Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Thailand - Literatuur

Green Wood Travel heeft voor u een selectie gemaakt van reisgidsen en boeken over Thailand. Hier vindt u de laatste reisinformatie, verhalen en tips en tricks terug die meerwaarde zullen bieden aan uw trip aan Thailand.
THAILAND ! Exclusieve Green Wood Travel rondreizen.
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DE REIS !

Alvast veel leesplezier toegewenst!

Foto's:

Thailand literatuur PRIJSGARANTIE reizenThailand literatuur PRIJSGARANTIE reizen

Te gast in Thailand


Te gast in Thailand Green Wood Travel
Auteurs: Daan Vermeer, Peter Gutter, Sjon Hauser, Marianne de Swart en Walter van Teeffelen, ISBN 978.94.6016.052.3 / 2014, druk 14, prijs: 8,99 euro, prijs e-book: 4,99, informatie Verre Reizen

Deze reisgids bevat totaal andere informatie dan de gemiddelde reisgids. In deze 'te gast in' leest u voornamelijk ervaringen van mensen die een bijzondere band met Thailand hebben opgebouwd omdat zij er bijvoorbeeld al lange tijd wonen zoals Thailandkenner en schrijver Sjon Hauser. Het boekje geeft antwoord op vragen als: Waarom geven de Thai zoveel geld aan bedelende monniken en wat doen die daarmee? Wat gebeurt er allemaal in een tempel? Ben je als bezoeker welkom in een tempel? Daarnaast bevat het boekje verhalen over Thaise feesten en hoogtijdagen en gaan we op zoek naar de leukste markten van Bangkok.

www.tegastin.nl

Insight guide - Thailand (Nederlands)


Insight guide Thailand Nederlands Green Wood Travel
Auteurs: Insight guide ISBN 978.90.6655.193.0 / 2012, druk 14, prijs: 24,90 euro, Cambium

Geheel geactualiseerde Nederlandstalige uitgave met uitgebreide informatie over Thailand. Tevens voorzien van schitterende foto's. Deze editie bestaat ruwweg uit 3 delen, waarin de geschiedenis van het land, de nodige wetenswaardigheden en veel reisinformatie aan bod komen. Naast deze Thailand Insight Guide zijn ook pocketversies verkrijgbaar van onder andere Thailand, Bangkok, Chiang Mai en Phuket.

www.insightguides.nl

Capitool reisgidsen - Thailand


Capitool reisgidsen Thailand Green Wood Travel
Auteur E. Bindervoet, ISBN: 978.9000.3422.59 / 2015, druk 21, prijs 29,99 euro, Unieboek/Van Reemst

Een prachtig Nederlands uitgevoerde gids uit de Capitool reisgidsen die veel mooi vormgegeven kaarten, plattegronden, tekeningen, tijdbalken en foto's bevat.

www.capitoolgids.nl

Wat & Hoe - Thailand


Wat & Hoe Thailand Green Wood Travel
Auteur Jane Eggington, ISBN 978.9021.558.462 / 2015, prijs 16,99 euro, Kosmos-Z&K

Een praktisch en handig gidsje over Thailand met veel praktische informatie over bezienswaardigheden. Tevens met tips om de massa voor te blijven en 5 gemakkelijk te volgen tochten. Zeer kleurrijk, gemakkelijk te gebruiken en in het Nederlands geschreven.

www.kosmoszk.nl, www.watenhoe.nl

Zacht als zijde, buigzaam als bamboe


Zacht als zijde buigzaam als bamboe Green Wood Travel
Auteur Sjon Hauser, ISBN 9789038890142 / 2011, prijs: 17,50 euro, Nijgh & Van Ditmar

Een boeiende reisverhaal over Thailand van een Nederlandse journalist, die zich in 1980 in Thailand vestigde en iets meer buitengewone verhalen weet te vertellen dan u in de gemiddelde reisgids vindt. Hauser laat de lezer een kijkje nemen achter de Thaise glimlach. Hij schrijft over zijn leven daar en de (lang niet altijd positieve) ervaringen met de Thaise cultuur.

www.uitgeverijnijghenvanditmar.nl

Cultuur Bewust! Thailand


Cultuur Bewust Thailand Green Wood Travel
Auteur R. Jones, ISBN 9789038916194 / 2011, prijs: 9,95 euro, Uitgeverij Elmar

Een overzicht van de belangrijkste informatie over Thailand, bedoeld voor toeristen en zakenlieden. Dus met omgangsvormen, normen en waarden. Een zakformaatgids met wetenswaardigheden over het dagelijks leven.

www.uitgeverijelmar.nl

Trotter - Thailand


Trotter Thailand Green Wood Travel
Auteur O. Page, ISBN 978.9020.993.967 / 2013, prijs:24,99 euro, Lannoo

Beroemd om zijn betrouwbare keuze van hotel- en restaurantadressen. Een algemene Nederlandstalige reisgids uit de Trotter serie met uitgebreide informatie over Thailand. Met de nodige achtergrondinformatie over land en bezienswaardigheden.

www.lannoo.com

Lannoos reisgids - Thailand


Lannoos reisgids Thailand Green Wood Travel
Auteur Martina Mietigh, ISBN 978.9020.946.604 / 2006, prijs: 24,99 euro, Lannoo

Een uitgebreide Nederlandstalige reisgids van Thailand. Met deze reisgids mist u geen een plek die Thailand te bieden heeft. Ook staat het vol met handige tips voor het verblijf in Thailand en ook belangrijke tips om jezelf voor te bereiden. De mooiste reisroutes om uw reis tot een succes te maken zijn perfect voor u uitgestippeld.

www.lannoo.com

National Geographic reisgids - Thailand


National Geographic reisgids Thailand Green Wood Travel
Auteur : Phil Macdonald & Carl Parkes, ISBN: 978.9021.551.524/ 2014, prijs: 24,95 euro, Kosmos-Z&K

Reis door Thailand onder begeleiding van National Geographic. In deze exclusieve reisgids, geïllustreerd met sublieme fotografie, is er aandacht voor het dynamische, contrastrijke Bangkok, maar ook voor ongerepte eilanden met schitterende tropische stranden. Ook bevat de gids veel informatie over festivals, tempels en de gevarieerde Thaise keuken.
Paperback, 400 pagina's, meer dan 280 prachtige kleurenfoto's, 30 gedetailleerde plattegronden.

www.nationalgeographic.nl

Lonely Planet - Thailand


Lonely Planet Thailand Green Wood Travel
Auteur China Williams, ISBN 978.1741.043.075 / 2013, prijs: 20,99 euro, Lonely Planet

De best verkochte en zeer uitgebreide Engelstalige reisgids over Thailand. Naast alle bezienswaardigheden en achtergrondinformatie bied deze 11de editie tal van praktische tips en een uitgebreide beschrijving van accommodaties, van budget tot luxe resorts. Lonely Planet biedt tal van andere gidsen die zich verdiepen in een bepaalde streek of activiteit in Thailand zoals Chiang Mai en het noorden, eilanden en stranden, snorkelen en duiken, etc.

www.lonelyplanet.com

The Rough Guide to Thailand


The Rough Guide to Thailand Green Wood Travel
Auteur Lucy Ridout,Paul Gray, ISBN: 978.1843.536.772 / 7e editie, 2012, prijs: 13,99 dollar , Rough Guides

Een mooie en informtieve Engelstalige online reisgids met veel achtergrondinformatie. Ook met kritische recensies van accommodaties en restaurants. Volgens sommigen een van de beste reisboeken over Thailand. De uitgeverij publiceert tevens een watervaste en bijna onverwoestbare kaart van het land, een gids over de Thaise stranden en eilanden, een over Bangkok en een taalgids.

www.roughguides.com

Levenslang in Thailand (Waar gebeurt verhaal van Pedro Ruijzing)


Levenslang in Thailand Waar gebeurt verhaal Green Wood Travel
Auteur Pedro Ruijzing & Henk de Kleine, ISBN 978.9026.122.798 / 2006, prijs: 12.50 euro, Algemeen fontein

Pedro Ruijzing werd in 1995 opgepakt wegens heroïnebezit op een vliegveld in Thailand. Doordat hij zijn daad bekende heeft hij de doodstraf kunnen omzetten in levenslang. Lees hier hoe hij 9 jaar van zijn leven een cel deelde met 24 medegevangen in de meest erbarmelijke omstandigheden. Aangevuld met hoe het Pedro daarna verging.

www.prisonlife.nl

Ikke in Thailand


Ikke in Thailand Green Wood Travel
Auteurs: Els den Butter, ISBN: 978-90-815975-1-7 / 2010, druk 1, prijs: 10,95 euro, verrereizenmetkinderen

Ikke in Thailand is een mooi boekje met grappige, kleurrijke illustraties voor peuters en kleuters. Erg leuk als voorbereiding op een reis naar Thailand, voorpret is gegarandeerd. Maar ook een boeiend boekje voor elk kind dat nieuwsgierig is naar de wereld om zich heen. Een must have voor gezinnen met peuters en kleuters die van plan zijn om naar Thailand te reizen.


http://www.thailandmetkinderen.nl/boekjes/ikke-in-thailand

Dutch uncle reisgids


Dutch uncle reisgids Thailand Green Wood Travel
Auteurs: Diverse auteurs, ISBN 978.9491.330.018 / 2012 , prijs: 15,95 euro, Dutch uncle

Als u door dit boek bladert, ervaart u Thailand alsof u er zelf bent. Van het bosrijke noorden tot de heerlijke stranden van de eilanden. Bij iedere bezienswaardigheid in dit boek is een kaartje bijgevoegd, zodat je in één oogopslag kunt zien waar de bezienswaardigheid zich bevindt. Alle bezienswaardigheden zijn terug te vinden op een grote kaart. Een ideaal middel voor het uitstippelen van je reis.

http://www.dutch-uncle.nl/

Bangkok Street food (Nederlandse versie)


Bangkok Street food Nederlands Green Wood Travel
Auteurs: Tom Vandenberghe, Luk Thys, ISBN 978.9401.424.097 / 2015, druk 1, prijs: 19,99 euro, Lannoo

Duik nu in het verukkelijke street food leven van Bangkok! Wereldwijd heeft streetfood een plaats veroverd in het straatleven maar nergens is het zo verankerd in de samenleving als in Thailand. Dompel je onder in het bruisende stadsleven van Bangkok. Snuif de typische aroma's op van verse koriander, kokosmelk, citroengras, limoen en pikante chilipepers en laat je in je eigen keuken inspireren door de eindeloze stroom van culinaire impressies.
http://www.lannoo.be/

De geesten van de gele bladeren


De geesten van de gele bladeren Green Wood Travel
Auteur: Hugo Adolf Bernatzik 1938, druk 1, prijs: 12.50 - 15.00 euro, Holle & Co

Dit boek vindt u een beschrijving van verschillende etnische minderheden in Noord-Thailand die Hugo Adolf Bernatzik tijdens zijn ontdekkingsreis is tegengekomen. Het geeft een ook een goede beschrijving van de Mlabri stam, een stam die hedendaags nog maar circa 100 mensen telt. Een andere naam voor deze stam is: 'De geesten van de gele bladeren', waarnaar de titel van dit boek ook verwijst. Een zeer interessant boek voor mensen die zich willen verdiepen in de geschiedenis van verschillende etnische stromingen.

De stam kan bezocht worden met onze exclusieve tour in Nan

<< Sri Lanka voorbereidingen Aanbieding Vakantiebeurs 2019 >>