Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Krabi - Spa bronnen & Tijgergrot tempel Laagste prijs: ฿ 2,000.00          Add to planner
Tour details
฿ 2,000.00
Duration: 1 day (08.30-16.00)
Ook deze tour begint al bij het hotel. We stoppen al snel bij een lokale rubberplantage, waar u kunt zien hoe rubber wordt getapt. De volgende stop voert ons naar de `hot springs` waar het aan mineralen rijke water een temperatuur heeft van 38 tot 40 C. Een ideale plek voor een ontspannend hydrotherapeutics bad.

De omgeving is wel een flink stel foto`s waard. U komt namelijk langs het uitgestrekte regenwoud van Zuid-Thailand. De lunch serveren we in deze adembenemende omgeving. De tocht door deze groene oase brengt u naar de Emerald pool en de Crystal pool. U zult meteen zien waarom de Thai deze zo noemen. Natuurlijk is er tijd voor een frisse duik.

Op de weg terug bezoeken we nog de Tijger-grot tempel, die zo heet omdat er in de grotten afdrukken zijn gevonden die lijken op de klauwen van een tijger. Als u daar tijd en conditie voor heeft, is het de moeite waard om de klim van 1,272 treden aan te gaan. De belangrijkste attractie is daar de "footprint of the Buddha". U wordt beloond met een uitzicht van 360 graden over de omgeving en de Andaman Zee. En u kunt de boom bezichtigen die al meer dan 1000 jaar niet meer van zijn plek is gekomen....
Wat kan ik verwachten
Grotten, een ontspannend hydrotherapeutics bad en nog veel meer lokalen gebruiken.
Voorwaarden
Alle vermelde maaltijden.
vermelde entreegelden.
Omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Krabi hotels - Ao Nang Beach).
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving.
Begeleidt door een lokale Engelssprekende Thaise gids.
Vervoer per airconditioned minibus.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Overige maaltijden, fris- en alcoholische drankjes.
Persoonlijke uitgaven.
Transfers van/naar niet centraal gelegen Krabi hotels.
Facultatieve excursies.
Entree National Park.
Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen).
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
  • Laat waardevolle spullen achter.
  • Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder en mits u over een normale, goede lichamelijke conditie beschikt en kan zwemmen.
  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van `join-in`. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.

  • Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.
    Reviews
    Populaire Green Wood Travel tours