Fietsen - Fatbike Non-Stop (2 uur)

Tourcode:0233
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30
Category: Fietsen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Genoeg stilgezeten? Spring op een elektrische fat bike en ontdek de heuvelachtige omgeving van Chiang Mai. Deze Electric Fat bike Non-Stop tour duurt twee uur en is geen klassieke sightseeing tour, dit is een fietstour, of beter gezegd, een fatbike tour! Je stopt niet voor foto's, maar geniet al trappend van zowel het fietsen als de panorama's om je heen. De tocht voert, onder leiding van een Engelssprekende gids, over verharde wegen, maar gaat ook onverharde paden niet uit de weg. Als het toevallig die nacht heeft geregend, moet je dus wat harder trappen (en kun je vies worden). Een mooie meevaller is dat deze fatbikes een batterij hebben die het trappen verlicht.
NIEUW VOORDEEL!
Exclusieve Green Wood Travel fietstocht. Korting 150THB pp.
BOEK TIJDIG !

Fatbikes, eigenlijk Fat Tire Bikes, zie je nog niet veel in Thailand. Het zijn mountainbikes met grotere en dikkere banden dan de meeste andere fietsen. Dat maakt ze robuuster, steviger en zorgt ervoor dat fietsen nog leuker wordt. Oneffenheden op de weg of op een pad worden door de dikke banden opgevangen. De elektrische aandrijving maakt trappen gemakkelijker en geeft de fiets extra kracht (als je wilt, hoeft niet natuurlijk).

In twee uur fiets je ongeveer 25 tot 30 kilometer en heb je dus flink wat van de mooie omgeving van Chiang Mai gezien. Om op kracht te komen is een ontbijtje na de tocht inbegrepen. Ook vervoer van en naar centraal gelegen Chiang Mai accommodatie is inbegrepen. Je wordt voor de tour opgehaald door een lokale pickup en na de tour teruggebracht. Je kunt ook na het ontbijt je eigen plan trekken. Ga zwemmen in Grand Canyon of bezoek het dorp Baan Tawai waar traditionele potten en houtsnijwerk wordt gemaakt en verkocht (aanvullende activiteiten zijn niet in de tour inbegrepen).Optionele Tours:

Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde wegen)
Het immense heuvellandschap rond Chiang Mai behoort tot de mooiste streken van Thailand. Om op een bijzondere manier veel van dit gebied te kunnen zie
Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde & Onverharde wegen)
Dit heb je nog nooit gedaan! Fiets op een elektrische fatbike door een van de mooiste streken van Thailand, die rond Chiang Mai. Dit Electric Fat bike
Fietsen - Fatbike naar de Ping rivier (halve dag)
De rijstvelden en fruitplantages rond Chiang Mai en de rivier de Ping zijn het decor van deze bijzondere fietstocht. Niet alleen de tour zelf is bijzo
Opmerkingen: Deze tocht is niet geschikt voor (jonge) kinderen, vergt een goede conditie en fietservaring. Deelnemers moeten minimaal 1.50 meter lang zijn. Minimaal 2 deelnemers in een groep, maximaal 8. De tocht duurt ongeveer 2 uur; de afstand bedraagt ongeveer 25 tot 30 kilometer. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet mee nemen!) en dichte schoenen te dragen.
Inclusief de tour: pick up met open taxi van centraal gelegen hotels in Chiang Mai. Excursie als omschreven in de reisbeschrijving, onder begeleiding van een professionele lokale Engelssprekende gids. Fatbike (elektrisch), helm, handschoenen, water, eenvoudig ontbijt.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
Exclusief de tour: overige maaltijden en drankjes, transfers van en naar niet centraal gelegen accommodatie in Chiang Mai, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Fietsen - Fatbike Non-Stop (2 uur)

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Fietsen - Paradijselijk Chiang Mai

Paradijselijk Chiang Mai is een fietsavontuur van een dag door het mooie landschap en langs de vriendelijke bevolking zuidoostelijk van Chiang Mai.

Vanaf:
Contact
Fietsen - De Kleuren van Chiang Mai

Fietsend door het fascinerende landschap rondom Chiang Mai ervaart u het lokale leven met zijn rijkdom aan traditie en eeuwenoude cultuur op een heel ontspannende manier.

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde & Onverharde wegen)

Dit heb je nog nooit gedaan! Fiets op een elektrische fatbike door een van de mooiste streken van Thailand, die rond Chiang Mai. Dit Electric Fat bike Adventure geeft je die kans.

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike naar de Ping rivier (halve dag)

De rijstvelden en fruitplantages rond Chiang Mai en de rivier de Ping zijn het decor van deze bijzondere fietstocht. Niet alleen de tour zelf is bijzonder, ook de fietsen waarop je

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike Adventure (Verharde wegen)

Het immense heuvellandschap rond Chiang Mai behoort tot de mooiste streken van Thailand. Om op een bijzondere manier veel van dit gebied te kunnen zien is er dit Electric Fatbike A

Vanaf:
Contact
Fietsen - Fatbike Non-Stop (2 uur)

Genoeg stilgezeten? Spring op een elektrische fat bike en ontdek de heuvelachtige omgeving van Chiang Mai. Deze Electric Fat bike Non-Stop tour duurt twee uur en is geen klassieke