Ons Gastenboek

Hier lees je de ervaringen van onze gasten met Green Wood Travel en onze reizen. 

Thailand is een land van respect en dit verwachten wij ook van onze bezoekers. Racistische berichten of berichten van kwetsende aard worden onmiddellijk verwijderd!

Corne  [27/08/2023]

Onvergetelijke 3 weken Thailand

Deze zomer zijn we met ons gezin drie weken in Thailand verbleven. Een onvergetelijke reis georganiseerd door Green Wood Travel. Onze contactpersoon Gilles heeft samen met ons een mooi afwisselend programma samengesteld. Een mooie mix van cultuur, natuur en avontuur.

Van de metropool Bangkok, tot zijlijnen in Chiang Mai, van een luxe resort op Koh Samui tot aan een boomhut in Kao Sok. Niet alleen de voorbereiding was top ook het contact tijdens de vakantie en de flexibiliteit om nog ter plekke zaken aan te passen waren voor ons ervaringen waardoor we deze organisatie zeker aanbevelen.

Corne recommends Tour coordinator - Gilles Van Geit


Manon  [12/08/2023]

Mooie reis!

Samen met Green Wood travel een fantastische reis door Thailand opgezet. Afgelopen maandag terug gekomen en het is allemaal zo goed verlopen, dus zeker een aanrader om dit met hen te doen.

Wij hadden ook de vliegtickets via gw geboekt.

Mooie rondreis gehad, alleen geen roze dolfijnen gezien bij Nakhom!

Manon recommends Tour coordinator -


Kevin Marckx  [08/08/2023]

Top vakantie

Super vakantie gehad in Thailand door Greenwoodtravel. Ik had mijn moeder en vader het cadeau gedaan voor hun jubileum en vonden het echt top. De excursies dat jullie gepland hebben waren ook heel goed en alles tot in de puntjes gepland met transfers en taxi’s. Ik dacht in het begin oei ga ik dat wel kunnen maar je moet gewoon de vouchers volgen van hun en het is kinderspel. En als er iets is dan antwoorden gill en Tom onmiddellijk via what’s up. Dus eigenlijk top. Zou zouden elke tendienst moeten zijn😂 ik raad het iedereen aan om hierbij te boeken!! Doe zo voort Guys. Jullie zijn goed bezig. Ik doe wel bij iedereen een goed woordje waar ik deze reis heb geboekt.
a happy customer Kevin.
Groetjes en tot…

Kevin Marckx recommends Tour coordinator -


François  [07/08/2023]

Een heerlijke reis door Thailand

Beste Tom en Greenwood-team,

Als oude ‘backpackers’ met nog 1 kind mee Greenwood gevraagd om mee te denken. We hadden sinds 2011 ervaring met hen maar alleen voor transport en een weekje Koh Chang ooit 😎. En dat was alle keren top. Tom heeft ons fantastisch geholpen. De reis voorbereiden maar ook tijdens de reis. Toevallig hadden we itt eerdere jaren nu wel hulp nodig tijdens de reis en dan is het handig om Tom achter de hand te hebben. Eerlijkheidshalve was het niet altijd makkelijk voor hem in de voorbereiding omdat de wensen nog al eens aangepast werden na het lezen van de mogelijkheden maar we zijn ontzettend blij met onze vakantie en daar is de hulp van Tom een belangrijke s geweest. je het went of keert moet je de rest toch echt zelf doen. Transport weer subliem. Behulpzame chauffeurs waarbij we af en toe handen en voeten nodig gehad hebben om zaken duidelijk te maken maar veilig en goed geregeld. Hotels ook prima. We hebben een gedeelte van de Zuid Thailand autoreis gedaan en hebben erg veel plezier gehad bij I love Phants en het verhaal erom heen. Ontbijten met olifanten bijna aan je tafel. Te gek toch. Hua Hin heerlijk relax aan het strand in een oud huis aan het strand dat omgebouwd is tot hotel. Een hele fijne sfeer daar. Daarna wel ff contact omdat het weer omsloeg en er de flexibiliteit was om eventueel om te boeken maar toch naar Ecolodge. Een ie rauwe omgeving met een heel mooi verhaal dat veel aandacht en geld mag krijgen om Thaise kids te helpen. Petje af voor Ingrid en haar crew 🙏. Alleen daarom is het de moeite om erheen te gaan. Daarna Khao Sok, een prachtige omgeving. Aftoppen op Koh Samui . Super toeristisch maar lekker strand, nog even de laatste massages En leuk om toevallig de Full Moon Party als ruime 50ers mee te maken 😱.

Tom (en team erachter) dank voor je hulp, geduld en alle goede adviezen. Het was heel fijn.

Vivian, Yves en François

François recommends Tour coordinator -


Coen van der Schoot  [06/08/2023]

21 days Thailand with family

I would like to thank Green Wood travel for fantastic 21 days Thailand.
We traveled with 2 adults (48 and 47) and two children (11 and 13). All hotels were excellent, nice ious rooms and swimming pools. The drivers were always(!) exactly on time! Special thanks to our first 4 day driver (Mae or Mai, don't know how to write). He showed us all the nice places and did a lot of effort to make our traveling nice. Filled cool-box, snacks, perfect photo spots, etc..
The whole trip was perfectly and in detail planned and organized, vouchers, travel journey advices, etc. Also the tip to book Koh Samui was good, because it was on the right side of Thailand when taking the raining season into account. Here I would like to thank Gilles for the contact moments we had to put the whole schedule together. This and other advices and tips proved how experienced this organization is.
I will definitely recommend Green Wood to friends who want to book an organized tour to Thailand.

Thanks a lot for the wonderful Hollidays we had in Thailand!!

Coen van der Schoot recommends Tour coordinator -


Pris & Bruno De Troch  [01/08/2023]

Onvergetelijke en tot in de puntje georganiseerde reis

Dankjewel Green Wood Travel en meer in het bijzonder een geweldige shout out naar Gilles Van Geit voor het samenstellen en opvolgen van onze reis. Het was op alle vlakken een groot succes. Wat een organisatie!

Dit waren voor ons (wij = 2 jonge 50'ers, op vakantie met onze kinderen + lief van 23,25 en 26) een paar van de vele hoogtepunten:
- Wat Rong Khun
- Erawan watervallen
- The Float House
- De Klong Tour & Floating market
- De gidsen/busjes/drivers die er ALTIJD stonden als ze er moesten staan
- Iudia on the River Hotel
- De lunch vlakbij de river Kwai (zooooo mooi daar!)

Met als bijkomende "amai, geweldig is dit" voor onze allerlaatste uren op Koh Samui, toen we wat langer moesten wachten op ons vliegtuig. Waarbij de driver ons eerst de koffers liet inchecken, ons nadien terug naar het centrum en een gewéldig restaurant bracht (Sabeinglae, op telefonisch aanraden van een Greenwood Travel dame waarvan ik de naam niet heb: laat haar maar weten dat het het beste én het mooiste was waar we gegeten hebben) en geduldig wachtend, ons 1,5u later opnieuw naar de luchthaven bracht. Zonder extra kosten! Supersjiek en geweldige service!!!

Dankjewel om van onze eerste kennismaking met Azië zo'n succes te maken. Ik kan het iedereen aanraden!

Pris & Bruno De Troch recommends Tour coordinator - Gilles Van Geit


Ilona Van Velthoven  [19/07/2023]

Fantastisch team bij GreenWoodTravel

Wij hebben een fantastische reis gehad mede dankzij Greenwood Travel. We hebben al meermaals met hen samengewerkt en de communicatie (bij ons met Gilles Van Geit) verliep van in het begin uitmuntend! E-mails werden altijd en binnen de kortste keren beantwoordt en alles werd goed opgevolgd. We hadden een klein “probleempje” tijdens onze reis, Gilles heeft al het mogelijke gedaan om dit probleem voor ons op te lossen. SUPER SERVICE! Ik kan deze organisatie alleen maar aanraden. Ze bieden leuke excursies aan en hebben een waaier aan verschillende hotels, gaande van eenvoudige tot meest luxueuze verblijven. Alles is super goed geregeld en ze zijn bereikbaar als je ze nodig hebt.
En dat is toch wel belangrijk als je bijna 10.000km van huis bent. Doe zo voort! Bedankt voor de goede service!

Ilona Van Velthoven recommends Tour coordinator - Gilles Van Geit


Chris Migchelbrink  [31/03/2023]

Practige reis door Vietnam

In maart hebben wij een prachtige reis gemaakt door Vietnam. Een reis op maat! Samengesteld door Chit. Geen vraag was te veel voor haar. Ze heeft veel tijd en energie gestopt in het samenstellen van deze reis. Goede en duidelijke communicatie. Altijd vriendelijk. Een topper is die Chit.
Vietnam was amazing. Zulke vriendelijke mensen, wat een gastvrijheid. Het eten was heerlijk. De cultuur, de natuur het is prachtig. Zulke grote verschillen in delen van dit land. Vietnam is echt de moeite waard om te bezoeken.

Chris Migchelbrink

Chris Migchelbrink recommends Tour coordinator -


Gilles van Geit  [13/03/2023]

Green Wood Travel is fantastisch!

Wij, Niek & Carlo en Tom & Monique, zijn net een week terug van een 4 weekse rondreis door Laos en Thailand. Voor de 4e keer hebben we onze Azie reis laten verzorgen door Green Wood Travel. En wat is dit weer ontzettend goed geregeld.
Deze keer was Gilles onze directe contactpersoon. Bij het samenstellen van onze rondreis leek het wel of Gilles ons kende, hij speelde fantastisch in op onze wensen en gaf ook prima keuzes in de accomodaties, iets duurder of juist wat eenvoudiger, de keuze is aan ons. Wat was dit fijn! Ook de wens dat wij graag fietsen werd in iedere nieuwe plek beantwoord. Heerlijk om op de fiets een nieuw gebied te leren kennen, samen met een gids die je van alles leert en verteld. In Laos hadden we zelfs in Luang Prabang en Vang Vieng enkele dagen dezelfde gids. Ook de minibussen met chauffeur die steeds voor ons klaar stonden waren van hoge kwalieteit.
Wat is het heerlijk dat als een vlucht gecanceld wordt, alles door GWT geregeld wordt. En wat is het een fijn gevoel dat er na weer een binnenlandse vlucht iemand op je wacht met een bordje met onze namen.
Wij vergelijken GWT een beetje met "o Fresh", alles wordt aangeleverd in de juiste veelheden en de juiste smaken, we moeten er zelf een heerlijke maaltijd (reis in dit geval) van maken zonder ven na te denken of we wel aan de juiste ingredienten gedacht hebben. 🙂

Ook het directe contact per app is echt fantastisch. Bij vragen kregen we binnen 5 minuten antwoord, zelfs op zondag.

Wat ons betreft niets dan lof voor Green Wood Travel, in het bijzonder voor Gilles.

Hopelijk kunnen wij volgend jaar weer zo'n reis maken, dan natuurlijk weer naar een ander gebied, maar dat we weer met Green Wood Travel in zee gaan staat vast!

Dus Gilles en alle collega's die hem ongetwijfeld heel erg helpen, bedankt!
Mede dankzij jullie hebben wij een onvergetelijke reis gemaakt!

Gilles van Geit recommends Tour coordinator - Gilles Van Geit


Jose  [18/02/2023]

geweldige reis door Thailand

Wij zijn net weer thuis van een fantastische reis door Thailand. Alles was geweldig geregeld, grote dank aan Greenwood! Het contact voor en tijdens de reis was heel goed en zeer duidelijk allemaal

Jose recommends Tour coordinator -