Homepage > Siem reap Tours > Siem reap Tours Details
De vele gezichten van Cambodja (12 dagen)
Informatie
De vele gezichten van Cambodja lachen u tegemoet en heten u van harte welkom in hun mooie land. In 12 dagen ziet u veel van Cambodja. De reis voert naar dolfijnen, apen en olifanten, naar dik beboste bergen, watervallen en groene heuvels, naar bergstammen, peperplantages en pagodes, naar de rijke en gruwelijke geschiedenis van Phnom Penh. En uiteraard: naar het absoluut magnifieke tempelcomplex Angkor Wat.
In de tijd dat Europese steden nog dorpen waren en een hoogstaande cultuur daar nog ver te zoeken was bouwden de Khmer een tempelcomplex dat zijn weerga niet kende. Ook al zijn het nu ruïnes, de grandeur van Angkor Wat is voor veel hedendaagse bezoekers nog altijd overrompelend.

REISROUTE (zie kaart onderaan): SIEM REAP - ANGKOR WAT - KRATIE - MONDULKIRI - KAMPONG CHAM - PHNOM PENH

Cambodja bruist van levenslust en timmert energiek aan de toekomst. Dat doet het terwijl het met twee benen stevig in een turbulent verleden staat. Als u reist herkent u op meerdere plaatsen het koloniale verleden uit de tijd dat Cambodja deel uit maakte van Indochina, het koloniale rijk van de Fransen. Recenter en nog grauwer is de tijd die Cambodja doormaakte onder Pol Pot. De Toul Sleng gevangenis en de Killing Fields zijn daar de gruwelijke herinnering aan.

Het is opvallend dat ondanks het heftige verleden de Cambodjanen het lachen niet is vergaan. Veel reizigers genieten van het natuurschoon, de traditionele manier van leven en de tempels en pagodes, maar vallen uiteindelijk voor de vriendelijke bevolking.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 23/02/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: