Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Grand Palace en de Smaragdgroene Boeddha in Bangkok Laagste prijs: ฿ 1,450.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,450.00
Duration: 08.30-12.00, 13.30-17.00
Het Grand Palace is een complex van gebouwen, waar de Wat Pra Keo of tempel van de Emerald Buddha ook deel van uitmaakt. Het is de voormalige residentie van de Koningen uit de Chakri-dynastie en wordt tegenwoordig enkel nog voor officiële gelegenheden gebruikt.

Een absolute must als u in Bangkok bent! U bezoekt verschillende van de indrukwekkende gebouwen van het koninklijk paleis en het tempelgedeelte met mooi bewerkte chedi`s, prang`s, muurschilderingen, mythologische olifanten, garuda`s, wachters, mozaïeken.....
U komt ogen tekort.

Draag wel kleding die benen en schouders bedekt, anders moet u die ter plekken `huren`. En u weet het: niet met de voeten wijzen en zeker niet naar de Boeddha van Smaragd, het heiligste Boeddhabeeld van Thailand, dat elk seizoen een ander gouden kleedje aan krijgt. In deze tempel is fotograferen niet toegestaan.

Wat kan ik verwachten
Een absolute must als u in Bangkok bent!
Voorwaarden
Alle vermelde entreegelden (voor Grand Palace is 500 THB pp.).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleidt door een professionele lokale Engelssprekende gids.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
*Transfers van en naar centraal gelegen Bangkok hotels alleen inbegrepen bij Join-in groep Tour.
Persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies,
Maaltijden, fris- en alcoholische drankjes en tips.
Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen.)
  • Alleen toegang indien u correct gekleed bent: bedekte schouders (T-shirt is oké) en lange broek of rok over de knie, legging niet toegestaan. Dichte schoenen of sandalen met enkelbandje en sokken.
  • Green Wood Travel kan ook deze uitstap PRIVE voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u.
  • * Deze dagtocht vindt ook plaats op basis van 'join-in tour'. Dat wil zeggen dat u de excursie en transport doorgaans deelt met andere reizigers.
  • Gidsen bieden tijdens een join-in tour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours