Homepage > Siem reap Tours > Siem reap Tours Details
Kleurrijk Cambodja (12 dagen)
Informatie
Als wij zeggen: de onvergetelijke tempel Angkor Wat, het Cambodjaanse platteland, in vrijheid levende dolfijnen en de oude koloniale sfeer van Phnom Penh, dan begrijpt u waarom deze reis Kleurrijk Cambodja heet. De 12 dagen zijn afwisselend, u ziet stad en natuur, proeft van geschiedenis en het wervelende heden, maar het is allemaal doordenkt met wat Cambodja zo aantrekkelijk maakt. Een vriendelijke bevolking die het hart nog openstelt voor vreemdelingen en reizigers. Het maakt Cambodja tot een prettig land, dat zich nog graag laat ontdekken. Een land met unieke smaken, geuren en kleuren.

REISROUTE (zie kaart onderaan): SIEM REAP - ANGKOR WAT - KRATIE - KAMPONG CHAM - KAMPOT - PHNOM PENH

De aapjes en vogels bij Phnom Samnok of de dolfijnen die in de Mekong bij Kratie leven. De vrolijke avondmarkt en restaurantbuurt in Siem Reap, de koloniale boulevard en de pagodas en tempels van Phnom Penh, peperplantages in Kampot, de Hindoe tempelgrot in Phnom Chhnork, de verse krab in Kep, de bootjes, de wandelingen, de zonsondergang, u zult worden overrompeld met indrukken. En dan vergeten we bijna Angkor Wat.

Geen enkel andere tempel of tempelcomplex kan de vergelijking met Angkor Wat doorstaan. Er zijn mogelijk mooiere tempels, maar nergens anders bestaat een historisch religieus monument van deze omvang dat zo`n onvergetelijke indruk maakt. De verschillende tempels zijn weliswaar ruïnes, maar maken nog altijd voelbaar en inzichtelijk hoe het leven hier ooit geweest moet zijn. De impact die Angkor Wat op de bezoeker maakt is te vergelijken met die van de piramides van Gizeh in Egypte, de Taj Mahal in India en de Inca ruïnes in Peru.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 24/02/2024

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: