Snorkelen bij Koh Tao & Koh Nang Yuan

Tourcode:0504
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00 - 16.30
Category: BoottochtSnorkelen
Algemene waardering: 3.6 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een hele dag genieten van zon, zee en strand in de Golf van Thailand. U vaart per speedboat vanaf Koh Samui naar Koh Tao. Hier gaan we langs de mooiste snorkelplekken van de omgeving om het rijke onderwaterleven te ontdekken.

Omstreeks 08.00 uur halen we u bij uw hotel op en brengen u naar de Grand Sea pier. Na een licht ontbijt varen we per speedboat naar de eilanden Koh Tao en Koh Nang Yuan.
Deze ware bounty-eilanden liggen op ongeveer 60 kilometer ten noordwesten van Koh Samui.

Afhankelijk van weersomstandigheden bezoeken we Mango Bay, Tian Nok Bay, Hin Wong bay of Sairee bay.
Als we honger hebben gekregen van het snorkelen of het zonnen, genieten we van de lunch op Koh Tao.

In de middag onderzoeken we de prachtige koralen van Koh Nang Yuan. Ook hier kunt u snorkelen, zwemmen, vissen of gewoon heerlijk relaxen op het witte strand.
Rond 14.45 uur vertrekken we weer richting Koh Samui (aankomst ongeveer 16.30 uur).Opmerkingen:
 • Vervoer per speedboat.
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Snorkelen bij Koh Tao & Koh Nang Yuan tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Samui hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleiding door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Koh Samui hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Snorkelen bij Koh Tao & Koh Nang Yuan

  Algemene waardering: 3.6 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies.
  Name: Ton Ligtvoet
  Date: 25-Feb-20

  Recensie: Bij Koh Tao zat weinig vis en koraal.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Arjen
  Date: 11-Jan-20

  Recensie: Snorkelen, lunchen en uitzichtspunt beklimmen inclusief de boottocht met speedboot er naar toe maakten dit tot een fantastische dag. Wel veel mensen zeeziek; door de matig harde wind een wat knobbelige zeegang.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Anna van Mierlo
  Date: 22-Aug-19

  Recensie: heel erg leuke tour! prachtig gewoon!!! mooie fotos gemaakt hier ...  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Snorkelen in paradijselijk Koh Pha-Ngan

  Koh Pha-Ngan is een prachtig buureiland van Koh Samui, bedekt met palmbomen en ruim voorzien van koraalriffen. Het heeft u veel meer te bieden dan alleen de bekende Full Moon Party

  Vanaf:
  Contact
  Snorkelen bij Koh Tao & Koh Nang Yuan

  Een hele dag genieten van zon, zee en strand in de Golf van Thailand. U vaart per speedboat vanaf Koh Samui naar Koh Tao. Hier gaan we langs de mooiste snorkelplekken van de omgevi

  Vanaf:
  Contact
  Adventure Coral Islands - vol plezier en avontuur

  Nadat u bent opgehaald in uw hotel, vertrekken we met een typisch Thaise longtailboot in de richting van de 'buureilanden' van Koh Samui, Koh Tan en Koh Matsum.

  Vanaf:
  Contact
  Tokkelen - Tree Tops Zzziplijnen

  Zwier van boom naar boom over de toppen van de jungle met de langste ziplijnen van Koh Samui. Je legt 850 meter af, via elf platforms. Het zesde platform heeft een prachtig uitzich