Mini Olifantensafari


Prijs vanaf
1,250 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 16.30
BOEKING
Mini OlifantensafariMini OlifantensafariMini OlifantensafariMini OlifantensafariMini OlifantensafariMini OlifantensafariMini OlifantensafariMini OlifantensafariMini Olifantensafari
Tourcode:0211
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.30 - 16.30
Category: Olifant tourVlotvaren
Algemene waardering: 3.9 uit of 5 beoordelingen. 41 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een tour voor een ieder die geen meerdaagse jungletrek doet, maar wel de leuke elementen van een jungletrek wil meemaken! Vroeg in de ochtend vertrek naar het originele olifantentrainingskamp. Het kamp ligt te midden van de dichte jungle, op de oever van de Ping Rivier en is alleen te bereiken over een hangbrug.

We zien hier hoe de jonge olifanten worden getraind voor hun toekomstige werk in de jungle.

Tijd voor verfrissingen en de start van een tocht met de olifant bergopwaarts. Het is ongelofelijk met welke precisie deze statige jumbo's over de smalle jungle paden hun weg vinden.

In een kwartiertje gaan we per ossenkar terug naar het kamp waar we de lunch gebruiken. En dan is het tijd voor vlotvaren (raften). Glij rustig door het water en laat u betoveren door de weelderige tropische natuur op de oevers van de Mae Tang rivier. Weer aan land bezoeken we nog een vlindertuin en orchideeënkwekerij met uitgestrekte bloementuinen. Geniet van de vele vlinders met de meest prachtige kleuren en de schitterende orchideeën.

Moe maar voldaan gaan we terug naar ons hotel in Chiang Mai.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels.) Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gidsen. Vervoer per airconditioned minibus.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Mini Olifantensafari

  Algemene waardering: 3.9 uit of 5 beoordelingen. 41 eerlijke recensies.
  Name: Betty van Duin
  Date: 13-Mar-18

  Recensie: Mini-safari hele leuke tour zeker een aanrader  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam. Koppers
  Date: 08-Mar-18

  Recensie: naar de olifanten was erg leuk maar daarna gingen we naar de tijgers de reisleidster vertelde dat je kon spelen met de tijgers ja ja. daar aangekomen kon je zien dat de tijgers gedrogeerd waren er was geen beweging in te krijgen en de stomme toeristen gingen er maar bijliggen voor een foto te maken heel triest voor de tijgers dan ik vond het een aanfluiting van deze mooie dag.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: De Lange
  Date: 20-Feb-18

  Recensie: heel leuk  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Arthur
  Date: 15-Feb-18

  Recensie: Mooi, grappig en interessant om te ervaren hoe locals met hun olifanten omgaan. Met name de liefde voor deze prachtige dieren. Hebben genoten.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Peter van Tuinen
  Date: 20-Jan-18

  Recensie: Olifanten en Thailand horen bij elkaar, dan is een dagje "olifantje" leuk om te doen. Met een olifant de heuvel op, de heuvel af en door de rivier is toch geen dagelijkse kost. Een bezoek aan de vlinder- en orchideetuin kan wat mij betreft uit het programma worden gehaald. Dan maar iets korter die dag. Organisatie van het hele gebeuren is prima.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  2150 Baht
  Olifanten rijden door het oerwoud

  Kruip in de huid van de dikhuid. Een mooiere gelegenheid om een volle dag met olifanten te leven en alles over ze te weten te komen is er niet. U leert ze te voederen, gaat met ze

  Vanaf:
  2800 Baht
  Super Jumbo in Baan Chang Elephant Park

  Een dag waarin u actief en intensief kennis maakt met een olifant en u de fijne kneepjes van het omgaan met de jumbo's zelf mag oefenen.

  Vanaf:
  1550 Baht
  Olifanten rijden door het oerwoud - halve dag

  Een mooiere gelegenheid om alles te weten te komen over Aziatische olifanten is er niet. Op deze halve dag tour gaat u met ze rijden en baden.

  Vanaf:
  5200 Baht
  Olifanten rijden en verzorgen & water raften (2 dagen / 1 nacht)

  Altijd al een volleerde olifantenverzorger willen zijn, een mahout? Na deze twee dagen in dit bijzondere olifantencentrum bent u Jumbo kenner en een onvergetelijke ervaring rijker.

  Vanaf:
  11000 Baht
  Olifanten mahout cursus Baan Chang (3 dagen / 2 nachten)

  Deze Mahout (olifantentrainer) cursus in het Baan Chang Elephant Park is anders dan in veel andere parken omdat hier de (goede) zorg voor de olifanten voorop staat. In het prachtig

  Vanaf:
  1250 Baht
  Mini Olifantensafari

  Een tour voor een ieder die geen meerdaagse jungletrek doet, maar wel de leuke elementen van een jungletrek wil meemaken! Vroeg in de ochtend vertrek naar het originele olifantentr