Homepage > Siem reap Tours > Siem reap Tours Details
Cambodja Compleet (14 dagen)
Informatie
Het ontbreekt u op deze rondreis door Cambodja aan niets. Dompel 14 dagen lang onder in dit warme bad dat terecht Cambodja Compleet is genoemd. U trekt naar peperplantages en de Mekong rivier; u gaat op zoek naar wilde dolfijnen en bezoekt de jungle tempel Preah Vihear en de vrouwentempel Banteay Srei; u kunt de beroemde krab van Kep gaan proeven en snorkelen bij Sihanoukville; flaneren over de boulevard van Phnom Penh, dat gedrenkt is in een turbulente en bloedige geschiedenis; en of het niet genoeg is, u gaat naar Angkor Wat, waarschijnlijk het meest indrukwekkende tempelcomplex ter wereld.

REISROUTE (zie kaart onderaan): SIEM REAP - ANGKOR WAT - PREAH VIHEAR - KRATIE - PHNOM PENH - KEP - SIHANOUKVILLE - PHNOM PENH

Cambodja bruist van levenslust en timmert energiek aan de toekomst. Dat doet het terwijl het met twee benen stevig in een turbulent verleden staat. Als u reist herkent u op meerdere plaatsen het koloniale verleden uit de tijd dat Cambodja deel uit maakte van Indochina, het koloniale rijk van de Fransen. Recenter en nog grauwer is de tijd die Cambodja doormaakte onder Pol Pot. De Toul Sleng gevangenis en de Killing Fields zijn daar de gruwelijke herinnering aan.

Het is opvallend dat ondanks het heftige verleden de Cambodjanen het lachen niet is vergaan. Veel reizigers genieten van het natuurschoon, de traditionele manier van leven, de tempels, pagodes en het lekkere eten, maar maar zijn uiteindelijk het meest betoverd door de vriendelijke bevolking.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 02/12/2022

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: