Homepage > Bangkok Tours > Bangkok Tours Details
Cruise naar de verloren stad Wiang Kum Kam Lowest price: ฿ 700.00          Add to planner
Tour details
฿ 700.00
Duration: 09.00, 11.30, 14.00, 16.00
Een reis naar het verleden is deze ontspannende tour per boot en paard en wagen naar de vergeten Koningsstad Wiang Kum Kam even buiten Chiang Mai.

Wiang Kum Kam heeft niet lang bestaan. Gebouwd door Koning Mengrai als hoofdstad van het Lannarijk werd de stad al na 15 jaar verwoest door overstromingen van de Ping rivier. Daarna verzonk de stad in een winterslaap die maar liefst 700 jaar zou duren. Men was de stad vergeten en dacht dat het een legende was en de stad nooit echt bestaan had. Pas in 1984 bleek dat het allemaal echt was en kwamen tijdens opgravingen steeds meer bewijzen van het bestaan van Wiang Kum Kam naar boven.

Tijdens deze rondtocht door de historische omgeving kunt u het zelf gaan ontdekken.

U wordt opgehaald bij uw hotel en per minibus naar de aanlegsteiger bij het Kitamon restaurant gebracht waar we aan boord gaan van een luxe, comfortabele boot. In ongeveer 20 minuten varen we over de Ping rivier naar onze bestemming en kunt u genieten van het rivierleven en het fraaie uitzicht. Oude Pagoda`s liggen verscholen in de wildernis. Van de boot gaan we verder met paard en wagen! In een open rijtuigje rijden we naar het museum waar u de gelegenheid krijgt om wat meer van de geschiedenis te weten te komen. Buiten staat uw koetsier klaar om u verder te rijden door een liefelijk landschap van boomgaarden en dorpjes, waar het moderne Thaise leven zich afspeelt.

We bekijken onderweg de overblijfselen van 6 historische plekken uit het Lanna tijdperk en komen weer uit bij de boot. Voordat we terugvaren worden er lokale fruitsapjes geserveerd. Bij aankomst kunt u in het Kitamon restaurant eventueel een heerlijke maaltijd nuttigen met de keuze uit Japanse, Thaise en zeevoedsel specialiteiten (niet inclusief.) Daarna wordt u naar uw hotel gebracht, terugkijkend op een boeiende en relaxte dag.
Voorwaarden
alle vermelde entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Chiang Mai hotels)
Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door lokale Engelssprekende Thaise gidsen
Vervoer per airconditioned minibus en open boot en rijtuig
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie
overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar niet centraal gelegen Chiang Mai hotels en facultatieve excursies
Opmerkingen:
Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
Green Wood Travel ook deze dagtocht priv?? voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u.

Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in Belgi?? of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azi?? afsluiten.
Populaire Green Wood Travel tours