Homepage > Siem reap Tours > Siem reap Tours Details
Grand Cambodja (14 dagen)
Informatie
De 14 daagse Grand Cambodja tour staat voor echt en eerlijk. U ziet Cambodja zoals het werkelijk is. Kinderen op buffels aan de oevers van de rivier, het ouderwetse bamboetreintje in het landelijke Battambang, de onvergetelijke zonsondergang in Sihanoukville, de vleermuizen bij de Phnom Sompov berg, flanerende Cambodjanen op de boulevard van Phnom Penh (met zijn tempels en zilveren pagode), het vrolijke nachtleven van Siem Reap en de vissers in de drijvende dorpen op het Tonle Sap Meer.

REISROUTE (zie kaart onderaan): SIEM REAP - ANGKOR WAT - BATTAMBANG - PHNOM PENH - SIHANOUKVILLE

Grand Cambodja is een feest voor de zintuigen. Het toont u niet alleen het alledaagse Cambodjaanse leven in de stad en op het platteland, het neemt u mee in een lange en turbulente geschiedenis. In Phnom Penh ziet u wat de gruwelen van de Khmer Rouge teweegbrachten. En nog langer geleden, in de hoogtijdagen van de Khmer, was er Angkor Wat.

Geen enkel andere tempel of tempelcomplex kan de vergelijking met Angkor Wat doorstaan. Er zijn mogelijk mooiere tempels, maar nergens anders bestaat een historisch religieus monument van deze omvang dat zo`n onvergetelijke indruk maakt. De verschillende tempels zijn weliswaar ruïnes, maar maken nog altijd voelbaar en inzichtelijk hoe het leven hier ooit geweest moet zijn. De impact die Angkor Wat op de bezoeker maakt is te vergelijken met die van de piramides van Gizeh in Egypte, de Taj Mahal in India en de Inca ruïnes in Peru.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 18/07/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: