PADI - Open Water Diver Duikcursus KOH SAMUI

Tourcode:PADIUSM
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
Category: Duiken
Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies. Lees Recensie
De koraalriffen in de wateren rond Koh Samui behoort tot een van de tien mooiste duiklocaties ter wereld waar prachtige koralen en kleurrijke vissen je graag begroeten. Nog geen ervaring? Je kan het heel snel leren met de vierdaagse PADI duikcursus.

Je kan rekenen op lange duiktijden met maximaal vier leerlingen per duikinstructeur. In tegenstelling tot de meeste introductiecursussen begint jouw duikavontuur in het zwembad, waar je de elementaire kennis en vaardigheden kan opdoen om later zelfstandig te kunnen gaan duiken.

Een vierdaagse cursus bestaat uit drie delen:
- Oefeningen in het zwembad
- Theorielessen
- Twee open water duiken bij Koh Phangan en/of Koh Samui

Na het behalen van je duikcursus ontvang je een duikbrevet. Dit duikbrevet is internationaal erkend en na je opleiding kan je heerlijk overal duiken, t/m 18 meter. Met dit brevet kan je overal ter wereld een uitrusting huren om samen met een gebrevetteerde "buddy" te gaan duiken. Nu ben je klaar om zelf de onderwaterwereld te gaan ontdekken!

Opmerkingen: deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen. Er is geen gezondheidsverklaring nodig. Wel moet er bij aanvang een medische verklaring ingevuld worden die vraagt naar jouw medische achtergrond. Bij hoge uitzondering is het nodig een gezondheidsverklaring te krijgen van een dokter voordat je kan deelnemen aan en PADI cursus.
Inclusief de tour: PADI cursus als omschreven in de reisbeschrijving, duikuitrusting (BCD + Fins + Mask + Tanks & Regulator), begeleiding door een lokale Engelssprekende instructeur, lesmaterialen, certificatiekosten, duikverzekering, omgeschreven transfers, lunch, drinkwater en frisdranken.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, overige transfers, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor PADI - Open Water Diver Duikcursus KOH SAMUI

Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies.
Name: Freddy van den Berg
Date: 12-Jul-19

Recensie: Perfecte PADI opleiding. Wel prijzig. Volgend jaar gaan we naar Curacao.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Emiel Roeleveld
Date: 19-Apr-19

Recensie:Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Fam. van der Ven
Date: 17-Apr-19

Recensie: Koh Samui is minder geschikt om te duiken. Voor duiken en snorkelen brengen ze je naar Koh Tao. Dus onnodig reizen om dan op dit eiland te gaan zitten. Tenzij je van het nachtleven houd dan kom je hier wel aan je trekken.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Juliette van Aalst
Date: 03-Feb-19

Recensie: Duiken vanaf Koh Samui is minder mooi. De beste bestemming is Koh Tao om je PADI te gaan doen. Het is ook voordeliger dan op Koh samuiRating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Reinaldo
Date: 03-Oct-18

Recensie: Erg goed. We hadden een Nederlander als duikinstructeurRating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

LEES MEER RECENSIES

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
PADI - Open Water Diver Duikcursus KOH SAMUI

Je kan rekenen op lange duiktijden met maximaal vier leerlingen per duikinstructeur. In tegenstelling tot de meeste introductiecursussen begint jouw duikavontuur in het zwembad, wa