Fietsen - Ayutthaya's hoogtepunten per fiets


Prijs vanaf
950 Baht
Datum: Dagelijks
Tijd: 09:30 & 13.30
BOEKING
Tourcode:1603
Datum: Dagelijks
Tijd: 09:30 & 13.30
Category: Fietsen
Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 15 eerlijke recensies. Lees Recensie
Een ochtend of middag fietsend door de veelbewogen geschiedenis van Ayutthaya met zijn indrukwekkende ruïnes van tempels en paleizen.

We stappen op onze mountainbikes bij het toeristen informatiebureau naast het oude stadhuis. Dan peddelen we in rustig tempo door de oude stad en maken onze eerste stop bij de Vihan Phra Mongkhon Bopit tempel, waar u een van de grootste Boeddhabeelden van Thailand kunt bewonderen.Hierna rijden we door naar de Wat Phra Si Sanphet met zijn opvallende Chedi's. Als enige niet verwoeste tempel schittert in volle glorie vervolgens de Wat Na Phra Men in het zonlicht.

We sluiten onze fietstocht door het verleden af met een bezoek aan een van de meest fascinerende plaatsen in Ayutthaya, de Wat Mahathat. Verbaast u over de verstilde Boeddha's en de chedi's waaronder een Boeddhahoofd, verstrengeld in een eeuwenoude boom. U krijgt onderweg alle tijd om de verschillende plaatsen op uw gemak te verkennen.

Tijdens de 10 kilometer lange, ongeveer 3 1/2 uur durende tocht krijgt u drinkwater en een snack. De entreegelden zijn ook inbegrepen evenals de Engelssprekende Thaise gids.Opmerkingen: geen korting voor kinderen op deze fietstocht.

Op eigen gelegeheid kunt u naar Ayutthaya reizen vanuit Bangkok voor de middag fietstour met de airconditioning 2e klasse dagtrein. Na aankomst neemt u een lokale tuktuk (100 THB) naar het verzamelpunt.

Vertrekt van Hua Lampong treinstation om 10.50 uur - 12.15 uur aankomst in Ayutthaya.
Vertrekt van Ayutthaya treinstation om 18.53 uur - 20.25 uur aankomst in Bangkok.
Prijs 315 THB pp enkele reis incl. snacks en frisdrankje. Na afloop van de fietstocht is er gelegenheid om te douchen en om te kleden op kantoor. Schuin tegenover het Ayutthaya treinstation is het Ayothaya Riverside Hotel met een drijvend restaurant en een goede keuken.
Inclusief de tour: alle entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf Ayutthaya kantoor). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per fiets. U kunt gebruik maken van fietshelm, Reflectiehesjes en aanhangfiets voor jonge kinderen.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van Ayutthaya of andere hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Fietsen - Ayutthaya's hoogtepunten per fiets

Algemene waardering: 4.2 uit of 5 beoordelingen. 15 eerlijke recensies.
Name: Hendrik
Date: 07-Jun-17

Recensie: Complimenten voor de goede begeleiding van onze gids. In 2,5 uur een hele goede impressie van wat Ayutthaya heeft te bieden in een historische context.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: rianne vinclair
Date: 18-May-17

Recensie: Fietstocht in Ayutthaya gehad. Nog leuker en leerzamer dan de eerste.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Yuri Peyskens
Date: 27-Apr-17

Recensie: naar onze mening dé manier om Ayutthaya te bezoeken . De vrijheid en het gemak om van de ene naar de andere site te fietsen is een ware luxe. De begeleiding was OK, maar een beetje meer "gidsen"/info op de sites zou welkom zijn. Wandelen tussen de restanten van de tempels is leuk, met extra info van de begeleiding zou het perfect kunnen zijn.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: N Seuren
Date: 14-Mar-17

Recensie: Deze tour vonden wij iets minder aangezien dit veelal langs tempels ging en wij deze al zoveel hadden gezien. Hou je van deze vorm van cultuur zul je er vast van genieten.Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Jan Dams
Date: 17-Feb-17

Recensie: Meer dan de moeite waard, goede gidsRating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

LEES MEER RECENSIES

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
950 Baht
Fietsen - Ayutthaya's hoogtepunten per fiets

Een ochtend of middag fietsend door de veelbewogen geschiedenis van Ayutthaya met zijn indrukwekkende ruïnes van tempels en paleizen. We stappen op onze mountainbikes bij het toer

Vanaf:
1000 Baht
Fietsen - Ayutthaya bij NACHT

Fietsen door rustige straatjes in de zwoele avondbries en genieten van de vele historische monumenten die we onderweg tegenkomen, alles sprookjesachtig verlicht.