Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Thailand, een gezonde bestemming

De brug over de Kwai-rivier kent u ongetwijfeld. Maar, hoe staat het met die nieuwe brug in uw gebit?

Een vreemde vraag? Toch niet. Tot op heden zijn naar schatting ruim 60.000 Nederlanders naar Thailand gereisd om zich op de een of andere manier medisch te laten helpen. Thailand is op gebied van gezondheidszorg al lang geen ontwikkelingsland meer. De zorg, zeker in de particuliere ziekenhuizen, staat op een bijzonder hoog peil, terwijl de kosten uitermate voordelig uitpakken, vergeleken met de situatie in Nederland of België.
THAILAND ! Exclusieve Green Wood Travel rondreizen.
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DE REIS !

U vindt hier opgeruimd en bovenal vriendelijke medewerkers in ziekenhuizen die in ons land de vergelijking met vier- en vijfsterrenhotels glansrijk zouden kunnen doorstaan. De meeste artsen hebben een deel van hun opleiding in het buitenland genoten en spreken uitstekend Engels. De Thaise privé-ziekenhuizen hebben bovendien niet alleen de laatste en technologisch beste apparatuur in huis, maar u wordt ook meteen geholpen, zonder wachtlijst.

U kunt in Thailand voor alle gewenste medische ingrepen terecht, van borstvergroting/verkleining, facelift, haartransplantatie, ooglaseren en liposuctie tot ingewikkelde hartoperaties. Ook op gebied van tandheelkunde zijn Thaise tandartsen ware kunstenaars. Als u tijdig contact opneemt met uw zorgverzekering, bestaat bovendien een goede kans op vergoeding.

Green Wood Travel biedt geen medische ingrepen aan. Wel kunnen wij adviseren in welk ziekenhuis u het best terechtkunt voor uw medisch probleem. We zijn en blijven touroperator, hebben geen financiële banden met ziekenhuizen, klinieken of artsen en accepteren dus ook geen enkele verantwoordelijkheid voor uw ingreep. Dat is een kwestie tussen u en het ziekenhuis waar u wordt geholpen.

We organiseren voor en na de behandeling graag uw verblijf in Thailand. U geneest sneller als u zich op een tropisch strand kunt voorbereiden op de ingreep of ervan kunt bijkomen in een paradijselijke omgeving.

Foto's:

Bangkok Mediplex


Nabij Sky train station (BTS) Ekkamai is sinds kort 'Bangkok Mediplex' gevestigd. Het woord 'Medi' geeft het al een beetje aan, hier kunt u voor heel wat medische behandelingen terecht. Van haarinplanten tot laserbehandelingen, plastische chirurgie: ogen, oren, tanden; ja, wat eigenlijk niet. Het ziet eruit als een van de vele luxe shoppingmalls die Bangkok rijk is maar in plaats van met een nieuw jurkje of pak komt u eruit met een nieuw gezicht.

Nieuw ziekenhuis in Bangkok


Het Siriraj ziekenhuis aan de oevers van de Chao Praya rivier in Bangkok is een staatsziekenhuis en herbergt het oudste medische opleidingscentrum van Thailand. Daarnaast is het beroemd omdat Koning Bhumibol er inmiddels al bijna 3 jaar verblijft. Naast het ziekenhuis is nu een nieuw gebouw verrezen van 14 verdiepingen voor 177 buitenpatiënten en 284 bedden, het Siriraj Piyamaharajkarun Hospital (SiPH.) De patiënten in dit ziekenhuis zijn particulier en betalen dus zelf voor de behandelingen. Daar krijgen ze dan wel meer service voor. Het ziekenhuis gaat duidelijk de concurrentie aan met andere beroemde particuliere ziekenhuizen zoals het Bumrungrad en Bangkok Hospital want de tarieven liggen er gemiddeld 20% lager zegt de directeur. Opbrengsten worden gebruikt ter ondersteuning van het staatsziekenhuis waar meer dan 1 miljoen patiënten op jaarbasis geholpen worden.

In Bangkok heeft u een ruime keuze aan ziekenhuizen die internationaal uitstekend staan aangeschreven en zeer goed zijn uitgerust. Deze ziekenhuizen durven wij gerust aan te bevelen. Hier een lijst met de websites van Thailand's beste ziekenhuizen.

Nakhon Ratchasima (Korat)


Siem Reap - Cambodja


<< Sri Lanka voorbereidingen Aanbieding Vakantiebeurs 2019 >>