Hoogtepunten van Nakhon Si Thammarat

Tourcode:2303
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00
Category: Stadstour
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Een interactieve en zeer leerzame dag met een zeer gevarieerd programma. Op deze dag komt u meer te weten over de cultuur, manier van leven in de provincie Nakhon Si Thammarat. Ook brengt u een bezoek aan de belangrijkste tempel van deze omgeving.

Vroeg in de ochtend wordt u al opgehaald van uw hotel. Op naar de eerste stop van deze dag. De eerste stop is het stadsmuseum in Nakhon Si Thammarat. Hier leert u over de rijke historie en over de huidige ontwikkelingen in deze provincie. Ook maakt u kennis met de manier van leven, tradities, cultuur en festivals van deze omgeving.
Rond 11.00 gaan we verder naar de belangrijkste boeddhistische tempel van het zuiden van Thailand.
Wat Phra Mahathat stamt al uit de tijd van de Srivijaya periode, 650 - 1025 na Christus. De belangrijkste Chedi van de tempel is gebouwd in de bouwstijl die herkomst heeft in Sri Lanka. Voor veel boeddhisten is deze tempel een populair bedevaartsoord.

Hierna eten we een typisch zuid Thaise lunch in een lokaal restaurant. Let wel op want het zuid Thaise eten is behoorlijk pittig.

Ook in de middag hebben we een druk programma. Na de lunch gaan we naar de markt gelegen aan de Tachang Road. Deze markt is bekend om souvenirs en handgemaakte artikelen uit de provincie. De meeste populaire souvenirs zijn wel de handgemaakte zilveren sieraden. Verder vindt u nog prachtige brokaten en batik kleding.

Na het bezoek aan de markt gaan we daadwerkelijk contact maken met de handwerkers. We gaan naar Kiriwong Village. Dit is een community gelegen aan de berg Khao Luang. De dorpelingen houden zich bezig met het verbouwen van allerlei fruitsoorten zoals ramboetan, doerian, mangosteen en pakira. Het dorp is zeer bekend om allerlei handgemaakte souvenirs van zeer goede kwaliteit. Hier heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen natural tie-dyed kleding te maken.

Aan het einde van de middag is het weer tijd voor afscheid. U wordt weer netjes door onze gids naar uw hotel in Khanom gebracht.

Opmerkingen:
 • Neem wandelschoenen, naast slippers, anti-muggenolie, draag correct kleding om een boeddhistische tempel te bezoeken, zonnecrème en zonnebril.
 • Start dagelijks met een minimum van zes personen.
 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, sluiting tempel etc of wegen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Khanom district hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus of lokale open taxi.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Nakhorn Si Thammarat hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Hoogtepunten van Nakhon Si Thammarat

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Hoogtepunten van Nakhon Si Thammarat

  Een interactieve en zeer leerzame dag met een zeer gevarieerd programma. In deze dag komt u meer te weten over de cultuur, manier van leven in de provincie Nakhon Si Thammarat. Ook