Sangklaburi de toegangspoort naar Birma (3 dagen / 2 nachten)


Prijs vanaf
8,250 Baht
Datum: Maandag & Woensdag
Tijd: 06.30 - 18.00
BOEKING
Sangklaburi de toegangspoort naar Birma Kanchanaburi rondreisSangklaburi de toegangspoort naar Birma Kanchanaburi rondreisSangklaburi de toegangspoort naar Birma Kanchanaburi rondreisSangklaburi de toegangspoort naar Birma Kanchanaburi rondreisSangklaburi de toegangspoort naar Birma Kanchanaburi rondreisSangklaburi de toegangspoort naar Birma Kanchanaburi rondreisSangklaburi de toegangspoort naar Birma Kanchanaburi rondreisSangklaburi de toegangspoort naar Birma Kanchanaburi rondreisSangklaburi de toegangspoort naar Birma Kanchanaburi rondreisSangklaburi de toegangspoort naar Birma Kanchanaburi rondreisSangklaburi de toegangspoort naar Birma Kanchanaburi rondreisSangklaburi de toegangspoort naar Birma Kanchanaburi rondreisSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs voordeelSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs voordeelSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs voordeelSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs voordeelSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs voordeelSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs voordeelSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs voordeelSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs voordeelSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs voordeelSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs voordeelSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs voordeelSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs voordeelSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs voordeelSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs voordeelSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs voordeelSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs garantieSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs garantieSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs garantieSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs garantieSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs garantieSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs garantieSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs garantieSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs garantieSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs garantieSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs garantieSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs garantieSangklaburi de toegangspoort naar Myanmar Kanchanaburi prijs garantie
Tourcode:0152
Datum: Maandag & Woensdag
Tijd: 06.30 - 18.00
Category: Bouwstenen
Algemene waardering: 4.7 uit of 5 beoordelingen. 17 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een avontuurlijke tocht door de prachtige tropische natuur van Kanchanaburi met zijn rijke geschiedenis. Zak een rivier af op een vlot en rij in een oude trein over de beruchte dodenspoorlijn. Bezoek gebieden die, vreemd genoeg, overgeslagen worden door toeristen. Beleef authentiek Thailand!

Verwacht geen luxe maar oprechtheid aan de grens van Myanmar. Deze tour is een uitgekiende combinatie van geschiedenis, avontuur, cultuur, natuur en ontspanning.

Op reis met Green Wood Travel >>>


Overnachting: Samprasob Resort
Maaltijden: Lunch,
Vervoer: (mini)bus & trein
Dag 1: Veel belevingen in Kanchanaburi - boemeltrein - watervallen en Khao Leam Dam
Vroeg in de morgen vertrek vanaf uw hotel in Bangkok met een minibus naar Kanchanaburi , ongeveer 130 kilometer ten westen van Bangkok. Hier bezoeken we het JEATH-oorlogsmuseum en een van de oorlogsbegraafplaatsen. Het museum van de 'dodenspoorlijn' bestaat uit bamboebarakken, die er net zo uitzien als een Jappenkamp. Foto's, tekeningen en zelfgemaakte voorwerpen herinneren aan de vreselijke gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog, toen Japan, na bezetting van Thailand en Birma, een spoorlijn tussen beide landen liet aanleggen dwars door bergland en jungle.
Ook de 'Bridge over the River Kwai' staat op het programma. Deze brug werd wereldberoemd door de gelijknamige film.
Daarna met een boemeltrein naar Wang Po, het een na laatste station van de huidige Thais-Birmese spoorweg. De trein rijdt langzaam over de houten viaducten langs de River Kwai. Een schitterend gezicht, hou uw camera in de aanslag! Vlakbij de pier Pak Seang lunch in een plaatselijk restaurant. We rijden verder naar de Sai Yok Noi waterval om te relaxen en ons op te frissen. Op weg naar ons hotel passeren we de Khao Leam Dam.

Het Samprasob Resort is een uniek, in Thaise stijl gebouwd bungalow-resort op een heuvel aan de Wachiralongkom dam. We overnachten in de eenvoudige Superior kamers****. Voor een meerprijs kunt u ook in de Samprasob View Deluxe overnachten.
Vanuit het resort heeft u een prachtig uitzicht over het meer en de langste houten brug van Thailand. Diner (niet inclusief) Het Samprasob resort staat bekend om zijn uitstekende keuken.


Overnachting: Samprasob Resort
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: (mini)bus & trein
Dag 2: Vandaag is alles puur natuur
Na een lokaal Thais ontbijt vertrekken we naar de pier. Met de 'longtail'-boot maken we een schitterende tocht over de Bikli rivier; we varen tussen hoge bergen, bedekt met een dichte jungle. Als het water laag staat, kunnen we een oude ondergelopen tempel bezoeken. Staat het water hoog dan passeren we het dak van deze onderwatertempel. De rit gaat verder naar Ta Kian Thong waterval waarbij het water in lagen naar beneden valt. Hier stoppen wij voor lunch en gaan na de lunch verder per auto naar het startpunt voor een spannende raft avontuur. Dit is een avontuur dat u niet mag missen! De vlotten zijn gebouwd van bamboe en u kunt meehelpen met navigeren over deze spannende rivier. Natuurlijk kunt u ook gewoon gaan zitten en genieten van de adembenemende natuur. Na een uur lang op het water gezeten te hebben, reizen we per minibus naar het resort en kunt u even uitrusten.

In de namiddag zetten we de tocht voort naar Wat Wangvivegaram in Moo Baan Mon, een authentiek tempeldorp van de Mon. Evenals de Karen wonen zij in Thailand, langs de grens met Birma. Weer "thuis" bij ons resort maken we nog een wandeling over de langste houten brug van Thailand, een ware sensatie voor iedere reiziger.

Vol met Oosterse indrukken keren we terug naar het Samprasob Resort voor een heerlijk diner (niet inclusief).


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: (mini)bus
Dag 3: Inkopen (zeep) doen aan de grens met Birma en gekookt in Hin Dat en gekoeld in een jungle rivier

Thais ontbijt en vertrek naar de Three Pagoda Pass. Hier gaan we de grens* (indien mogelijk) over naar Birma voor een bezoek aan een kleurrijke lokale markt met veel handwerk, meubilair van teakhout, celadon aardewerk, edelstenen (en nog veel meer) voor spotprijzen. Eenmaal terug in Thailand is het tijd voor onze lunch. Met een voldaan gevoel vertrekken we richting Bangkok.

Onderweg stoppen we onder meer bij de mineraalrijke Hin Dat heetwaterbronnen. Langs de heetwaterbronnen stroomt een jungle riviertje met heerlijk koud water. Geniet van de temperatuur verschillen. Er zijn douches en kleedkamers.

Transfer naar uw hotel in Bangkok, waar u kunt nagenieten van deze schitterende tocht.
Optionele Tours:

River Kwai Tour (2 dagen / 1 nacht)
Kanchanaburi staat wijd en zijd bekend om haar overweldigende natuur, de roemruchte brug over de Kwai en het bijbehorende trieste verleden. Deze tour
River Kwai Tour (3 dagen / 2 nachten)
De River Kwai, met zijn overweldigende natuur, is internationaal bekend door de beroemde brug en haar trieste verleden. Deze tour is voor iedereen ges
Opmerkingen: *) visumkosten om Myanmar (Birma) te betreden zijn $ 20 USD per persoon (niet inclusief de tourprijs.) Ook heeft u een pasfoto nodig. Geen garantie dat u de grens van Myanmar over kan. Dit is afhankelijk van de politieke situatie.
***) Soms moet het vlotvaren worden afgelast als de dam geopend wordt en het water te snel stroomt. Onze gids maakt deze beslissing uit veiligheidsoverweging.
****) We overnachten in de eenvoudige Superior kamers. Voor een meerprijs, vanaf 800 THB pp voor 2 nachten, op basis van twee personen per kamer, kunt u ook in de Samprasob View Deluxe overnachten.
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast een zaklantaarn, slippers, anti-muggenolie, verscheidene kopieën van uw paspoort, twee pasfoto's, een kleine rugzak met kleren, handdoek en toiletartikelen.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. kunnen routes of hotels soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Sangklaburi, toegangspoort naar Birma tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze meerdaagse excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus, enkele korte transfers per open pick-up truck; varen per bamboevlot en open 'longtail' boot. Verblijf in eenvoudige toeristenklasse hotelaccommodatie**** in Sangklaburi met airconditioning en eigen sanitair.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en/of alcoholische drankjes, (boot)transfers, persoonlijke uitgaven, niet vermelde visumkosten, bagage-afhandeling en facultatieve excursies. Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

  Recensie voor Sangklaburi de toegangspoort naar Birma (3 dagen / 2 nachten)

  Algemene waardering: 4.7 uit of 5 beoordelingen. 17 eerlijke recensies.
  Name: c witbaardb
  Date: 24-Apr-18

  Recensie: het is als buitenlander niet mogelijk daar over de grens te gaan er wordt geen visa verstrekt alleen met een thais id card is het mogelijk
  Name: Anita Janssen
  Date: 15-Apr-18

  Recensie: Wij vonden dit een hele mooie en gevarieerde trip. Kanchanaburi met de spoorlijn en het museum is toch wel heel indrukwekken en de natuur van Sangklaburi is prachtig. Klein puntje van kritiek is de accomodatie. Het woord 'resort' in de naam Sampraop resort deed ons iets anders vermoeden dan dit eenvoudige hotel. Met een prachtig uitzicht van de veranda overigens!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Gerda Bosma
  Date: 03-Mar-18

  Recensie: Wij zijn net terug van de Sangklaburi trekking en wilden even bedanken. Prachtige natuur, mooie activiteiten, goed, authentiek hotel, heerlijk eten, zeer toegewijde gids en chauffeur. Ook nog prachtige Thaise muziek in de bus. Top!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Kees Loos
  Date: 18-Feb-18

  Recensie: Zeer mooie uitstap. We hadden het geluk dat we de uitstap enkel deden met ons reisgezeldschap, zodat we de gids (Toy: zeer vriendelijk en behulpzaam) en chauffeur voor ons alleen hadden. De olifantentocht was echt een belevenis. Je gaat in het natuurpark langs kleine paadjes, door een rivier... Ook de tocht met het vlot was leuk. Het enige minmunt aan de tour is het hotel Sampraop resort. Dit is echt ondermaats. De kamers ruiken onfris, er liggen nog dekens op de bedden, de lakens zijn wel gewassen maar niet echt proper (met plekken die er niet meer uitgaan). We hebben daarom om een betere kamer gevraagd. We kregen (mits bijbetalen) dan de 'luxe'-kamer. Deze was wel beter (dons, betere douche). Geen luxe, maar wel wat beter. Ook al is het personeel (jongens van pakweg 18 jaar) en de uitbater wel vriendelijk en doen ze hun best, maar ze weten niet hoe het moet. Het uitzicht in het hotel was wel prachtig! Ondanks dit hotel, bleef de tocht toch een echte aanrader en de moeite waard om doen!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Saskia de kroon
  Date: 16-Jan-18

  Recensie: Een geweldige tour. Een prachtig teak-houten resort midden in de adembenemende natuur. Een mooie boodtocht in dit gebied en een jungle-tocht. Verder een beetje een indruk gekregen van een onbedorven klein dorp. Onze gids (Tooi) bracht haar liefde voor haar land op ons over. Ze kocht onderweg regelmatig lokale producten die ze ons liet proeven. Ze legde uit hoe iets verbouwd wordt of hoe een gerecht bereid wordt.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  15250 Baht
  Klassieke Thailand-Tour (6 dagen)

  Deze reis brengt u onder meer naar: de klassieke hoogtepunten van dit prachtige land. We vertrekken vanuit Bangkok, één van de bekendste steden van het Verre Oosten en reizen ver

  Vanaf:
  14750 Baht
  Isaan echt Thailand Tour (Noordoosten) (6 dagen)

  Als u met vliegtuig of trein vanuit Bangkok naar Chiang Mai reist, dan mist u I-saan, het noordoosten van Thailand dat grenst aan Laos en Cambodja. In alle opzichten is dit een bij

  Vanaf:
  4250 Baht
  River Kwai Tour (2 dagen / 1 nacht)

  Kanchanaburi staat wijd en zijd bekend om haar overweldigende natuur, de roemruchte brug over de Kwai en het bijbehorende trieste verleden. Deze tour is voor iedereen geschikt die

  Vanaf:
  6650 Baht
  River Kwai Tour (3 dagen / 2 nachten)

  De River Kwai, met zijn overweldigende natuur, is internationaal bekend door de beroemde brug en haar trieste verleden. Deze tour is voor iedereen geschikt; u overnacht een keer op

  Vanaf:
  8250 Baht
  Sangklaburi de toegangspoort naar Birma (3 dagen / 2 nachten)

  Een avontuurlijke tocht door de prachtige tropische natuur van Kanchanaburi met zijn rijke geschiedenis. Zak een rivier af op een vlot en rij in een oude trein over de beruchte dod

  Vanaf:
  7850 Baht
  Ayutthaya & Khao Yai National Park - 3 dagen

  Een bezoek aan Thailand's een na grootste nationale park, Khao Yai. Geniet van de overweldigende schoonheid van de natuur en ontdek een stuk van Thailand dat zelden bezocht wo