Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Tropisch snorkelen bij Koh Thonglang & Koh Wai en Koh Mak Laagste prijs: ฿ 1,350.00          Add to planner
Tour details
฿ 1,350.00
Duration: 1 day (08.30-16.00)
Tijdens uw bezoek aan het natuurschone eiland Koh Chang kan een tropisch snorkel avontuur niet ontbreken. Met deze tour bezoekt u met een cruiser de eilanden van het Koh Chang Nationaal Park met volop de gelegenheid om te genieten van de onderwaterwereld.

Er worden tijdens deze tour verschillende eilanden bezocht zoals Koh Thonglang, Koh Wai en Koh Mak. Rondom deze eilanden is het werkelijk een oase voor de de snorkellaars. Van het rijke onderwaterleven zult u geen genoeg van kunnen krijgen.

Op de stranden van deze prachtige meestal onbewoonde eilanden is er gelegenheid om te zonnebaden. Het is ook de moeite waard om een stukje landinwaarts te lopen en te genieten van het mooie uitzicht over de zee. Gebruik van snorkeluitrusting, lunch, fruit, thee, koffie en drinkwater zijn inbegrepen. Exclusief entree voor het nationale park, deze kan voldaan worden aan de gids (200THB per persoon).

Uw wordt in de ochtend opgehaald bij uw hotel aan de westkant van Koh Chang en naar de boot gebracht. Na een heerlijk bakje koffie of thee en een stukje gevaren te hebben, kunt u overboord en genieten van de de prachtige wereld onder water. Na een dag vol voldoening wordt u weer netjes thuis gebracht bij het hotel waar u nog lang kan nagenieten van deze unieke ervaring.
Wat kan ik verwachten
Stevig boot, aardige gids een heerlijke lokale lunch en snorkelen bij drie tropische eilanden.
Voorwaarden
Vermelde lokale lunch, water. oploskoffie & thee.
Omschreven transfers vanaf (westkust) Koh Chang hotels.
Engelssprekende lokale gids.
Duikbril met snorkel & zwemvest (geen vinnen).
Vervoer per airconditioned minibus en/of open pickup truck en diverse open boten.
Onze persoonlijke zorg en attentie.
Overige maaltijden, fris -& alcoholische drankjes.
Entreegelden voor het nationale park.
Transfers van hotels aan de oostkust van Koh Chang.
Persoonlijke uitgave en facultatieve excursies.
Opmerkingen:
1. Mee? (Onderwater)camera & zonnebrandcrème en bescherm je goed tegen de zon (pet).
2. Alles in een rugzakje met zwemspullen, handdoek en extra kleding.
3. Aan? Losse luchtige kleren en slippers of sandalen.
4. Doen? Niets, je kunt het helemaal overlaten aan onze gidsen.
5. Verwacht? Avontuur onderwater.

  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de (water)conditie van de wegen, nationaal marine park sluiting etc. kunnen routes of middelen van transport soms worden aangepast of veranderd.
  • We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Tropisch snorkelen bij Koh Thonglang, Koh Wai en Koh Mak blijft te allen tijde gehandhaafd.
  • Deze excursie is geschikt voor iedereen die goed kan zwemmen en met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours