Homepage > Khao lak Tours > Khao lak Tours Details
Khao Sok overland
Informatie
Khao Sok over land is, we zeggen het eerlijk, een beetje misleidend. U gaat over land van Khao Lak naar Khao Sok, twee van de mooiste natuurgebieden van Thailand. Maar zodra u in Khao Sok bent aangekomen, gaat een deel van de dagtour over water. Per kano of per bamboevlot, dat hangt een beetje van de waterstand af.

Het avontuur is er niet minder om. Khao Sok maakt op elke bezoeker diepe indruk. Het enorme meer, gedecoreerd met woeste begroeide kalkstenen rotspieken en bergen, en de jungle met wilde olifanten, apen en neushoornvogels, zijn een traktatie voor het oog, maar ook voor hart en ziel. Dit wordt genieten.

Wat staat er op het programma? U wordt om half 8 opgehaald in uw resort in Khao Lak. Dan is het ongeveer een uur rijden naar Khao Sok. Daar gaat u de jungle en de rivier onderzoeken vanaf een kano of bamboevlot (bij normaal water is het per kano, bij laagwater per vlot). U bezoekt het iconische Khao Sok View Point en gaat naar een grottempel waar veel wilde makaken leven. En u gaat helpen bij het baden van de olifanten (en helpen hen te voederen). Er is tijd voor een kopje koffie en u krijgt lunch. Rond 16 uur gaat u terug naar Khao Lak.
 
 
 
Reizigers en manier van reizen*
De datum waarop u voor deze tour wilt reizen. Selecteer de datum, wij zoeken de beste prijs voor u.
Pakket vereist minimum: 2 personen.
Programma tijd.
Heeft u enige andere opmerkingen.
Geselecteerd door u:
Tour
*De prijs is exclusief hoogseizoen toeslag.

Rondreis
Date 03/12/2021

Rondreis
Prijs rondreis 0

Totale prijs 0
Status Op aanvraag

Aanvraag: