Fietsen - De Kleuren van Chiang Mai

Tourcode:0225
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 & 13.00
Category: Fietsen
Algemene waardering: 4.4 uit of 5 beoordelingen. 50 eerlijke recensies. Lees Recensie
Op de fiets door 'De Roos van het Noorden' is een heerlijke activiteit die u niet snel vergeet. De deelnemers komen tijdens deze interessante tour in aanraking met allerlei aspecten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
150 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !

De route voert u over rustige en groene landweggetjes, langs nostalgische dorpjes en kleurrijke tempels. We passeren de vroegere hoofdstad van het Lana koninkrijk, Wiang Kum Kam met zijn honderden jaren oude ruines. Vervolgens stoppen we bij een Chinese tempel en het Mc Kean rehabilitation centrum, een voormalige leprakolonie.
U bezoekt een schooltje voor kinderen afkomstig van "hill tribes" en stopt bij een pottenbakkerij. Daar worden met de hand verschillende soorten aardewerk vervaardigd.
U fietst langs de rivier Ping en snuift de lokale atmosfeer op die zo typerend is voor Chiang Mai. Als u van zoet houdt is de volgende stop bij een traditionele snoepfabriek natuurlijk speciaal voor u. Op een lokale markt proeven we nog wat van diverse fruitsoorten en ander Thaise snacks. Tijdens de tocht wordt regelmatig gepauzeerd voor de ontspanning en om even wat te drinken. Halverwege krijgt u een lichte maaltijd bestaande uit een typisch streekgerecht.

De tocht duurt 4-5 uur en is geschikt voor iedereen met een 'normale' conditie. De fietsen zijn alle geïmporteerd en ontworpen in de VS: ze hebben voorvering en zijn voorzien van 21 versnellingen.

Fietsen met KINDEREN?Optionele Tours:

Fietsen - Paradijselijk Chiang Mai
Paradijselijk Chiang Mai is een fietsavontuur van een dag door het mooie landschap en langs de vriendelijke bevolking zuidoostelijk van Chiang Mai.
Fietsen - Chiang Mai City Culture
Chiang Mai is een favoriet bij veel reizigers die Thailand aandoen. Begrijpelijk: het is er koeler en minder hectisch dan in Bangkok. Het heeft een bi
Opmerkingen: de fietstocht duurt ongeveer 4 uur; de afstand bedraagt ongeveer 25 tot 30 kilometer. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.

Boek tijdig, gezien het beperkte aantal deelnemers.
 • Het bezoek aan het schooltje en andere locaties vervallen als ze gesloten zijn.
 • Er zijn maximaal 8 deelnemers per groep.
 • Vervoer van en terug naar uw hotel is niet inclusief - u ontvangt van Green Wood Travel een routekaart.
 • Inclusief de tour: routebeschrijving voor de opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) van uw Chiang Mai hotel naar het startpunt. We verzamelen in het kantoor voor een korte bijeenkomst. Onderweg zijn enkele verfrissingen, eenvoudige lunch en versnaperingen inbegrepen. Excursie als omschreven in de reisbeschrijving, entreegelden en begeleid door 1x professionele lokale Engelssprekende gids.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden en drankjes, transfers en facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven. Vervoer terug naar uw hotel gaat ook per opstap-taxi of tuk tuk (niet inclusief) - uw gids helpt u hiermee!

  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Fietsen - De Kleuren van Chiang Mai

  Algemene waardering: 4.4 uit of 5 beoordelingen. 50 eerlijke recensies.
  Name: Koevoet
  Date: 20-Jan-20

  Recensie: Leuke halve dag om Chiang Mai te verkennen.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: F. Cornelissens
  Date: 19-Jan-20

  Recensie: Zoals enige jaren gelden was het weer een perfecte uitstap  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Rob van der Meer
  Date: 17-Jan-20

  Recensie: Wij hebben deze tour gedaan met onze kinderen van 9, 12 en 14 jaar. Omdat er verder niemand meeging hadden we de gids geheel voor onszelf. We konden alle vragen stellen die we hadden en de gids bleek veel te weten over allerlei zaken als Boedhisme, tempels, cultuur maar voornamelijk ook eten! We hebben veel kunnen proeven op een lokaal marktje van spulletjes waar je niet direct zelf voor zouden durven kiezen. We hebben een week eerder ook de Colors of Bangkok tour gedaan die ons ook heel goed is bevallen, maar de uitleg van de gids gaf nu wel een speciaal extraatje. Deze tour is zeker een aanrader en ook met kinderen heel goed te doen!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Alex de Wit
  Date: 16-Jan-20

  Recensie: Een halve maand terug hebben wij ook de kleuren van Chiang mai gefietst, met gids Pom. Aller eerst de fietsen, in één woord geweldig, hier mankeerde helemaal niets aan (de fietsen in BKK waren daarentegen oud en krakkemikkig) pom is een gids uit duizenden, vertelde honderduit en wist op bijna alle vragen een antwoord. Wij hebben de ochtend tour gedaan en dat is ons prima bevallen; echt een dag met een gouden randje. In oktober gaan we zeker weer. Nogmaals dank aan Fokke en zijn team voor de prima verzorging.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Bianca de Bruijn
  Date: 06-Jan-20

  Recensie: Leuke tocht, hebben deze in december 2019 gedaan met ons gezin ( 9 en 13 jaar). Moet eerlijk zeggen deze tocht wel iets minder in de smaak vile bij ons ten opzichte van de fietstocht in Bangkok  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  1850 Baht
  Fietsen - Paradijselijk Chiang Mai

  Paradijselijk Chiang Mai is een fietsavontuur van een dag door het mooie landschap en langs de vriendelijke bevolking zuidoostelijk van Chiang Mai.

  Vanaf:
  950 Baht
  Fietsen - De Kleuren van Chiang Mai

  Fietsend door het fascinerende landschap rondom Chiang Mai ervaart u het lokale leven met zijn rijkdom aan traditie en eeuwenoude cultuur op een heel ontspannende manier.

  Vanaf:
  1450 Baht
  Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde & Onverharde wegen)

  Dit heb je nog nooit gedaan! Fiets op een elektrische fatbike door een van de mooiste streken van Thailand, die rond Chiang Mai. Dit Electric Fat bike Adventure geeft je die kans.

  Vanaf:
  1450 Baht
  Fietsen - Fatbike naar de Ping rivier (halve dag)

  De rijstvelden en fruitplantages rond Chiang Mai en de rivier de Ping zijn het decor van deze bijzondere fietstocht. Niet alleen de tour zelf is bijzonder, ook de fietsen waarop je

  Vanaf:
  1450 Baht
  Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde wegen)

  Het immense heuvellandschap rond Chiang Mai behoort tot de mooiste streken van Thailand. Om op een bijzondere manier veel van dit gebied te kunnen zien is er dit Electric Fatbike A

  Vanaf:
  1250 Baht
  Fietsen - Fatbike Non-Stop (2 uur)

  Genoeg stilgezeten? Spring op een elektrische fat bike en ontdek de heuvelachtige omgeving van Chiang Mai. Deze Electric Fat bike Non-Stop tour duurt twee uur en is geen klassieke