geweldig gedaan. Heel erg bedankt voor het regelen van onze 3e vakantie via jullie.

  Ik kan het iedereen aanraden en dat doe ik dan ook altijd.

  Groet en dank !!!

  Yvonne
  Datum: 01-08-2016 - 18:42:18
  Naam: AJ van Dam
  E-mail: -
  Onderwerp: Onvergetelijke reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Michel en Staff
  Na 8 jaar niet meer in Thailand te zijn geweest was alles weer als vanouds in de samenwerking met GWT. We liepen Ernst helaas mis omdat hij op vakantie was in Nederland, maar Michel jij hebt hem met verve vervangen.
  Michel je hebt onze vakantie tot een succes gemaakt. We hebben mede door jouw kijk en ideeën op onze reis, in de 4 weken dat we in Thailand waren onvergetelijke ervaringen opgedaan. Hier kunnen we met veel plezier op terug kijken.
  Ik dacht dat alleen Ernst zo enthousiast was in zijn service, maar Michel jij doet er niet voor onder. Je was altijd van vroeg tot laat aanwezig op kantoor en stond ons altijd te woord. Wij hebben dat erg gewaardeerd.

  Marleen, Rozemijn en Ary van Dam
  Ati en Adri de Graaff
  Datum: 30-07-2016 - 08:52:51
  Naam: Karin Bokhorst
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt!!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Beste Michel

  Wij zijn weer bijna thuis van een fantastische reis naar Thailand. Alles was prima geregeld en we hebben van alles genoten.

  Bedankt voor jouw tips en adviezen.

  Hartelijke groet,
  Karin Bokhorst
  Robert
  Thomas
  Lars
  Kim
  Niels

  Datum: 28-07-2016 - 08:15:00
  Naam: anouk corporaal
  E-mail: -
  Onderwerp: Fantastische reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn net terg van een fantastische reis door Thailand. We hebben oa een week een chauffeur gehad. Die van ons kon door omstandigheden helaas niet de hele week blijven. We willen hem wel aanraden, zijn naam sprak je uit als Oewen. Hij sprak nl vrij goed Engels en je kon met hem echt overleggen. We hebben alles geregeld via Greenwood en Michel Takken heeft dat allemaal perfect voor ons gedaan. Heel veel dank! Fam Corporaal
  Datum: 12-07-2016 - 12:02:48
  Naam: Jozef Bekkers
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis door Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Dag Michel,

  Wij zijn weer thuis na een fantastische reis door Thailand. Ik wil jou en je collega’s nu alvast van harte complimenteren: t was Top georganiseerd. Alles klopte, overal werden we opgewacht en verwacht. Hoe fijn is dat!? De gidsen waren goed, gaven heel veel info, kortom: CHAPEAU.
  Ik ga nog reviews plaatsen op jullie website maar wilde je nu alvast laten weten dat we erg tevreden zijn en erg genoten hebben.

  Ik ga jullie aanbevelen!

  Groet uit een regenachtig Nederland.

  Dianne en Jozef Bekkers
  Datum: 04-07-2016 - 12:33:40
  Naam: Fam. Knoester
  E-mail: -
  Onderwerp: Perfecte vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste medewerkers van Greenwood,
  Langs deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor de fijne vakantie die wij mede dankzij jullie hebben gehad (van 09-06-2016 t/m 01-07-2016). Dit is niet alleen te danken aan de organisatie want ondanks 1 slecht geplande dag (op 1 dag 400 km rijden is echt teveel voor zowel ons als voor onze chauffeur/gids) was deze perfect. Alle transfers, hotels, vliegtickets etc waren dik in orde. Tevens willen wij ook de gids/chauffeur Khun Supot bedanken voor zijn inzet, echt een aanrader voor iedereen. Deze man bracht ons deskundig en veilig naar de mooiste plekjes en naar de beste lokale restaurants, echt klasse, koester deze man aub. Jullie hebben ons zeker niet voor de laatste keer gezien want wij zijn zeker voornemens om vaker bij jullie te boeken als het gaat om Thailand vakanties
  Vriendelijke groeten
  Familie Knoester uit Voorschoten