Ons Gastenboek

Hier lees je de ervaringen van onze gasten met Green Wood Travel en onze reizen. 

Thailand is een land van respect en dit verwachten wij ook van onze bezoekers. Racistische berichten of berichten van kwetsende aard worden onmiddellijk verwijderd!

Chris Migchelbrink  [31/03/2023]

Practige reis door Vietnam

In maart hebben wij een prachtige reis gemaakt door Vietnam. Een reis op maat! Samengesteld door Chit. Geen vraag was te veel voor haar. Ze heeft veel tijd en energie gestopt in het samenstellen van deze reis. Goede en duidelijke communicatie. Altijd vriendelijk. Een topper is die Chit.
Vietnam was amazing. Zulke vriendelijke mensen, wat een gastvrijheid. Het eten was heerlijk. De cultuur, de natuur het is prachtig. Zulke grote verschillen in delen van dit land. Vietnam is echt de moeite waard om te bezoeken.

Chris Migchelbrink

Chris Migchelbrink recommends Tour coordinator -


Gilles van Geit  [13/03/2023]

Green Wood Travel is fantastisch!

Wij, Niek & Carlo en Tom & Monique, zijn net een week terug van een 4 weekse rondreis door Laos en Thailand. Voor de 4e keer hebben we onze Azie reis laten verzorgen door Green Wood Travel. En wat is dit weer ontzettend goed geregeld.
Deze keer was Gilles onze directe contactpersoon. Bij het samenstellen van onze rondreis leek het wel of Gilles ons kende, hij speelde fantastisch in op onze wensen en gaf ook prima keuzes in de accomodaties, iets duurder of juist wat eenvoudiger, de keuze is aan ons. Wat was dit fijn! Ook de wens dat wij graag fietsen werd in iedere nieuwe plek beantwoord. Heerlijk om op de fiets een nieuw gebied te leren kennen, samen met een gids die je van alles leert en verteld. In Laos hadden we zelfs in Luang Prabang en Vang Vieng enkele dagen dezelfde gids. Ook de minibussen met chauffeur die steeds voor ons klaar stonden waren van hoge kwalieteit.
Wat is het heerlijk dat als een vlucht gecanceld wordt, alles door GWT geregeld wordt. En wat is het een fijn gevoel dat er na weer een binnenlandse vlucht iemand op je wacht met een bordje met onze namen.
Wij vergelijken GWT een beetje met "o Fresh", alles wordt aangeleverd in de juiste veelheden en de juiste smaken, we moeten er zelf een heerlijke maaltijd (reis in dit geval) van maken zonder ven na te denken of we wel aan de juiste ingredienten gedacht hebben. 🙂

Ook het directe contact per app is echt fantastisch. Bij vragen kregen we binnen 5 minuten antwoord, zelfs op zondag.

Wat ons betreft niets dan lof voor Green Wood Travel, in het bijzonder voor Gilles.

Hopelijk kunnen wij volgend jaar weer zo'n reis maken, dan natuurlijk weer naar een ander gebied, maar dat we weer met Green Wood Travel in zee gaan staat vast!

Dus Gilles en alle collega's die hem ongetwijfeld heel erg helpen, bedankt!
Mede dankzij jullie hebben wij een onvergetelijke reis gemaakt!

Gilles van Geit recommends Tour coordinator - Gilles Van Geit


Jose  [18/02/2023]

geweldige reis door Thailand

Wij zijn net weer thuis van een fantastische reis door Thailand. Alles was geweldig geregeld, grote dank aan Greenwood! Het contact voor en tijdens de reis was heel goed en zeer duidelijk allemaal

Jose recommends Tour coordinator -


Gerard en Kayu  [16/12/2022]

Onvergetelijke honeymoon vakantie.

Beste Ernst-Otto,

Dat is heel erg attent van jullie maar jullie hebben al genoeg voor ons gedaan!!
Laat mij het bedrag overmaken.

We zijn gisteravond weer geland in Amsterdam. We hebben Chit al een persoonlijk bericht gestuurd maar we willen jou, en greenwood travel heel erg bedanken voor het verzorgen van deze onvergetelijke honeymoon vakantie.

De reis was van begin tot eind perfect geregeld, zonder zorgen. Het is de mooiste reis die we tot nu toe hebben gemaakt en dat komt echt door jullie goede zorgen.

Zonder twijfel zullen wij goede reviews voor jullie plaatsen en jullie voorstellen aan vrienden, familie en kennissen.
Op facebook hebben wij al foto’s van onze vakantie gepost met jou en greenwood travel daarin getagged.

Voor ons volgende reis naar Azie zullen we dat zeker weer bij jullie boeken.

Heeel erg bedankt voor alles!!!

Met vriendelijke groet,

Gerard en Kayu

Gerard en Kayu recommends Tour coordinator - Gilles Van Geit


Bram Breebaart en Uraiwan Thawaisin  [28/11/2022]

Super relaxte vakantie geboekt via Greenwood Travel

Na 2 door KLM gecancelde vliegreizen ivm Covid en een andere tourorganisatie, nu voor het eerst mijn programma ideeën via Greenwood Travel om laten zetten in een geweldige, misschien wel mooiste vakantie ooit. Het team heeft mijn wensen perfect vertaald en na een aantal kleine wijzigingen alles tot in de puntjes geregeld waardoor veel zelf- geregel uit handen werd genomen. Aan alles is gedacht en ook meegedacht door hun jarenlange ervaring. Mijn dank gaat dan ook uit aan het totale team van Ernst-Otto en toch wel speciaal aan Gilles die door zijn speciale inbreng mijzelf en mijn Thaise vriendin een onvergetelijke vakantie hebben bezorgd. Ik kijk nu al weer uit naar een volgende samenwerking!

Bram Breebaart en Uraiwan Thawaisin recommends Tour coordinator -


Jan en Mirjam Mussers  [24/11/2022]

Service met hoofdletter S

Nadat we in 2006 en 2007 al met behulp van Greenwood 2x 6 weken een samengestelde tour hebben gemaakt wilden we dat nu alweer doen. Via de mail contact opgenomen en vervolgens met Gilles Van Geit contact gekregen. Samen met hem ons idee besproken en hij maakte reisvoorstel. Ivm omstandigheden lukte het niet om dit daadwerkelijk te boeken. Wij willen in elk geval Gilles van harte bedanken voor zijn genomen tijd en moeite alsmede het begrip dat hij toonde. 1 ding weten wij zeker als we dan toch de combianatie Thailand - Laos - starnd willken doen en dat is dat we dat via Greenwood laten regelen.

Jan en Mirjam Mussers recommends Tour coordinator -


Ed & Marlies  [24/10/2022]

Tour gouden driek &

Een review van deze tour tussendoor omdat deze tour dat echt verdiend.
Vroeg in de ochtend om 8:30 keurig op tijd opgehaald van ons hotel. Een fijne rit van een uurtje bracht ons naar de vila van de moeder van wijlen koning XI. Met een audiotour wordt je rond geleid in deze prachtige villa in Zwitserse stijl waar je zeer veel informatie over krijgt. Erg leuk om zo een kijkje te krijgen in het leven van deze bijzondere vrouw. Na de tour bezochten we de prachtige tuin , perfect onderhouden en een feest om door te wandelen.

Na dit bezoek even over de lokale markt, en wel toeristisch vindt je hier echt lokale ucten.
Via een korte rit kwamen we bij de grens van Birma en bezoek je de lokale grensmarkt. Leuk voor koopjes en door de weeks ook prima te doen qwa drukte.

Inmiddels tijd voor de lunch, welke meer dan fantastisch was in een lokaal Thais restaurant. De allerbeste kip cashew ever gegeten.

Daarna door naar het drielandenpunt waar we veel uitleg kregen over Birma/Laos/thailand en de invloed die China heeft in dit gebied. Vlakbij is het museum waar we verdere achtergronden leerde over de teelt, de oorlog en het verbod voor teelt deze dagen. En wel het toerisme hier ook echt heeft toegeslagen, oa door de uitgang in de lokale souvenir winkel te plaatsen was dit geenszins storend. Geen “dwingende” verkopers dus je kan rustig rondkijken .

Als afsluiter bezochten we de oude hoofdstad en de tempel (of wat daar van over is).

Een tour waar je een ganse dag mee vult maar zeker de moeite waard is voor mensen met interesse voor de geschiedenis van zowel Thailand (koningshuis) als ook Laos en Birma.

En een warme groet ook aan onze gids en haar man (chauffeur) die ons in perfect Engels zoveel waardevolle informatie heeft gegeven.

En natuurlijk team greenwood voor wederom een fantastisch avontuur

Ed & Marlies

Ed & Marlies recommends Tour coordinator -


Heidi De Wulf  [15/06/2022]

Thailand Reis

Drie weken voor vertrek lastte Tui onze rondreis naar Noord Thailand af. Wij raakten via een collega in contact met Green Wood Travel die ons op twee dagen tijd een persoonlijke reis door Noord Thailand kon aanbieden. Niet alleen gelijklopend met de Tui groepsreis maar een persoonlijk trip voor ons drieën met chauffeurs en gidsen. Het is een prachtige reis geweest en alles verliep zo vlot en gesmeerd als een Zwitsers uurwerk. In comfortabele busjes verkenden wij grote partijen van Noord Thailand, wij namen een nachttrein en een binnenvlucht om alle plaatsen op 15 dagen tijd te kunnen bereiken die we wilden zien en nooit hadden wij enig oponthoud. De hotels waren allemaal uitstekend . Een speciale vermelding verdiend het guest house Liam`s Suan Dok Mai Guesthouse in Chiang Mai opengehouden door Koen en Marcel. Nergens in een hotel, resort of B&B waar ter wereld ook zijn wij ooit zo warm ontvangen geweest. Onze dank gaat uit naar Gilles van Greenwood Travel die voor ons de extra mijl is gegaan. Onze gidsen Henry, Thim en Djeda die ons uitstekend hebben gegidst. Een speciale vermelding krijgt onze chauffeur Mai voor wie geen enkele moeite teveel was en ons nog extra begeleidde naar plekken die velen niet te zien krijgen. Dank u wel Greenwood Travel. Heidi, Eric en Erwin.

Heidi De Wulf recommends Tour coordinator - Gilles Van Geit

Ernst-Otto Smit  [16/06/2022]

Beste Heidi, Eric en Erwin, Dank jullie wel voor deze lovende woorden. Green Wood Travel verzorgt alleen maatwerk reizen en mijn collega, Gilles kan dat als geen ander. Reizen moeten verrijkend en leerzaam zijn en natuurlijk wil je Thailand beleven met de mensen die er wonen en werken. Koester deze reis en er is nog zoveel meer te zien in Zuidoost-Azie. Tot spoedig weerzien en groeten uit Thailand. Green Wood Travel Team


Thijs Van Troostenberghe  [03/04/2020]

Reis Thailand

Hierbij wil wij Greenwood Travel danken voor de perfecte begeleiding in het maken van onze reisplannen, de vlotte communicatie, de flexibiliteit en mooie reis in Thailand. Alles prima geregeld en het gehele team doet zijn best om je een aangename reiservaring te laten hebben. Jammer genoeg moesten wij ingevolge de uitbraak van het COVID19-virus vroegtijdig naar huis terugkeren. Hierbij heeft Greenwood onze reisplannen flexibel egooid en mochten wij verblijven in TROPICAL PARADISE-tel in Bangkok. Ook hier een top ervaring. Speciale dank aan Gilles Van Geit die als geen ander bereid was `the extra mile` te gaan om een reis op maat samen te stel.

Thijs Van Troostenberghe recommends Tour coordinator -


Wiel en Estelle Bs  [27/03/2020]

Vakantie Thailan

We zijn net terug van een reis naar Thailand. We verbleven twee nachten in Tropical Paradise in Bangkok waar we ontzettend zijn verwend. Tevens kennis gemaakt met het team van Greenwood Travel. Onze volgende bestemn waren Koh Chang, Koh Kood en Pattaya. Het is het derde jaar dat we naar Thailand reizen met GT en we zijn heel tevreden over de isatie. De tels zijn prima, de transfers per minibus of boot zijn eveneens top geregeld en stipt op tijd. Wij hebben tijdens onze reis veel mensen ontmoet en veel reclame gemaakt bij Duitse en Zwitserse reizigers om via Greenwood te boeken.
Ook bedankt nog voor het rege van een nieuwe vlucht naar Nederland, omdat Finnair onze oorskelijke vlucht had geannuleerd. Wij zul ook in de toekomst bij jullie boeken!

Wiel en Estelle Bs recommends Tour coordinator -