Homepage > Indonesia Tours > Indonesia Tours Details
Fascinerend Flores (8 dagen)
Informatie
Het is simpel. Flores is een van de mooiste eilanden van Indonesië. Flora en fauna tonen hier hun enorme rijkdom. U ziet glashelder water bij de 17 Eilanden, ingenieuze spinnenweb rijstvelden, u dompelt in heetwaterbronnen en er zijn vulkanen waar u maar kijkt. Het meest wonderlijke is misschien wel dat Flores nog nauwelijks ontdekt is door toeristen.

Het traditionele leven van sommige bevolkingsgroepen is nauwelijks veranderd door de moderne tijd. U bezoekt Ngada dorpen waar nog altijd voorouders worden vereerd, het leven is er aangepast aan de omgeving en de natuur. En natuur is er! Hier leven dolfijnen, herten, apen, hagedissen, fazanten, adelaars en enorme vleermuizen.

REISROUTE (zie kaart onderaan): ENDE - KELI MUTU VULKAAN - RIUNG (DE 17 EILANDEN VAN RIUNG) - BAJAWA - RUTENG - LABUAN BAJO

Flores is de ongeslepen diamant van Indonesië. Maak in deze boeiende week kennis met het eiland dat door de Portugezen al liefdevol Kaap van de Bloemen werd genoemd, Flores. Aan het eind van de 19e eeuw werd het verkocht aan de Nederlanders en dus onderdeel van Nederlands-Indië. Na de Tweede Wereldoorlog werd Flores bij het onafhankelijk geworden Indonesië gevoegd.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Round-trip
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/06/2023

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: