Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Aanbieding Vakantiebeurs 2019

AANBIEDING VAKANTIEBEURS

In januari zijn veel mensen al druk met het maken van plannen voor een mooie reis naar Azië. Gelijk hebben ze. Van 10 t/m 13 januari is in de Jaarbeurs in Utrecht weer de Vakantiebeurs. Green Wood Travel is daar voor het eerst sinds tien jaar weer aanwezig. Kom kennismaken of bijpraten met Ernst-Otto Smit of laat je inspireren!

Om te vieren dat we sinds lang weer op de Vakantiebeurs staan, hebben we onweerstaanbare aanbiedingen voor je.

Als je op de beurs naar onze stand komt, Hal 12, A071, krijg je een flyer met een uniek nummer. Dat nummer heb je nodig om aanspraak te kunnen maken op de aanbiedingen.

Ticket +


1. Boek je vliegticket bij Green Wood Travel.

2. Je krijgt de transfer van het vliegveld in Bangkok naar je hotel GRATIS.

3. Ook twee nachten in een 4 Sterren accommodatie in Bangkok zijn GRATIS.

4. En je krijgt een Thaise simkaart GRATIS.

Gratis fietstocht Bangkok


Bangkok per fiets ontdekken is enorm populair bij Nederlanders. Wij kruipen nu eenmaal graag op de tweewieler om er op uit te trekken. Bangkok leent zich daar prima voor.

Boek met de Vakantiebeurs flyer-code een fietstocht voor 1 persoon en krijg dezelfde tocht voor een tweede persoon gratis.

Voorproefje:

Kleuren, geuren en smaken komen u massaal tegemoet op deze fietstocht van een halve dag door Bangkok. Het is fietsen en proeven van Thaise lekkernijen. Hoogtepunten op deze gevarieerde en oorspronkelijke tour zijn Bangkoks trots Wat Arun, Chinatown, de 24 uurs bloemen- en groente markt, Wat Prayoon en het park dat is opgedragen aan de grootmoeder van de huidige Thaise koning Vajiralongkorn.

Gratis overnachting Bangkok


Als je 500 euro aan opeenvolgende hotelovernachtingen in Bangkok besteed (een of twee personen in een kamer) krijg je van ons EEN NACHT GRATIS

Om dit te kunnen boeken heb je het unieke nummer van de Vakantiebeurs flyer nodig.
Je krijgt hem op de Vakantiebeurs 2019 bij onze Green Wood Travel stand Hal 12, A071.Je kunt kiezen uit het Prince Palace, een robuuste maar vriendelijke kolos aan de Damrongrak Road. Aan de voet van het gigantische hotel krioelt al voordat de zon zich laat zien de grootste kledingmarkt van Bangkok.

Of je kiest voor Tropical Paradise. Het ligt in een rustige buurt van Bangkok, in een straat met bijna geen verkeer; daardoor lijkt het een beetje een dorp in de stad. Om de hoek zijn de lokale markten en wordt nog overal streetfood verkocht.

Je derde keuze is X2 Vibe Bangkok Sukhumvit Hotel. Hier verblijven reizigers die willen zijn 'waar het gebeurt'. X2 Vibe Bangkok (zeg: Cross To Vibe) zit in een zijstraat van Sukhumvit, een van Bangkok's meest levendige straten. Bijna alle grote winkelcentra zitten aan deze straat, er is veel uitgaansleven met restaurants, bars en clubs.

<< Sri Lanka voorbereidingen