Krabi ?€“ 6 opvallende hotels.

March 21, 2019
Thailand Thailand
Krabi
Stranden & Eilanden Krabi
Stranden & Eilanden
Eigenlijk zijn er geen redenen te bedenken waarom je niet op je reis door Thailand naar Krabi zou gaan. Je hebt er strand, enkele van de mooiste eilanden liggen er in de buurt, je kunt er snorkelen, zwemmen, je hoeft je er ’s avonds geen moment te vervelen. Je kunt er naar kogelvissen kijken, kajakken door zeegrottentempels en eilanden bezoeken. Bekijk dus zeker even onze 6 opvallende (en betaalbare) hoteltips in Krabi.
 
Beyond Resort Krabi

Als je niet in Beyond Resort Krabi (4*) bent om met de partner van je dromen te trouwen, dan gaat de betoverende omgeving je waarschijnlijk wel op het idee brengen. Het decor bestaat uit een laantje van palmen aan het strand, het uitnodigende water van de Andaman Zee, zand, kalkstenen rotsen in het water en hier en daar een eilandje in de verte.
 
The Small Krabi

Dat klein ook fijn is zie je het best als je, zoals hier, vanuit de lucht op The Small Krabi (3*) neerkijkt. Het verklapt de uitstekende locatie van dit hotel. Het heeft twee stranden op loopafstand en een zwembad op het dak. Binnen vind je in de details veel oude Thaise cultuur terug. Veel olifanten bijvoorbeeld, om te benadrukken dat elke gast belangrijk is. Ooit -is het verhaal- ving de koning een wilde olifant voor al zijn belangrijke gasten. Dat gebaar maakt The Small Krabi in het klein.
 
Duangjai Resort

Met de sfeer van een flink landhuis is het Duangjai Resort (3*) een groene oase van rust. In de tropische tuin zijn slechts 20 kamers bij elkaar gebracht. Het resort ligt maar op een halve kilometer van het Ao Nang strand, maar dat is genoeg om net buiten de loop en de drukte van de strand boulevard te verblijven. Verkies je de rust dan zijn het zwembad en de veranda’s met uitzicht op de tuin een verademing, ben je op zoek naar drukte, dan liggen de barretjes, winkels en restaurants voor het oprapen.
 
Peace Laguna Resort

Over de naam Peace Laguna Resort (4*) hebben ze waarschijnlijk niet lang hoeven na te denken. Dit resort ligt namelijk in een vredige lagune, met als extra decorstuk een stoere rotsachtige berg. Peace Laguna is met veel fantasie en gevoel voor sfeer gebouwd en oogt kleiner en intiemer dan het in werkelijkheid is. Belangrijke troef zijn de drie zwembaden. Het strand ligt op een steenworp afstand.
 
Phra Nang Inn

In de tijd dat je op Ao Nang beach nog naar resorts moest zoeken, was Phra Nang Inn (3*) al van de partij. Dan weet je dat het qua locatie wel goed zit. En gelukkig is Phra Nang Inn goed onderhouden, meerdere malen gerenoveerd en zijn de vriendelijke service en het panoramische uitzicht onveranderd goed gebleven. Alhoewel het strand voor de deur ligt, heeft dit resort twee zwembaden, waarvan er eentje ook een kinderbad is.
 
Tubkaak Boutique Resort

Je verzet geen stap meer zodra je Tubkaak Boutique Resort (4*) bent binnengelopen. Het zal je aan niets ontbreken, het is tijd om te genieten. Dit resort is van alle luxe voorzien. Het uitzicht over een archipel van dertien eilanden en de immer rustige Andaman Zee is overweldigend. Het strand nodigt uit tot pootje baden of een lange strandwandeling…..

Er valt natuurlijk nog veel meer te kiezen, kijk maar op: Krabi Hotels. Op onze website kun je ook terecht voor tours in Krabi. Omdat we op dit moment de laatste hand leggen aan een nieuwe website, staan in de oude database niet alle prijzen van hotels nog vermeld. Wil je informatie, neem contact met ons op.

 
 

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *RECENT POST
Thailand Algemeen Ernst | October 30, 2023
Dit is je toekomst! Reizen in 2024 Ernst | October 28, 2023
RELATE STORY
Thailand Algemeen Ernst | October 30, 2023
Ontdek Thailand samen met je kinderen Ernst | October 07, 2023
Jungle voor jong en oud in Zuid Thailand Ernst | October 06, 2023
Graven in grotten Ernst | August 17, 2023
6 surprises in Centraal-Thailand Ernst | July 31, 2023

POPULAR STORY VIEW ALL


Populaire Green Wood Travel tours