Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 10-08-2016 - 14:10:09
  Naam: Machiel Bosma
  E-mail: -
  Onderwerp: Greenwood recensie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn net weer thuis na een prima vakantie in Thailand (ouders met 4 tieners). Een succes, mede dankzij Greenwood travel (Michel) die samen met ons een reis programma maakten en vervolgens alle hotels, tranfers, vluchten en opties (activiteiten) geregeld hebben. Vlekkeloos.

  Vind jij het ook zo lastig om een keuze te maken uit al die reis mogelijkheiden en reisbureaus? Wij hebben in Nederland een aantal reisbureaus bezocht en natuurlijk ook internet afgestruind. Niet alleen voor mooie reis suggesties maar vooral ook om dat voor een voordelige prijs te doen.

  Tot mijn verbazing was Greenwood zeker 20% goedkoper dan haar concurrenten (vergelijkbare reis en hotels). Addertje onder het gras? Okay, niet goedgekeurd door ANVR maar dat kan ondervangen worden door het grootste deel van de reis pas ter plaatse aan Greenwood te betalen. Bovendien bestaat Greenwood al erg lang en hebben ze goede recensies.

  De presentatie (website en offerte) mag dan wat minder zijn, de uiteindelijke kwaliteit van het uiteindelijke reis product is prima.

  Met vriendelijke groet,
  Machiel Bosma

  Datum: 10-08-2016 - 12:06:48
  Naam: Marieke Klein Breteler
  E-mail: -
  Onderwerp: THAILAND INFORMATION
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Ernst-Otto,

  Hartelijk dank voor dit bericht. Inmiddels zijn wij in Nederland terug en alles is verder goed gegaan.
  Ik had sowieso (ook zonder die teruggave van 300 baht ;-)) een bericht willen sturen dat de organisatie van Greenwoods geweldig was.
  Wij zijn erg tevreden over de service !

  Zou je onze complimenten aan Michel Takken willen overbrengen?

  Met vriendelijke groet,
  Marieke Klein Breteler
  Datum: 07-08-2016 - 12:05:45
  Naam: Ariane den Ouden
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand (met rolstoel)
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Net terug van drie weken vakantie met ons gezin in Thailand. Met rolstoel voor het eerst naar Azië. We hebben genoten! Michel Takken heeft ons fantastisch geadviseerd.
  Datum: 03-08-2016 - 10:01:18
  Naam: Yvonne van der Sluis
  E-mail: -
  Onderwerp: Geweldig gedaan
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  He Michel,

  Wij zijn inmiddels weer terug. Wat heb jij alles geweldig geregeld. Alles is goed gegaan. Prima hotels. Alle chauffeurs stonden er op tijd. Geweldig gedaan. Heel erg bedankt voor het regelen van onze 3e vakantie via jullie.

  Ik kan het iedereen aanraden en dat doe ik dan ook altijd.

  Groet en dank !!!

  Yvonne
  Datum: 01-08-2016 - 18:42:18
  Naam: AJ van Dam
  E-mail: -
  Onderwerp: Onvergetelijke reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Michel en Staff
  Na 8 jaar niet meer in Thailand te zijn geweest was alles weer als vanouds in de samenwerking met GWT. We liepen Ernst helaas mis omdat hij op vakantie was in Nederland, maar Michel jij hebt hem met verve vervangen.
  Michel je hebt onze vakantie tot een succes gemaakt. We hebben mede door jouw kijk en ideeën op onze reis, in de 4 weken dat we in Thailand waren onvergetelijke ervaringen opgedaan. Hier kunnen we met veel plezier op terug kijken.
  Ik dacht dat alleen Ernst zo enthousiast was in zijn service, maar Michel jij doet er niet voor onder. Je was altijd van vroeg tot laat aanwezig op kantoor en stond ons altijd te woord. Wij hebben dat erg gewaardeerd.

  Marleen, Rozemijn en Ary van Dam
  Ati en Adri de Graaff
  Datum: 30-07-2016 - 08:52:51
  Naam: Karin Bokhorst
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt!!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Beste Michel

  Wij zijn weer bijna thuis van een fantastische reis naar Thailand. Alles was prima geregeld en we hebben van alles genoten.

  Bedankt voor jouw tips en adviezen.

  Hartelijke groet,
  Karin Bokhorst
  Robert
  Thomas
  Lars
  Kim
  Niels

  Datum: 28-07-2016 - 08:15:00
  Naam: anouk corporaal
  E-mail: -
  Onderwerp: Fantastische reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn net terg van een fantastische reis door Thailand. We hebben oa een week een chauffeur gehad. Die van ons kon door omstandigheden helaas niet de hele week blijven. We willen hem wel aanraden, zijn naam sprak je uit als Oewen. Hij sprak nl vrij goed Engels en je kon met hem echt overleggen. We hebben alles geregeld via Greenwood en Michel Takken heeft dat allemaal perfect voor ons gedaan. Heel veel dank! Fam Corporaal
  Datum: 12-07-2016 - 12:02:48
  Naam: Jozef Bekkers
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis door Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Dag Michel,

  Wij zijn weer thuis na een fantastische reis door Thailand. Ik wil jou en je collega’s nu alvast van harte complimenteren: t was Top georganiseerd. Alles klopte, overal werden we opgewacht en verwacht. Hoe fijn is dat!? De gidsen waren goed, gaven heel veel info, kortom: CHAPEAU.
  Ik ga nog reviews plaatsen op jullie website maar wilde je nu alvast laten weten dat we erg tevreden zijn en erg genoten hebben.

  Ik ga jullie aanbevelen!

  Groet uit een regenachtig Nederland.

  Dianne en Jozef Bekkers
  Datum: 04-07-2016 - 12:33:40
  Naam: Fam. Knoester
  E-mail: -
  Onderwerp: Perfecte vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste medewerkers van Greenwood,
  Langs deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor de fijne vakantie die wij mede dankzij jullie hebben gehad (van 09-06-2016 t/m 01-07-2016). Dit is niet alleen te danken aan de organisatie want ondanks 1 slecht geplande dag (op 1 dag 400 km rijden is echt teveel voor zowel ons als voor onze chauffeur/gids) was deze perfect. Alle transfers, hotels, vliegtickets etc waren dik in orde. Tevens willen wij ook de gids/chauffeur Khun Supot bedanken voor zijn inzet, echt een aanrader voor iedereen. Deze man bracht ons deskundig en veilig naar de mooiste plekjes en naar de beste lokale restaurants, echt klasse, koester deze man aub. Jullie hebben ons zeker niet voor de laatste keer gezien want wij zijn zeker voornemens om vaker bij jullie te boeken als het gaat om Thailand vakanties
  Vriendelijke groeten
  Familie Knoester uit Voorschoten
  Datum: 19-06-2016 - 22:19:16
  Naam: Gerrit Smit en Selma Schneider
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Mels / Enst-Otto,

  Wij zijn net een paar dagen terug uit Thailand en wilde jullie langs deze
  weg nog hartelijk bedanken voor de perfect georganiseerde 2 weken.
  Thailand was prachtig, en mede door jullie hebben wij er met volle aandacht
  van kunnen genieten. De hotels waren perfect (precies zoals we het hadden
  gehoopt). Het vlieg- en treinvervoer was keurig geregeld en de tours waren
  zeer de moeite waard. Alles liep gesmeerd en dat draagt enorm bij aan de
  vakantie vreugde.

  We zullen zeker niet aarzelen om jullie aan te bevelen in onze
  vrienden/kennissen kring en nogmaals dank.

  Met vriendelijke groet uit het regenachtige Nederland,

  Gerrit Smit en Selma Schneider
  Datum: 09-06-2016 - 15:00:59
  Naam: Gregor en Eva
  E-mail: -
  Onderwerp: 19 dagen Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hoi Michel

  Wij zijn net een weekje terug van 19 dagen Thailand.
  De reden dat we een stukje op deze page zijn gaan schrijven is dat wij graag mensen willen vertellen over onze ervaringen en belevenissen. We hebben het idee dat we een goed beeld hebben gekregen van Thailand en de bevolking aldaar.

  Ook is dit wel een mooi moment om onze ervaringen met Greenwood travel over te dragen aan die, die naar Thailand willen gaan. Allereerst moeten we zeggen dat we allerlei andere ervaringen op de site van Greenwood Travel hebben gelezen en het idee kregen dat het om een reclamestunt ging. Het staat vol met alleen maar positieve reactie.

  Onze ervaring is net zo positief als al die anderen!
  Datum: 20-05-2016 - 12:54:50
  Naam: vervoort nicky
  E-mail: -
  Onderwerp: aanrader!!!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij reizen al 4 jaar naar Thailand, alles geregeld door Greenwoodtravel. Ik laat steeds een reisplan opstellen met de hotels naar onze wens, en GWT regelt dan deze hotels en al het vervoer ertussen (taxi's, boten, bussen). Echt heel gemakkelijk want zo moet je eens je op je bestemming aangekomen bent niets meer regelen, enkel maar genieten!!!

  In die 4 jaar heb ik nog geen enkele negatieve ervaring gehad met GWT. Taxi's,.... staan ons steeds tijdig met naambordje op te wachten, alles perfect geregeld!!! Hotels kunnen soms al eens iets minder zijn, iedereen heeft ook een andere voorkeur, maar ze staan allemaal op de site dus je kan op voorhand alle info per hotel opzoeken.

  Alles is ook bespreekbaar met hen, ik raad GWT aan iedereen aan die naar Azië wil!!!
  Datum: 19-05-2016 - 15:16:00
  Naam: A. van Meurs
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Zeer tevreden over Greenwood als reisorganisatie. Heel fijn en deskundig geholpen. Alles tot in de puntjes geregeld in Thailand. Volgende keer weer met Greenwood!!
  Datum: 15-05-2016 - 11:42:03
  Naam: T.Hetteling
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ook ik zit weleens in het gastenboek te lezen en wil ook wel even reageren op het verhaal van Karima.
  Het is heel erg jammer dat ze zo,n slechte ervaring met G.W.T hebben opgedaan.

  Wij gaan al jaren met G.W.T en zijn zeer tevreden.Wij zoeken meestal zelf alles uit en laten het boeken door Greenwood.Wij zijn met meerdere personen geweest en ook vaak met z,n tweeën.
  Ook wij hadden weleens een hotel uitgezocht wat niet aan onze verwachtingen voldeed, en een telefoontje naar het kantoor en snel hadden ze al een ander alternatief voor ons.(soms met bijbetaling)We hadden het immers zelf uitgezocht.
  Ook dat ze niet meedenken snap ik niet, want altijd is er samenspraak wat we kunnen doen.
  Ze luisteren zelfs naar ons advies om wel of niet een hotel in hun programma op te nemen.
  Deze zomer gaan we met onze kinderen en grote kleinkinderen,weer met 10 personen .Daarbij huren we twee busjes incl. 2 chauffeurs waaronder de Heer Suppot.
  We hopen dat we weer zo,n fijne vakantie hebben als altijd, en mede dankzij Green Wood Travel.

  Datum: 13-05-2016 - 07:26:24
  Naam: Scholz
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ik zeg tegen iedereen boek gewoon bij green wood travel wat een super bedrijf.
  Ik zal zeker weer bij hun boeken.
  👍🏻
  Datum: 11-05-2016 - 14:13:33
  Naam: Richard
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Bedankt voor het regelen van wederom een prachtige vakantie in Thailand. Alles liep op rolletjes. We hebben echt ontzettend genoten en kijken uit naar een volgende vakantie in Thailand. We zullen zeker weer gebruik maken van Greenwood travel voor de mooiste resorts en de transfers.
  Datum: 10-05-2016 - 16:07:08
  Naam: Lindsey
  E-mail: -
  Onderwerp: Vervoer
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Bedankt voor de goeie service. Elk transport met de auto/minibus die we via jullie geboekt hadden was perfect geregeld, op tijd, vlot en goede chauffeurs. Hotelboekingen waren ook conform.
  Bij een volgende reis door Thailand zullen we niet aarzelen om jullie terug te contacteren.
  Datum: 23-04-2016 - 09:55:38
  Naam: Mirriam Delmee
  E-mail: -
  Onderwerp: feedback
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste mensen van Greenwood. Ik wil jullie namens ons bedanken voor een onvergetelijke reis, die mede door jullie toedoen perfect is gelopen. Op alle onderdelen liep het zoals afgesproken. Echter over het laatste hotel in Koh Samui hebben wij wel wat klachten ( zie recenssie) ik zou die uit jullie pakket halen of besluiten om geen boekingen meer in het hoofdgebouw te doen.
  Datum: 22-04-2016 - 15:13:01
  Naam: Jos
  E-mail: -
  Onderwerp: Karima
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Zit ik weer eens voor de lol de recensies van Greenwood te lezen in het gastenboek en valt me die van Karima van 20/4 wel op. Heel vervelend als je dat allemaal overkomt zeg. Dikke pech dus.

  Mijn vriendin en ik boeken al heel vaak via Greenwoodtravel Dit klinkt helemaal niet zoals het Greenwoodtravel betaamt. Ik vermoed dat deze chauffeur zeker niet lang bij GW zal werken.

  Onze ervaringen over het algemeen allemaal positief, maar er wel af en toe zelf bijblijven vooral als je speciale wensen hebt. Een telefoontje op hun Nederlandse nummer wat ze tegenwoordig hebben werkt ook heel goed.

  Persoonlijk zie ik het verhaal van Karima dus als een uitzondering. Ik ben dus ook een fan en zeker niet neutraal. Maar toch..Vindt het ook goed dat Greenwoodtravel ook deze verhalen gewoon in het gastenboek laat staan. Top.

  Datum: 20-04-2016 - 11:15:04
  Naam: Karima
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Greenwood Travel : GEEN AANRADER, NIET WAARD OM DIE HOGE PRIJS TE BETALEN WANT ZEER SLECHTE SERVICE DUS GEEN ENKELE MEERWAARDE!!!!

  We zijn begin April 2016 naar Thailand gereisd en hebben privé-vervoer en hotels geregeld via Greenwood Travel.
  Wat ons onmiddellijk opviel op voorhand is dat je een heel onpersoonlijke aanpak krijgt, ze antwoorden wel op je vragen min of meer, maar ze denken niet mee of adviseren niet over je reisplan etc. Het is duidelijk dat het hun niet te doen is om hun klanten een onvergetelijke en zorgeloze ervaring te bezorgen in Thailand, maar om zoveel mogelijk geld uit je te halen zonder dat ze daar al te veel moeite voor te doen. Maar goed, we hebben zelf op basis van informatie op het internet een reisplan uitgestippeld die we wilden gaan doen met hun chauffeur. We hebben extra betaald voor een Engels sprekende chauffeur, ik raad je aan om dit niet doen, aangezien deze persoon toch gewoon rondrijd en niet met je communiceert. Bovendien was deze persoon niet zo gemotiveerd om ons zoveel mogelijk te laten zien, integendeel alles wat we voorstelden kregen we standaard antwoord "can not". Hij gaf bijvoorbeeld aan dat een rit 3u zou duren, terwijl het in werkelijkheid veel korter was. Hierdoor hebben we veel van onze planning niet gedaan omdat hij aangaf dat het niet haalbaar is. Wij waren zo naïef om dit te geloven en hebben daardoor een aantal dingen geschrapt en anders ingepland. Ook beweerde hij dat bepaalde plaatsten sluiten op een bepaald uur, gewoon zodat hij ons niet hoefde te brengen, andere plaatsen waren zogezegd te "gevaarlijk", terwijl deze wel gedaan worden door vrijwel alle reisorganisaties in Bangkok. We zijn erg teleurgesteld dat we door de chauffeur niet alles gezien hebben wat we wilden zien. Hij wilde ons gewoon zo snel mogelijk afzetten in ons hotel zodat zijn werkdag erop zat. Zo heeft hij ons op een dag bijvoorbeeld afgezet om 15u in het hotel, zonder eerst met ons te overleggen wat onze planning is. Toen we vroegen of hij later die dag wilde terugkomen om ons ergens heen te brengen (in de buurt), zei hij dat we extra moesten betalen en dat we beter een taxi kunnen nemen. Een andere dag had hij blijkbaar niet veel zin om ons ergens heen te brengen (we wilden graag de Dragon Temple zien) dus is hij in de verkeerde richting gereden (toevallig richting hotel), hij kende zogezegd de buurt niet (wat we moeilijk konden geloven aangezien hij zijn hele leven in Bangkok woont), veel tijd verloren met zoeken, uiteindelijk bleken we in de verkeerde buurt te zitten en beweerde dat het te ver was om terug te keren naar die plek. We waren dus over het algemeen niet tevreden over de chauffeur van Greenwood, wij raden aan om zelf ter plaatse vervoer te regelen, Greenwood had geen enkele meerwaarde terwijl je er wel minstens het dubbele voor betaald.

  De autostoel die we hadden gehuurd van Greenwood was trouwens kapot !!!!!!! we moeten teruggaan naar hun kantoor om te klagen en een nieuwe te krijgen. Weer tijdverlies!!! Het was een probleem dat gekend was door Greenwood als we de chauffeur mogen geloven, dus hadden ze zich aan de afspraak gehouden hadden we meteen kunnen wegrijden zonder hierover te stressen en tijd te verspillen.

  Ook de hotels die Greenwood heeft geregeld waren niet naar onze verwachting. We hadden heel duidelijk aangegeven dat we met kinderen reizen en dat kindervriendelijke hotels voor ons echt een noodzaak zijn. We hebben 2 peuters dus we hebben Greenwood gevraagd om 2 baby bedjes te reserveren in elk hotel, dit hadden ze in geen enkel hotel geregeld, met als resultaat dat we met een peuter tussen ons moesten slapen, met zeer slecht nachtrust tot gevolg.
  Hotel in Bangkok die ze aanraden (gebouw waar zij toevallig ook hun kantoor hebben), was te duur voor wat het was. Zeer basic hotel, erg verouderd,... voor die prijs kan je veel beter hotels krijgen in Bangkok.
  Op de river kwai hadden ze een ecohotel gereserveerd voor 2 dagen (geen airco, geen elektriciteit,...), wat zeker zijn charmes heeft, maar absoluut niet geschikt voor een gezin met jonge kinderen. Verdrinkingsgevaar, geen elektriciteit, zeer oncomfortabele douche en GEEN babybedjes beschikbaar. Bovendien was het hotel volledig uit de richting, waardoor we veel tijd verloren om er te geraken over land en over water (30 min varen). We hebben Greenwood gebeld om dit aan te geven en ons ongenoegen te uiten omdat ze geen rekening hadden gehouden met onze wensen en te vragen of ze iets anders konden regelen voor de volgende dag. Er werd ons telefonisch beloofd om iets kosteloos te regelen als we daar in de buurt bleven, in de stad konden ze niets kosteloos regelen. Ze zouden ons op de hoogte brengen van het nieuwe hotel, ik heb duidelijk aangegeven dat we in een ecohotel zaten en dus geen toegang tot internet hadden en toch kregen we een bevestiging per email. Waardeloos!!!! Hierdoor zijn we uit het hotel vertrokken met al onze bagage, we werden opgehaald door onze chauffeur maar ook die wist niet waar hij ons heen moest brengen. Hij heeft dan gebeld met de organisatie, maar geen onmiddellijk antwoord dus alvast vertrokken aangezien we al zoveel tijd hadden verloren. Even later krijgt de chauffeur bevestiging dat het nieuwe hotel naast het andere hotel is en dus helemaal terug moesten rijden (ondertussen een uur gereden) en weer een bootritje met al onze bagage. Bovendien bleek de wissel niet kosteloos te zijn!!!!!!! Greenwood weigerde ons tegemoet te komen, en ontkende dat ze de avond ervoor hadden gezegd dat ze kosteloos een ander hotel zouden regelen. We hebben hiervoor dus bedankt, want als we zelf moesten betalen, konden we evengoed zelf een hotel boeken in de buurt ipv weer om te rijden en veel tijd te verliezen. Dienstverlening van Greenwood is dus niets waard!!!!

  Onze chauffeur stelde een ander hotel voor, hij zou alles regelen, 1500 bath per nacht zou de kamer kosten. Maar we moesten het geld aan hem betalen, ipv aan het hotel. Dit vonden we vreemd dus bij het uitchecken hebben we gevraagd hoeveel de kamer kostte en dit bleek maar 1000 bath te zijn. Uiteindelijk heeft hij wel ons het verschil terugbetaald, maar het vertrouwen was volledig weg. En dit zijn dus de "betrouwbare" chauffeurs van Greenwood waar je zoveel extra voor betaald!!!!!!! Ook met de benzine heeft hij ons opgelicht op het einde van de reis, daardoor hebben we besloten om hem geen fooi te geven, aangezien hij deze zichzelf heeft toegeëigend door ons op te lichten.

  Ik neem normaal gezien nooit de tijd om recensies te schrijven, maar deze keer heb ik er echt tijd voor gemaakt, want ik was zeer teleurgesteld in de dienstverlening van Greenwood en wil mensen hiervoor waarschuwen (niet afgaan op de oude recensies van een paar jaar geleden). We hebben bewust gekozen voor een duurdere organisatie (ipv zelf alles goedkoper te regelen of bij een goedkopere kleine organisatie) om toch te kunnen terugvallen op de ervaring van een reisorganisatie, maar in ons geval was het weggegooid geld want Greenwood had geen enkele meerwaarde, integendeel door hun is onze vakantie in mineur gestart. Gelukkig hadden we enkel het eerste deel van de vakantie via hun geregeld, tweede deel van de vakantie verliep vlekkeloos, zelf goede hotels uitgekozen en zo moeilijk was het niet om 2 babybedjes te regelen zodat we toch nog een goede nachtrust hadden tijdens onze vakantie.

  Thailand is een land dat veel toerisme gewend is, dus de mogelijkheden zijn eindeloos, daarom raden we aan om ter plaatste de dingen te regelen en niet via een "buitenlandse" tussenpersoon die heel veel geld in eigen zakken steekt en personeel onderbetaald waardoor ze de klanten gaan oplichten om extra te verdienen!
  Naschrift van Green Wood Travel

  Geachte mevrouw Karima Idrioui,

  Bedankt voor uw schrijven in ons gastenboek.

  Tevreden of ontevreden of daartussen, wij nemen ieder commentaar van onze klanten serieus.

  Graag reageer ik op uw schrijven.

  Uit eigen ervaring en van verhalen van andere reizigers weet ik dat de kosten van ons vervoer niet duur is. Ook dat reizen met privéchauffeurs met minibusjes de beste optie is om Kanchanaburi te ontdekken. Natuurlijk zijn er voordeligere opties maar dat ziet u ook weer minder, het is dus net wat u zelf wilt.

  Uw chauffeur/gids, Mr. Supot werkt voor meer dan 20 jaar voor Green Wood Travel. Dit is de eerste klacht die Green Wood Travel ontvangt.

  http://www.greenwoodtravel.nl/tours/bangkok/minibus-huur-met-engelssprekende-chauffeurgids


  De avond van aankomst in Kanchanaburi op het River Kwai Jungle Raft belde u mij op kantoor om 20.30 uur. U klaagde over de accommodatie, eenvoudig, geen elektriciteit, waar u verbleef.

  De River Kwai Jungle Raft is een van de populairste resorts van Kanchanburi. Inderdaad eenvoudig, geen elektriciteit, dat geeft juist de charme aan dit resort.
  Wij hebben in eerste instantie aan u een voorstel gedaan voor het meer comfortabele Boutique Raft Resort maar dat wenste u niet en vroeg of wij een andere resort konden voorstellen met de wens om op het water te verblijven.
  Wij hebben het populaire River kwai Jungle Rafts aangeboden waarmee u akkoord ging.

  Het is eenvoudig en dat er geen elektriciteit aanwezig is staat allemaal op onze website vermeldt.
  Deze bijzondere accommodatie ligt op een schitterende locatie in de Kwai Noi-rivier. Er is geen elektriciteit in dit uit hout en bamboe vervaardigde, op houten vlotten gebouwde 'floatel.' 's Avonds is het dan ook bijzonder sfeervol, als de olielampjes aangaan.

  U klaagde op de avond van aankomst dat het resort niet geschikt was voor uw kinderen. Dat kan natuurlijk en u vertelde mij dat u liefst zo snel mogelijk naar een ander hotel wilde gaan.
  Aangezien er twee nachten ingeboekt waren voor u en uw familie hebben wij 's-avonds laat contact opgenomen met het River Kwai Jungle Raft of zij bij annulering geen kosten in rekening konden brengen.

  Ik heb u ook verteld dat een goede optie zou zijn om bijvoorbeeld naar het River Kwai Resotel te verhuizen aangezien het van dezelfde eigenaar is als de River Kwai Jungle Rafts en dat een verplaatsing dan waarschijnlijk kosteloos zou kunnen zijn. Dit heb ik echter nooit beloofd en ook niet dat Green Wood Travel deze 'verhuiskosten' op zich zou nemen. Wij verlenen service maar zijn niet verantwoordelijk als een hotel niet aan de verwachtingen voldoet en er zijn geen gebreken.

  Wij hebben die avond na sluitingstijd direct contact opgenomen met het management van de River Kwai Jungle Rafts met het verzoek om u uit te checken en er een mogelijkheid was voor een teruggave. Helaas was dat niet mogelijk informeerde de manager van het River Kwai Jungle Rafts ons.
  Voor de geboekte nacht(en) moest een ander hotel extra geboekt en betaald worden. Wij hebben ons best gedaan om een teruggave te regelen voor u, helaas ziet u dit anders.

  Wij hebben met u gecommuniceerd en twee bungalows voor de volgende dag ingeboekt in het River Kwai Resotel. Deze moesten natuurlijk wel nog betaald worden en wij hebben dat aan u gevraagd. Toen u dat vernam heeft u ons gevraagd deze boeking te annuleren en heeft uzelf accommodatie geboekt.


  Ik weet niet goed, als werknemer van Green Wood Travel, hoe ik moet antwoorden op uw bewering; "buitenlandse tussenpersoon die heel veel geld in eigen zakken steekt en personeel onderbetaald waardoor ze de klanten gaan oplichten om extra te verdienen!"

  Dit is niet mijn ervaring en ook niet van de vele reizigers die met Green Wood Travel jaarlijks Zuidoost-Azië bezoeken.

  Met vriendelijke groet,

  Michel Takken
  Manager Tourcoördinators