Bo Klua View ResortPrijs vanaf
0
+ ontbijt
Prijzen & info

Hotel foto's:

Bo Klua View Resort Nan Thailand voordelige ticketsBo Klua View Resort Nan Thailand voordelige ticketsBo Klua View Resort Nan Thailand ontdekkenBo Klua View Resort Nan Thailand voordelige ticketsBo Klua View Resort Nan Thailand voordelige ticketsBo Klua View Resort Nan Thailand ontdekkenBo Klua View Resort Nan Thailand ontdekkenBo Klua View Resort Nan Thailand ontdekkenBo Klua View Resort Nan Thailand voordelige ticketsBo Klua View Resort Nan Thailand voordelige ticketsBo Klua View Resort Nan Thailand ontdekkenBo Klua View Resort Nan Thailand voordelige ticketsBo Klua View Resort Nan Thailand ontdekkenBo Klua View Resort Nan Thailand voordelige ticketsBo Klua View Resort Nan Thailand voordelige ticketsBo Klua View Resort Nan Thailand voordelige ticketsBo Klua View Resort Nan Thailand ontdekken


Locatie: Boklua

Officiële website

 • Geschikt voor families
 • Boetiek hotel
 • Rustige locatie
 • Gratis Internet Wifi

 • Hotel categorie info.


  Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
  Midden in rijstvelden ligt het kleine Bo Bua View Resort. Als u de schoonheid en rust van deze landstreek op u in wilt laten werken, komt u aan uw trekken in dit eenvoudige, maar stijlvolle Resort, waar u kennis kan maken met het eenvoudige dorpsleven van de lokale bevolking. De eigenaar die zijn droom waar maakt om mensen de prachtige omgeving en de manier van leven in Nan wil laten zien. Al het personeel is van de lokale Htin bergstam, die bekend staan om hun vriendelijkheid en kookkunst.
  Accommodatie: er zijn 11 (stenen) bungalows in dit resort. Ze verschillen een beetje van elkaar: zo is er een dubbelbungalow met een veranda rondom (ideaal voor gezinnen), en een bungalow met een grotere badkamer. Ze zijn zo opgezet dat u optimaal kunt genieten van het uitzicht op de omgeving. De kamers hebben een aparte badkamer en een ruim balkon.
  Faciliteiten: er is een restaurant met uitzicht over de Mang-rivier, u kunt er eenvoudige Thaise en Westerse gerechten bestellen, maar ook vragen naar locale specialiteiten zoals kikkervisjesfricassee, gewokte kevers, gestoomde wormen of koninginnebijen!
  Locatie: dichtbij de prachtige nationale parken Doi Phu Kha en Khun Nan. In de buurt vindt u zoutbronnen, grotten en watervallen, theeplantages (een koninklijk project) en Hilltribe dorpen en ambachtelijke weverijen.

  Opmerkingen...: Tour naar de geesten van de gele bladeren  Room Type Informatie:

  Bungalow
  De elf bungalows zijn omringd met rijst terrassen en liggen midden in een Nationaal Park. Ze bieden privacy in de prachtige omgeving. Gelegen op een helling hebben ze de mooiste uitzichten over de vallei. De bungalows zijn eenvoudig, hebben een flinke veranda en zijn ideaal voor een eenvoudig maar toch comfortabel verblijf. Alle bungalows zijn min of meer hetzelfde en hebben allemaal airconditioning. Ze hebben een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. In sommige bungalows kan een extra bed worden bijgezet.

  Bo Klua View Resort Recensies

  Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
  Name: Guy Booten
  Date: 12-Dec-19

  Recensie: Erg goed  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Bo Klua View Resort

  Midden in rijstvelden ligt het kleine Bo Bua View Resort. Als u de schoonheid en rust van deze landstreek op u in wilt laten werken, komt u aan uw tre